Kärlek/ Sorg. Och Gud är god, i allt.

 

 

Idag var det en sorglig dag, men också en väldigt märklig dag. Det som var det mest märkliga var att jag fått se hur Gud verkar i människors liv, inte bara i mitt utan i andras, sådana som jag haft väldigt nära för många år sedan. Ett dödsfall kom mig att se hur framtiden för andra kan komma att bli.

Idag vid 2-tiden på dagen fick jag veta att en för mig närstående dog i fredags. Jag har inte sett denna personen på många många år, men den personen tillhör mitt förflutna.

Jag har också fått möjligheten i detta att följa min egen familj på avstånd så att säga, och förstå hur det kan komma att bli för vissa älskade personer. Att kärleken återförenar, d v s GUD vet allt och kan allt och vet allt om dem! och han gör allt bra för dem.

Tänk att Gud är så god! Tänk vad han just nu gör, han återförenar människor som varit långt borta ifrån varandra. Allt detta genom att en människa dör. Vad jag vill säga kanske du förstår och jag tänker inte lägga ut mer privat information, men att jag haft en märklig dag med många tankar och tårar det är så sant… och, också, det är den tredje personen i släkten som dör i cancer under en tid av ca nio månader.

Jag ville skriva ett bibelord som avslutning på denna lilla artikel och fick av Gud nu: 2 Kor 2
Jag sitter med bibeln uppslagen och ser:  Förlåt dem som har felat.

Det är precis vad detta kommer att bli om, ödmjukhet, återförening och förlåtelse, jag ser det på avstånd, och jag tror att det blir så underbart bra ändå, trots en mycket mycket tragisk händelse!

/Maria

 

2 thoughts on “Kärlek/ Sorg. Och Gud är god, i allt.

  1. Hej Marie! Tack! Ja ngt mycket sorgligt har skett men jag tror det ger mycket gemenskap och förlåtelse och annat i förlängningen, Gud är med här, trots ett dödsfall så är det han som dikterar gången, det är märkligt och fantastiskt.
    Tack för dina böner och tankar.
    Gud välsigne dig! KRAMAR Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.