Här får du beställa Gratis bibel: Men:

HEJ jag heter Maria som har sidan här och jag beställer ju gratis biblar för att sedan en vän ska sända till de som vill ha. Ja det är helt ok. MEN det finns en hake och det är att ALLA som beställer bibel tycks skriva samma saker i sin beställning:

Jag heter . Jag är katolik. Jag är en ny kristen. Örkelljunga (eller annan ort) Jag vill beställa bibeln. Maria kan du beställa bibeln och skicka bibeln hem till mig med posten så snarast som möjligt. Min adress är Namn Lgh Adress Stad Sverige Tack på förhand. Med vänliga hälsningar.

Det är ju märkligt att alla beställningar låter lika och ligger ofta inom samma område. Vi har beställt och sänt väldigt många under lång tid. Vad jag vill veta är om det är äkta eller på annat sätt något fel i dessa önskemål och om biblarna är till personen själv eller för något felaktigt syfte. Det verkar märkligt på ngt vis. Har du synpunkter eller annat så skriv det i kommentarer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.