Gud i samhället / Ofrihet i samhället

 

th_100_3888whiteroses.jpg 

Malmö är exempel på demokrati-kris och åsikts(o)frihet

– KAN JUDAR I MALMÖ KÄNNA SIG TRYGGARE EFTER HEARING? –

– HAR MEDBORGARNA I DEN SVENSKA DEMOKRATIN INTE LÄNGRE ÅSIKTSFRIHET? –

 

EN HEARING OM SAMHÄLLSKLIMATET I MALMÖ i tisdags (090317) visar på den demokrati – kris och åsikts(o)frihet som Malmö exemplifierar. Sverige för övrigt befinner sig i samma mycket allvarliga kris och ofrihet. Demokratin har genomgått en destruktiv process där intoleransen tolereras.

LOLA PIASECKA, skribent och samhällsdebattör, och hennes dotter ANNA PIASECKA, rättssociolog vid LU, var med vid denna hearing i Malmö. De blev förfärade och förskräckta över vad kvällen gav. De skriver bl.a.:

 

DET VERKLIGA PROBLEMET i Malmö är att vår demokrati har genomgått en fundamental förändringsprocess. Den har reformerats från att ha varit en demokrati där vi tar avstånd från intolerans, all form av intolerans, till ett samhälle som accepterar allt mer utlopp för aggressioner i demokratins namn. Sverige har gjort en ära av att vara ett land där vi har ett öppet samhälle där alla kan känna trygghet. Homosexuella, religiösa grupper, olika etniska grupper och alla oliktänkande. Vår demokrati har alltså betytt att vi inte tolererar intolerans. /Missions XP-blogg

LÄS hela artikeln ”Autonoma anarkister” vs växande antisemitism i Malmö (sv. övers.)

KÄLLA Se artikeln Can Jews in Malmö feel safer after the hearing? “Autonomous anarchists” vs. growing anti-Semitism in Malmö på bloggen Lola Piasecka: For my friends….

2 thoughts on “Gud i samhället / Ofrihet i samhället

  1. Hej! Vi behöver Guds ordning i samhället och att människor vaknar till nu. Guds ordning längtar jag efter och Gud väntar på att folk ska vakna och resa sig upp. Människor behöver frälsningen och Guds ord att rätta sig efter.
    Gud behöver människor i rätt positioner…
    Hälsn Maria. Gud välsigne dig.

  2. Vi får inte se Guds ordning i det svenska samhället förrän de troende, församlingen, reser sig och tar sin auktoritet i den andliga striden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.