Kaos. Protester efter D Trumps seger. …Vad kommer efter eller under Kaos?

Protests After Trump Victory And A Misdirected Cry!

Chaos.  ?

Vilka gråter? Jo de som inte vill ha D Trump som president.
Personer på gatan gråter, skriker, men skriker man till GUD?
Till honom, GUD, går vi med vår gråt och undran, till den LEVANDE
och ENDE SANNE GUD som finns.Människor känner inte honom,
Han som verkligen är värd att hyllas och ära.
Människor tror att de är kristna, är det det? är de det??
Då skulle de bete sig så också i så fall.

Man talar i videon om att Amerika måste vända om från sin felaktiga väg. Då måste man be Gud om hjälp.

Många människor tillber satan och de förstår inte vem satan är.
Han är förstöraren, döden. Men man förstår inte vem man har att göra med.

Har man någon Gudsfruktan alls?
BE TILL DEN ENDE SANNE GUDEN- VÅR SKAPARE!

Ni har hört och sett demonstrationer och annat de här två dagarna,
man kan undra vad som kommer sedan.
Är han, D Trump köpt?
Är han kristen?
Är han en bra president?
Många frågor finns.

Efter att ha sett många videos på denna kanalen där denna video finns så
har jag förstått mer och mer..av mycket, se här du också.
Beginnings of sorrows!?

NamnlösMaria

 

2 thoughts on “Kaos. Protester efter D Trumps seger. …Vad kommer efter eller under Kaos?

 1. Hej. Förstånd…vad är det? Det är något man inte tycks ha så mycket av idag. Det pågår en stor förändring till något mycket mer ont än vad vi kan föreställa oss. Tiden är här nu när det kommer att bli mycket värre än det någonsin har varit, så står det i Guds ord. Jag tycker mycket om USA och dess folk eftersom jag sett en del av landet och har kontakter,men de som styr USA och andra länder har jag inget förtroende för. Bara för Gud.
  Människor är förblindade, antingen av sig själva eller av Gud. Man kallar inte på Herren Gud idag, han finns ju inte, eller han får inte vara med i besluten, det är ju HAN som skall bestämma, då blir det bra!
  Dessa amerikanska val är inte folkets eller Guds, det är överheten av smådjävlar som bestämmer, s k illuminati eller andra sällskap. Dessa amerikanska val och deras handlande med världen är inte normala.Men som sagt det är inte de som styr utan de är styrda.Men inte från Gud.
  Det är evangelium som får stryka på foten, som alltid, och det är bråttom att människor får chansen att lära känna Gud. Därför vittnar jag om Jesus och gospel här på sidan. Välkomna ni alla som vill veta mera! /Maria

 2. En skruv lös?

  För fem-sex år sedan fick jag en känsla av att vi måste skynda oss med att ge ut evangeliet – innan det blir omöjligt att förklara vad det är – “förståndsmässigt.” Folk är ju som yta hönor idag. Och gråter för att ett land lämnar EU, eller att Obama inte fick 4 år till (Genom kusinen Hillary).

  De tror att ett globalt samhälle utan gränser och utan skillnader mellan kulturer nu är omintetgjort för att Brexit och Trump kommit. Eller att Trump är Hitler, fast hela media och alla politiker är mot honom, non stop, och framför allt mot de som röstade på honom. Hitler hade hela Tyskland bakom sig. Och en liten minoritet kritiserade honom. De flesta såg ingenting. Idag säger säger Madonna och kompani: “Vi är så rädda att vi inte får synda (Pride LGBTQP) och leva i sus och dus på billig arbetskraft från länder i Sydostasien (globalisering), eller för att vi inte vill ha terrorister och Sharia (Wahabi Islam) som styr politiken inom en snar framtid?” Ungefär som de bara måste ha det Gud förbjuder. Om inte börjar de gråta! Haha

  De ska få det de längtar efter. Var så säkra. Det tar inte lång stund innan världsstaten de ropar efter kommer tillbaka med hämnd.

  Om en demokrati inte klarar medborgare har andra åsikter än de politiskt korrekta? Demokrater som inte klarar demokratiska val…löjligt!

  (Jag tror inte på Trump, bara bra att globalisterna stoppades i fyra år. Jag tror iofs Trump håller på med samma saker, bara i en annan del av världsbygget.)

  Kalla på Herren i stället! Det är ju han som gör oss SEENDE. Han styr världen och domen kommer över en olydig värld, vare sig demokrater gråter. Vi ska tacka honom för att vi slipper gå ned oss – följa med i galenskapen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.