Hyllning till alla OVACCINERADE! /Artikel i Newsvoice

OPINION. Följande text av den biologen Fernando López-Mirones blev viral och har översatts till flera språk. Det ursprungligen budskapet, som är skrivet på spanska, är en hyllning till alla ovaccinerade, till de som lyckades stå emot vaccinförespråkarnas enorma påtryckningar över hela världen under 2 år. NewsVoice översatte den populära texten till svenska.

Text: Fernando López-Mirones (finns på Facebook)

Även om jag var helt vaccinerad skulle jag beundra de ovaccinerade för att de stod emot den största utpressning jag någonsin sett, även från partners, föräldrar, barn, vänner, kollegor och läkare.

Människor som är kapabla till en sådan personlighet, mod och kritisk förmåga hör utan tvekan till den bästa delen av mänskligheten. De finns överallt. De är av ett speciellt slag. De är soldaterna som varje armé av ljus vill ha i sina led.

De är föräldrarna som varje barn vill ha och de barn som varje förälder drömmer om att få. De är varelser över genomsnittet i sina samhällen. De är essensen av de människor som har byggt upp alla kulturer och erövrat horisonter.

De finns där, vid din sida och de ser normala ut, men de är superhjältar. De gjorde vad andra inte kunde. De var trädet som stod emot orkanen av förolämpningar, diskriminering och social utestängning och de gjorde det för att de trodde att de var ensamma och trodde att de var de enda.

De uteslöts från sina familjers julbord och hade aldrig sett något så grymt. De förlorade sina jobb, lät karriären falla, hade inga mer pengar, men de brydde sig inte. De drabbades av omätbar diskriminering, fördömande, svek och förnedring, men de fortsatte.

Aldrig tidigare i mänskligheten har det funnits ett sådan urval och nu vet vi vilka som är bäst på planeten Jorden. Kvinnor, män, gamla, unga, rika, fattiga, av alla raser eller religioner, de ovaccinerade, de utvalda för den osynliga arken, de enda som lyckades göra motstånd när allt kollapsade.

Det är du, du som klarade ett ofattbart test som många av de tuffaste marinsoldaterna, kommandosoldater, gröna baskrar, astronauter och genier inte kunde stå emot.

Du är gjord av samma virke som från de största människorna som någonsin levt, hjältarna födda bland vanliga människor som lyser i mörkret.

Text: Fernando López-Mirones

_______________

Maria: Motstånd är bästa försvar? Ja det tycks så eftersom vi måste protestera emot det som är helt uppåt väggarna galet och osunt, felaktigt, kränkande, och mer. VI människor skall inte behandlas på det viset som skett de senaste åren. Fernando har verkligen rätt i det han säger här!! Läs det igen!!

Hälsn Maria

13 thoughts on “Hyllning till alla OVACCINERADE! /Artikel i Newsvoice

 1. Det här med det apostoliska trosbekännelsen är viktigt. Apostel-titeln var enbart knutet till de 12 Apostlarna?
  Alltså får ingen kalla sig Apostel idag eftersom det var Jesus Kristus som kallade till sig 12 stycken.
  Inte 244 stycken.
  Kriterier för en Apostel?
  -Väcka döda?
  -Hela lama?
  -Bota blinda?
  -Binda fullständigt demonbesatta?
  -Förkunna Guds närvaro?

  Uppfyller någon kraven idag på en Apostel?
  Inte ?
  Tex kallar sig Rodolfo Rojas Aposteln.
  Han är inte bara pastor utan även Apostel?

  För mig ser det ut som ordet Apostel är en oerhört viktig titel som kyrkan återigen har kidnappat och åter döpt till Apostolisk.
  Eller ett återkommande påvligt renommé?
  Varför är Påven rädd för Jesus?
  Bör en mera korrekt bön vara, Jag tror på Jesus Kristus alltings skapare och Herre. Jesus Kristus den sanna Guden och son till Fadern vilket i sin tur har skapat oss och livets ande inuti människan.

  Det handlar inte om bönens natur utan om hjärtats beredvillighet.
  Apostoliskt= ett dumt ord helt enkelt som bör lämnas orört. Om man inte som pastor (gärna kvinnlig) vill tjäna en hacka (eller två).

  Apostel-titeln går alltså igen bara under olikartade benämningar.

 2. Hej Fredrik, detta är mycket omfattande och t ex Jehovas är nog på framfart, verkar det som, det är illa.
  Ja Jessica har lidit mycket precis som de andra i FALSKA OTÄCKA s k församlingar!
  Det är verkligen alldeles för mycket falskhet och falska lärare som håller till på nätet och youtube
  m m, det finns ingen ordning i allt det och det som läggs ut, det är så mycket villoläror överallt.
  Ja alldeles för många JAG är där ute och gör i sönder människor.
  Vi ska inte ha något alls med dem att göra men berätta för andra att akta sig för dem!
  /Maria

 3. Wow, bara att lämna en sekt såsom Jehovas efter 38 år är djupt imponerande.
  Många når inte så långt, utan blir belamrade med klor under sin uppväxt.
  Hade en kollega på mitt arbete som var uppväxt med Jehovas, och han berättade att de har ett intrikat “älder”-system.
  Jag kallar det falska lärare och läror.
  Det gäller ju i stort hela kyrkan idag.
  Som lär ut rikedom, trots att Jesus säger att den som vill följa mig kommer att bli (med största sannolikhet) fattig. (Obs! Har inget emot rika kristna!).
  Som lär ut att de fattiga i anden saknar tro. Jesus säger att de kommer att bli tröstade till de tillhör himmelriket.
  Som lär ut att de är sjuka på grund av att det är sjuka (trots att Jesus aldrig har lovat oss “friskrivning”.
  Dessa 3 grundstommar i NAR (New Apostolic Reformation) Kingdom Now och framgångsteologin är det som är grundat för själva essensen falska lärare, dvs när man avviker bara lite från en doktrin (lära) som är fastlagd.
  Om jag får ge referenser så är det ju Jehovas Vittnen och devianterna som är falska lärare som lär ut falska läror som kliar folk.
  Jag menar det kommer INTE änglar med guld-tavlor och ger ett annat ORD än det som är skrivet. Så som sådant är det EXTREMT allvarligt att ens hälsa på en sådan person (enligt Bibeln).
  -Ja det står så, faktiskt!
  Inte vad jag själv hittar på.
  -Nu menar jag inte att vara otrevlig, men kontexten är att inte vistas eller delta i deras undervisning, eller (och) stötta dem ekonomiskt eller på andra sätt underlätta deras “kunskap” eller “undervisning”.
  1.Rikedom (tänk fram din rikedom, så bygger du kungadömet!).
  2.Fattig i anden (bygg upp anden, så stärker du dig själv!).
  3.Saknar tro (måste be mera, ge mera pengar).

  För mig är det soklart det låter exakt som ett eko av Djävulens ord,
  JAG,JAG,JAG men här har lärarna bytt ut det till DU,DU,DU.

  Vad hände med HAN som har lösningen på alla ovanstående problem och felaktiga läror?
  Vad hände med VILAN i tron som förlösande kraft?
  -Det finns mycket, mycket att skriva om den Kristna kyrkan som är förlamande i sin imponerande impotens.
  Jag har skrivit mycket om den kvinnliga skökan, men här gäller det lika mycket manliga män.
  De har blivit manliga horor.
  Sola Scriptura.

  -Och sen det här med Apostlar!
  DET FINNS BARA 12 Apostlar och därmed bör något utav dessa lärare falla platt.
  Jerusalem består ju av 12 hörnstenar.
  Det finns förstås mycket mycket mer att berätta och säga om dessa lögnens avvikande devianter och falska lärare.
  Men de själva uppfattar det inte såsom falska läror.
  De kallar dem helt enkelt säkra doktriner, som de kan inkorporerar i sina apostoliska (apostla-gärningar) nätverk.
  -Fanns det inte 12?
  Är inte quotan för apostlar redan uppnådd?
  VARNING!

 4. Tack Jessica, man får ha hyfs tycker jag men vissa har ej det, det finns mer som jag inte gillar här. Ja man möter motstånd men man får gå vidare, hela tiden. Ja Tommy gör många bra inlägg o fundersamma saker. Kam till dig o fam Jessica, gå vidare m Jesus vår Herre. /Maria

 5. Tack maria för dina stöttande ord och att du markerar när tonen blir elak på din blogg. Man möter motsånd när man hittat jesus men det är mest synd om de som aldrig finner honom. Han formar en till att bli en vänlig snäll människa. Vill även passa på att säga att jag tyckte tommys inlägg va väldigt fint. Stor kram från mig.

 6. Fint Jessica, det är så det är, man blir stark av prövningar. Jesus tar bort det onda och helar och läker oss från människors elakheter och annat. Kram och Guds välsignelser. /Maria

 7. Hejsan Olle. Jag tar inte åt mig av det du skriver. Jag har blivit väldigt stark efter att ha lämnat sekten Jehovas Vittnen som.jag va fången i i 38 år. Jag miste hela min släkt och familj o vänner då de inte vill ha med mig att göra mer pga att jag lämnat. När jag behövde det som mest fann jag Jesus och han har hjälp mig i 6 år nu och jag går varken i kyrkan eller är judinna jag är bara en vanlig människa som funnit min kärlek till Jesus. Önskar du fick uppleva d oxå för då hade du inte haft ett hårt hjärta. Ha d fint mvh Jessica.

 8. Hej Olle, Heter du det? Vem är du? Märkligt att vara anonym o skriva det du gör, inte ok! Vem är du som tror att du vet vad rakryggade är som alltså inte vet vad de i världen gjort som stått emot vaccinen? Vilken rätt tar du dig då du skäller på Jessica som du inte känner?Vad menar du med att man smörar kristna?Varför tal om jude eller judinna helt plötsligt? och att INTE VARA FRÄLST? Jessica är frälst och kristen. Är vi uttorkade blommor??? OM du VORE RAKRYGGAD skulle du berätta vem du är, jag heter Maria o vill bli kallad det, du har inget här att göra med dina bittra kommentarer. Var vänlig att uppföra dig på denna sidan tack! Mig ger du dig inte på ! Så gör inte en kristen, är du det??? /Maria

 9. Till Jessicka!
  I efterhand så är det inte rakryggat eller modigt utan endast patetiskt. Det är när människor inte står upp för ditten eller för datten från första stunden som det är rakryggat och modigt. Vad står du upp för Jessicka? Är du en av alla dem som försöker att smöra med kristna och sedan vill få dem att falla? Är du en JUDE, en JUDINNA som talar stora ord men som inte har blivit frälst till Jesus/Gud? Hans hjärta vad handlar det om? En uttorkad blomma? Kan du suga åt dig näring från en uttorkad blomma eller skriver du det du skriver för att att även Maria eller Gudrun är llikt en utttorkad blomma och ni därför kan hjälpa varandra?

 10. Hej! Jaaa det är fantastiskt att många många har förstått vad som sker och att vi är de som inte ger oss. IDROTTSMän/Kvinnor har ju en stor uppgift när de går fram och emot det som är fel, det är hedrande. Det var ju många som dog också efter sprutan och det är ju mord.
  Detta pågår fortfarande och nu kommer nästa hets på människorna!
  Ja Vaccinindustrin kan ge sig iväg och lägga ner och ta sina straff, tänk de vet inte hur vred Gud är! DET blir hemskt för dem! HÄLSA är inte längre populärt, människor är tydligen rädda för att må bra!!
  Gud välsigne dig!! Ta hand om dig. /Maria

 11. Hej Jessica! Tack för din kommentar! Vad roligt att du gillade detta, för det är ju mäktigt att Gud är så underbar med de sanningar han vill vi ska stå upp för och meja ner lögnerna! Det är kraftfullt och gott. Vi får kämpa vidare och inte se på det svåra med modlöshet utan med HERRENs kraft. Vi måste stå som exempel. Allt gott till dig o de dina. Guds välsignelser. /KRAM Maria

 12. Tennis Esset Novak Djokovic. stoppas i Turnering efter turnering. stoppades för att spela Australiska mästerskapen, nu stoppar man honom från att spela US Open. Man har satt allt för att grusa, hans Spelande och allt. Därför att denne spelare, icke vill Vaccinera sig, och dels var Världs etta i tennisen. de såg helt rött, för han var och är den bästa REKLAM pelaren, för de ovaccinerade, och barn och Ungdomar vuxna, ser ju, att det gått hur bra, som helst och vara ovaccinerad, och spela topp tennis på yttersta nivån, och ha den godaste fysiken. Vilket sätter all skräck i Covid Vaccin Industrin. en sådan man måste stoppas, även med de mest ohederligaste metoderna. han vann Wimbledon, det är jag glad över. men nu stoppar man honom. han är för god förebild på en Sundhet, och riktig sports man. Vilket får hela Covid Vaccine Industrin att se Rött. han är ju ingen reklam pelare för något, utan för frihet, att välja själv. men Covid vaccine industrin, går efter att detta, är mardrömmen för dem att, någon spelar med god hälsa topp tennis, och för Covid vaccine industrin är detta värsta REKLAMEN. bara tillägg Maria. För barn ungdomar vuxna kan ju läsa in själv och se på en härlig Sportsman.

 13. Så underbart att få läsa detta. Att se det uppifrån och förstå hur modigt det är att stå rakryggad inför denna världen.och vägra böja sig ner för deras propaganda. Tänk så lycklig Jesus måste vara i sitt enorma kärleks hjärta när han med tårar i ögonen ser ner på sina hjältar här nere som stolta står upp för honom och för sig själva. Han står och håller sin hand bakom alla som följer sitt hjärta och litar på att han är med var och en av oss hela vägen . Det är en svindlade tanke att Gud själv är med OSS. Tack Maria för att du flikar in med sådan här uppmuntran det är som att ge näring åt en uttorkad blomma som suger åt sig och återigen växer av full kraft. Kramar från Jessica ❤❤❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.