Guds folk /Jesus ber oss att…

th_blessyou-1.jpg **Jag är fattig- men har funnit en skatt!** 

Jag är fattig i andra människors ögon- Men i Gud är jag rik

Jag är liten och svag- Men i Jesus har jag min styrka

Jag är inte välutbildad- men Gud använder mig ändå

Jag säger sanningar- Och Gud låter mig prata

Jag är inte rik- men har funnit en skatt: JESUS

Jag kan anses ganska förvirrad- Men Gud vet exkat vad jag menar

Jag gillar inte lögner- Jesus har lärt mig vad sanning är

**Maria**

Allt jag har, har jag fått från Gud. Jag vill ge honom allt, och mitt hjärta är fyllt av en längtan varje dag ….. Att säga att: jag älskar dig Jesus.

I 2 Timotheosbrevet 4 kan vi läsa om vad Paulus säger där: *Var alltid ivrig att predika Guds ord så fort du får en möjlighet, både när det passar sig och när det inte passar sig. *..Så ska vi göra för att sprida Guds ord ut över världen, och för att vara trogna vårt uppdrag. …De flesta av dem som lever nu känner inte Jesus. Han kommer snart tillbaka och  han vill möta trofasta människor. Paulus var alltid trogen sin uppgift, och han visste att Herren skulle belöna honom en dag. Vi kan också vara förvissade om att vi duger i Herrens ögon, och hjärta, och Herren vill att vi gör allt vad han ber oss om.

 

 

This entry was posted on 12 januari 2009, in Okategoriserade. Bookmark the permalink. 2 Comments

2 thoughts on “Guds folk /Jesus ber oss att…

  1. Hej Hanna! Jag har precis skickat ett mail till dig, där bön finns med. DU kommer att få bli så använd av Gud. Han älskar dig så innerligt. Kram f Maria!

  2. Hej Maria, om du vill så undrar jag om du skulle kuna be att jag får uppleva glädje och kärlek i Jesus. mvh Hanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.