Guds dom och vrede, Heaven or Hell

4 Mos 22:22Men då han nu följde med dem upptändes Guds vrede, och Herrens ängel ställde sig på vägen för att hindra honom. Bileam red på sin åsna och två av hans tjänare var med honom.
5 Mos 6:15för Herren din Gud är en nitisk Gud i din mitt. Se därför till att inte Herren din Guds vrede blir upptänd mot dig och han utrotar dig från jordens yta.
5 Mos 9:7Kom ihåg och glöm aldrig, hur du i öknen väckte Herren din Guds vrede. Från den dag då du drog ut ur Egyptens land tills ni kom till denna plats har ni varit upproriska mot Herren.
2 Krön 24:18Och de övergav Herrens, sina fäders Guds, hus och tjänade asherapålarna och avgudarna. Då kom Guds vrede över Juda och Jerusalem på grund av dessa synder.
Esra 10:14Låt därför våra ledare agera för hela folket. Och låt alla i våra städer som tagit sig främmande kvinnor infinna sig på bestämda tider, tillsammans med de äldste och domarna i varje stad, tills vi har vänt bort ifrån oss vår Guds vrede som brinner på grund av detta.
Ps 78:31kom Guds vrede över dem. Han dödade bland de starkaste och slog ner Israels utvalda män.
Ps 106:29de väckte Guds vrede med sina gärningar och en hemsökelse bröt ut bland dem.
Hes 8:3Han räckte ut något som liknade en hand och tog tag i en lock av mitt hår, och Anden lyfte upp mig mellan himmel och jord. I syner från Gud förde han mig till Jerusalem, till den inre förgårdens port som vetter åt norr, där avgudabilden stod som väckt Guds vrede.
Hes 8:5Han sade till mig: ”Människo­barn, lyft din blick mot norr.” När jag lyfte min blick mot norr, fick jag vid själva ingången norr om altarporten se den avgudabild som hade väckt Guds vrede.
Joh 3:36Den som tror på Sonen har evigt liv. Den som inte lyder Sonen ska inte se livet, utan Guds vrede blir kvar över honom.”
Rom 1:18Guds vrede uppenbaras från himlen över all ogudaktighet och orättfärdighet hos människor som i orättfärdighet undertrycker sanningen.
Rom 12:19Hämnas inte, mina älskade, utan ge rum för Guds vrede. Det står ju skrivet: Min är hämnden, jag ska utkräva den, säger Herren.
Ef 5:6Låt ingen bedra er med tomma ord. Allt sådant gör att Guds vrede drabbar olydnadens barn.
Kol 3:6Allt sådant gör att Guds vrede drabbar olydnadens barn.
Upp 14:10då ska han själv få dricka av Guds vredes vin som oblandat hälls i Guds vredes bägare. Han ska plågas i eld och svavel inför de heliga änglarna och inför Lammet.
Upp 14:19Och ängeln lät sin skära gå över jorden och skördade druvorna från jordens vinstock och kastade dem i Guds vredes stora vinpress.
Upp 15:1Och jag såg ett annat stort och förunderligt tecken i himlen: sju änglar med sju plågor, de sista, för med dem når Guds vrede sin fullbordan.
Ps 11:6
Han ska låta glödande kol och svavel regna över de gudlösa, en glödhet vind är bägaren de får dricka,

Hes 38:22Jag ska gå till doms med honom med pest och blod. Slagregn och hagelstenar, eld och svavel ska jag låta regna över honom och hans härar och de många folk som följer honom.

Maria: -Människor som inte är frälsta säger gärna om Gud att han är ond och elak och hemsk! Ja så gör man. MEN det finns anledning att nu förstå VAD som är VAD i denna Vrede. Detta handlar denna video om. Gud är god men rättvis, det är rätt. Det är VI som är troende som skall förstå detta och ge ut, och det är de o-troende som måste förstå vad DE BORDE GÖRA för att kunna vara med Gud i tro och ro och KÄRLEK. Lyssna och lär och förstå. TIDEN ÄR SEN!

Engelska: If you are outside of Christ today the wrath of the living God abides on you and as 1 John 3:8 make clear, you are a child of the devil. True salvation is not found in our works and performance but in the work and performance of another, Jesus Christ, the God man who came in the flesh.

Svenska:    Om du är utanför Kristus i dag förblir den levande Guds vrede över dig och som 1 Joh 3:8 klargör, är du ett djävulens barn. Sann frälsning finns inte i våra gärningar och utföranden utan i en annans verk och utförandet av en annan, Jesus Kristus, gudsmannen som kom i köttet.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.