Eftertraktat att veta: Idrottare och deras kollapser, VAD beror det på? /’Covid’-vaccine? och läs om S k TURBO-CANCER,/Har Gud sagt..

8 mars 2024
Det har inträffat otaliga tragedier där topptränade idrottsutövare faller ihop under träningar och matcher. Inte sällan med dödlig utgång.
Det som i princip aldrig nämns i medierapporteringen är att denna flodvåg av plötsliga kollapser sammanfaller med utrullningen av ett experimentellt och nödgodkänt vaccin, som kan ge biverkningar som bland annat hjärtmuskelinflammation och blodproppar.

Nicklas ”Nick” Söderblom har i hela sitt liv gått i fronten för hälsa och träning. Han har varit personlig tränare åt Hollywoodstjärnor som Pierce Brosnan och Cindy Crawford. Men så drabbades han oväntat av en hjärtinfarkt. I den här intervjun berättar han om sorgen över ett liv som slagits i spillror. Han pratar också om frustrationen över att det står en elefant mitt i vardagsrummet, som de flesta journalister och läkare verkar låtsas att de inte ser.
Stöd Folkets Radio
Swish: 123 405 89 39
Redigering: Sound of Sam
Folkets Radio

I länken nedan ser du hur man VARNAR för TURBO-cancer, alltså snabb cancer efter ‘covid-vaccinet. Läkare har aldrig sett cancer-sjukdom bete sig så konstigt. Det måste alltså vara något mycket märkligt!

SE I LÄNKEN NEDAN!!

https://nyheter.swebbtv.se/aldrig-sett-cancer-bete-sig-sa-har-lakare-varnar-for-turbocancer-efter-covidvaccinet/?fbclid=IwAR2ZH7AQIYHYXXT7aTmbV3gYEQPdUnaDKizgXiEfarQstpEFgovRSTO9_N8

Fråga dig: HAR GUD SAGT att man FÅR MANIPULERA HÄLSAN??? NEJ han har INTE SAGT ATT MAN FÅR MANIPULERA NÅGON eller NÅGOT ALLS! HAN har lagt ner hälsa i människan och HAN BESTÄMMER över oss alla. MEN människan har sedan så länge blivit sin egen härskare och KÄNNER INTE Gud! Därför får SATAN ingång att härska i människan. Det är otroligt otäckt det som sker nu med vår s k hälsa! O-HÄLSA heter det numera! och den SPRIDER SIG

SE vad de/man vill, ska ske!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.