Ett ord../För sent skall syndar´n vakna! Ta emot Jesus

 

ALLA är beroende av Gud men alla vill inte erkänna det, kanske har de inte ens tänkt tanken på att Gud finns. ALLA kan vända om från synden att inte erkänna Gud, men inte alla vet att den möjligheten finns.

Alla människor är ytterst beroende av Gud. Både förtryckaren och den förtryckte har allt de äger av Gud. Gud dömer den människa som av girighet eller maktbegär förtryckt en nödlidande medmänniska.

Alltså kan man konstatera att det blir en hel del människor som kommer att få ta emot en dom så småningom, då Jesus kommer. Ja jag vet, detta låter konstigt i mångas öron, men det är sanningen, och den ska ut till människor. Jag har personligen valt Jesus framför allt annat och jag vet vad Bibeln, som är Guds ord, säger.

Världen verkar vara mer än vansinnig och det finns  otroligt många förtryckarstater/länder och människor går över lik för att bli rika och berömda och sitta på sin egengjorda piedistal.

*Pro 29:13 Den fattige och förtryckaren få leva jämte varandra; av HERREN få bådas ögon sitt ljus.

*För sent skall syndar´n vakna, Där ingen morgon är, Där han skall evigt sakna Den nåd han spillde här. Då inga böner höras Och ingen bättring sker, Ty kan väl bättring göras, Då ingen tid är mer?* /M Franzén

Tiden är kort, välj Jesus inför evigheten. /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.