Livets väg, eller den breda vägen/ Berno Vidén

Den breda vägen är det många som vandrar på, då de tror det är rätt väg och vet inte hur det borde vara. MEN JESUS VARNAR! Fördärvet väntar om man går den BREDA vägen i stället för på den SMALA vägen, med JESUS. JESUS är den som skall föra oss fram till Himmelriket.

Det kostar allt att följa Jesus. Att vara en lärjunge är inte vad många vill vara. Det är för arbetsamt att gå den SMALA VÄGEN. Många går in i fördärvet utan att veta eller förstå vad de gör, för de kan inte välja JESUS då de inte hört eller sett det de borde fått göra. Därför måste vi arbeta för att FLER skall få lära känna JESUS och komma ända fram! KÄRLEKEN från JESUS, LIVET i Kristus är det enda rätta för en människa- ja det tycker jag och många med mig! och framförallt: GUD.

Johannes evangelium kap 8.

2 thoughts on “Livets väg, eller den breda vägen/ Berno Vidén

 1. Hej Janet! Vad roligt att du kommer hit och lyssnar o läser!. Välkommen! Jaa Kärleken kan vara så mycket men MEST är det JESUS! Vår Frälsare! Berno är bra i sina videos, det kommer fler sådana här! Jag önskar dig en fin fredag och Guds välsignelser. Vi hörs snart igen! Varma hälsn Maria

 2. Kärlek är lycka
  Kärlek är glädje
  Kärlek sorg
  Kärlek är frid,,,,,, men,,,

  Kärlek är framförallt det som står ovanför korset

  ENRI

  DET ÄR FULLBORDAT ✝️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.