JESUS och festivaler, Konferenser? Frälsningen? VAD är Evangelium?

Ordnade JESUS olika slags Festivaler där han bjöd in olika slags förkunnare, eller ordnade förkunnare på den tiden/efter JESU framträdande som HERRE, massor med s k möten för att tumla runt och ha kul?
Det som sker idag är mycket osmakligt tycker jag. Det är en enda röra av olika s k kyrkor, d v s ‘församlingar’ som ingen vet riktigt VAD de lär ut men de går under NAMNET JESUS.

Det är över hela världen hur många felaktiga saker som sprids och som antas vara det sanna Guds-ordet, men inte är det.
Bara på FB får man häpna ganska mycket över vad som säges vara underbara predikanter.
Det är en skymf emot VÅR SKAPARE, som dog för dem som lattjar runt i kyrkorna.

De s k förkunnarna ropar, ropar ut om VÄCKELSE, (VÄRLDSVID) som verkligen inte kommer att komma. Däremot pågår ett stort avfall sedan länge, länge.
De ropar ut om alla sina böcker, tidningar och möten med starka predikanter (ofta helt fel ute eller med i SKR och Ekumeniken m m felaktiga saker). Eller predikanter med ena handen i byxfickan och bibeln lite lojt i andra handen.

HUR tror ni att man kan få en SVERIGE-väckelse av detta???? HUR kan man tror att man kan få genuina och sammanhållande RÄTTA möten med massor av felaktig s k undervisning???

Nej nej stopp nu, gå till rannsakning av det som sker, kolla upp dem ni tycker är så bra på att Ta fram Jesus i centrum.

Är han, JESUS, i centrum?? Med s k lovsångsmusik i timmar, med att uppträda med felaktiga s k sanningar om VAD tro är och HUR man skall gå vidare och HUR man tacklar problem och död och ångest och sjukdomar och fasta???? Hmm, det är något som är fel här eller hur.

Sverige har inte lärt sin LÄXA och inte andra länder heller. Man blandar s k kristendom (JESUS) med New age, Mindfulness, österländsk religion och massor med annat falskt.

Nej tack!! go home. No CHURCH. NO VAXX! VARFÖR har man bestämt att församlingarna och dess medlemmar skall ta s k VACCIN ( som bara är ett ord för Gift!) ??? Daniel Alm, Pingst, SKR, bestämde detta tillsammans med 5 st andra pastorer.
No no! Gå bort!!

Ps 28:8 Herren är sitt folks styrka, han är ett frälsningens värn för sin smorde.
Ps 31:3 Vänd ditt öra till mig, skynda till min räddning! Var min fasta klippa, en borg till min frälsning,
Ps 32:7 Du är mitt beskydd, du bevarar mig från nöd, du omger mig med frälsningens jubel. Sela
Ps 74:12 Gud, min kung sedan urminnes tid, du som skapar frälsning på jorden!
Ps 78:22 för de trodde inte på Gud och litade inte på hans frälsning.
Judas 1:3 Mina älskade, trots min stora iver att skriva till er om vår gemensamma frälsning fann jag det nödvändigt att skriva och mana er fortsätta kämpa för den tro som en gång för alla har överlämnats åt de heliga.
Upp 7:10 och de ropade med stark röst: “Frälsningen tillhör vår Gud, som sitter på tronen, och Lammet!”
Upp 12:10 Och jag hörde en stark röst i himlen säga: “Nu tillhör frälsningen och makten och riket vår Gud och väldet hans Smorde, för våra bröders åklagare är nerkastad, han som dag och natt anklagade dem inför vår Gud.
Upp 19:1 Sedan hörde jag liksom en stark röst från en stor skara i himlen: “Halleluja! Frälsningen och äran och makten tillhör vår Gud,

Tänk till, det är hög tid för det nu

/Maria

22 thoughts on “JESUS och festivaler, Konferenser? Frälsningen? VAD är Evangelium?

 1. Idag ett år senare kan man ju konstatera att det fortfarande har ägt rum.
  Folkbildningsprojektet som blev ett folkbildningsbedrägeri av globalt mått.

  Alla ska vaccineras?
  Alla ska märkas?
  Alla ska skatteskrivas (666)…
  För mig samma sak…

  Mvh

 2. Hej Jessica, det är både sorgligt och härligt det du skriver, Att mord på barn är dessa tiders MOLOK det är klart. Det är mer än vansinnigt, men satan har som sagt bråttom nu. De sade i USA att man inte skulle vaccinera småbarn men de har tydligen ändrat sig. Sedan är ju JESUS vår FADER och som du säger så ska vi vara mer än tacksamma av kärlek till honom som har räddat oss och vi får vara med honom i evighet, DET är helt otroligt att veta! Vi hoppas o ber för att fler skall vakna och inse sanningen om JESUS.
  Fredagskram till alla som kommer hit i kväll och hädanefter bara hänger sig åt Jesus. /Maria

 3. Yood är tionde bokstaven i det hebreiska alfabetet. Yood betyder Arm eller Hand och symbolen illusterade en Arm.

  Detta hittade jag det är intressant därför det står i uppenbarelseboken att både stora och små fria och slavar skulle förmås att ta emot ett märke på sin hand eller på sin panna. Den hebreiska bokstaven Yood innefattar både arm och hand alltså allt från axeln och ner det är ju där man blir injecerad och det har sedan med ens sinne att göra. Hela kroppen och själen blir ” nedbruten” av detta gift. Dom vill ju börja ge sex månaders spädbarn covid vaccin nu och jag läste om mkt oroväckande rapporter från Skottland med ca 5 milj invånare att ovanligt många spädbarn ‘ nyfödda har dött efter födseln. Satan vill verkligen eliminera människor för han vet att han är på väg mot sin eviga undergång. Vi som funnit Jesus och varje dag går med honom umgås i bön och tanke med honom vi ska vara evigt tacksamma. Tänker på när Jesus sa att han ville samla folket som en höna samlar sina små kycklingar under sina vingar men dom VLLE INTE. Våra prövningar har lett oss in i famnen på vår evige Fader och han släpper oss aldrig. Må Jesus kunna rädda så många som möjligt och även om vi skulle möta döden så vet vi att Jesus minns oss och blåser nytt liv i oss återigen i hans vackra underbara rike. Varma fredags kramar från Jessica

 4. Min mor skojade med mig (som också tack och lov är ovaccinerad) att hur gör man då för att kunna köpa och sälja om du nyss har bakat bullar och är degig om händerna?

 5. På P1 vurmade cheferna på boenden om att man måste ta 5:e sprutan, det reagerade jag för. 91.75% och: JESUS, låter bra tycker jag. Hallelluja! /Maria

 6. Det är inte beroende på hur många sprutor man tar.
  Utan procentuellt hur många som tar emot (tvingar) endast en.
  Om man löser chiffret med alla så bör alla vara mer än 90%>
  Folkhälsomyndigheten anger 86 men tog nyligen bort en decimal på 0,7%>
  När 91,75% av befolkningen har vaccinerats kommer Jesus tillbaka.
  FHM har tagit tillbaka decimalen på första injektionen.
  Har inte behövt göra någonting.
  Allt kommer att bli bra för de som vägrade att vaccinera sig mot Therion=Vildjuret.
  Som också är besläktat med Apollyon.
  Just nu har siffran stadigt legat på 86,7% ett helt år.

 7. Ja det stämmer Jessica.
  Kultur underhållning och spänning.

  Precis som du har förstått.
  Ordet är Poeio/Prasso handrörelse via telefonen.
  Jesus gjorde samma “Prasso” när han helade sjuka.
  En svepande handrörelse åt höger.

  Men här används det att komma in.

  Mvh Fredrik

 8. Fredrik, tack. ja det är så arenor och annat ja, En avgörande roll- verkligen. De hastar på nu hörde jag i P1 idag, många BORDE verkligen ta spruta nr 5, sade man. GIFT/Poison. /Maria

 9. Hej Jessica, ja Emporia.. som blev avstängt för några veckor sedan då de jagade någon med vapen. ? Hmmm. Ja det döljs många storheter bakom många ord. Allt går igen, återkommer i olika skepnader. Hälsn Maria

 10. Mycket intressant Fredrik kom att tänka på d stora köpcentret Emporia i Malmö….. sökte på ordet Emporia och fick fram detta

  Emporia (handelskoloni) – en historisk term för feniciska och grekiska handelsstationer
  Mvh Jessica

 11. Agora,ja… Forum Romanum…Det var otroliga byggnader och platser på denna tid och framåt. 500 f Kr.Romerska riket föll… Så välplanerat och vattenledningar m m.
  I frågan om att köpa o sälja så är det verkligen det tuffa scenariot som kommer sedan. Det är en sorg och det är dolt för de flesta. Därför hoppas jag att de läser här för här finns alltid aktuella artiklar och svar m m som behövs tas vara på.
  Du kommer alltid med info som de flesta skulle vilja ha om de förstod det. Zeus, Athena, Apollo, and Ares, så kända, vilken tid. Nu är vi i en annan tid som vi knappt förstår och till o med avskyr. Var o en sak har sin tid, Jo. Tack Fredrik.

 12. Ja du Fredrik du har rätt o man kan gå långt med denna diskussion eller hur, utveckla den som i din nästa kommentar.Det är verkligen
  intressant och det är inte alla som vet- så TACK för detta! Ja ett ENORMT PROBLEM för snart kommande tid plus, samt skökan o allt annat. Man förstår inte vidden av vad man nyss gjort, varken vaccet eller annat som kommer. /Maria

 13. Agora är benämningen av rum på torg i antika grekiska städer. De användes som marknadsplats eller allmän mötesplats. Agoras yttre begränsning utgjordes av ett antal stoa, det vill säga en lång täckt arkad, i vilken man kunde promenera eller stå i skugga under dagens varma timmar.

  Agora omfattar inte tempelbyggnader. De låg på ett Akropolis, en avskild upphöjd plats. Den romerska motsvarigheten var Forum, där Basilikan motsvarar stoan.

  Då ordet på Grekiska (ingen kan köpa och sälja) är just Agora.

  The Ancient Agora of Athens was situated beneath the northern slope of the Acropolis. The Ancient Agora was the primary meeting ground for Athenians, where members of democracy congregated affairs of the state, where business was conducted, a place to hang out, and watch performers and listen to famous philosophers. The importance of the Athenian agora revolved around religion. The agora was a very sacred place, in which holiness is laid out in the architecture of the ground in which it lay upon. The layout of the agora was centered around the Panathenaic Way, a road that ran through the middle of Athens and to the main gate of the city, Dipylon.[5] This road was considered tremendously sacred, serving as a travel route for the Panathenaic festival, which was held in the honor of the goddess Athena every four years. The agora was also famously known for housing the Temple of Hephaestus, the Greek god of metalworking and craftsmen. This temple is still in great condition to this day. Other temples priorly standing in the agora include honor for Zeus, Athena, Apollo, and Ares.[6]

 14. Intressant!

  Men faktum är att kultur,nöjen och restaurangbesök samt biografer var det som Jesus menade med att ingen kan köpa och sälja.
  Agora=torget=köpcentrum (med tillhörande biograf,mat,nöjen,kultur).

  Få ser detta som ett ENORMT problem, och en HELT avgörande faktor för Vildjurets Rike (samt skökan) som sitter på djurets rygg.

 15. Hej Jessica! Tack för dina ord här! Jaaa jag vet vem han är, en ‘perfekt’ kille,
  ser ut som om han skulle på fest/disco m m. De är väldigt farliga för de ser så
  häftiga o fräcka ut att folk blir frapperade och sedan lurade. Ja det är många som
  inte förstår hur farliga tiderna nu är. Man måste vara förankrad i JESUS med hela
  sitt hjärta och att han och hans ord får leda i allt. Antikrists ande råder och
  Antikrist själv skall ju vara ngn som är så sanslöst ‘snygg’ m m. Det är verkligen
  fara för dem som är nyfrälsta nu om de inte tar sig i akt. Vad jag vill är att alla
  falska församlingar antingen vänder om eller går under. Ja de både ryter och smickrar m m. farligt.
  Gud välsigne dig, och kram! /Maria

 16. Hej kära Maria. När jag lämnade Jehovas vittnen så sökte jag på you tube på olika “KRISTNA VIDEOS” Satan vilseleder mer än gärna och en andligt uttorkad person är det perfekta offret för man nappar på allt som låter bra. Jag började lyssna på en karismatisk amerikansk pastor vid namn Greg Laurie. Han va rolig och samtidigt uppmuntrade att lyssna på. Men något började gnaga i mig och Jesus försökte skaka loss detta från mig som jag börjat titta på . Jag lade märke till att Greg gick klädd i tighta svarta jeans och svart skinnjacka när han gick fram och tillbaka på en stor scen
  Jag sökte på honom och förstod att han tjänar massor med pengar och att han definitivt va en falsk profet som satan använder för att kittla folks öron. Jag lyssnar nu bara på det Jesus leder mig till och känner i min själ när det är något lurt. Jesus så att det skulle komma falska profeter som predikade en ANNAN JESUS och han varnade och sa” bli inte vilseledda satan går omkring som ett rytande lejon och söker efter någon att sluka. Må den ende sanne Guden Jesus hjälpa oss alla att hålla oss till HONOM ENDAST. stor kram från Jessica.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.