Den kommande falska tiden med ‘tefat och aliens’. Falsk s k kunskap som man bör veta är FALSKHET från SATAN!

HEJ! Denna videon är så perfekt gjord! Denna videon borde visas överallt där man ENVISAS med att säga att jorden är ett KLOT och att allt är Big Bang och att BIBELN HAR FEL. DENNA VIDEO bör ALLA BARN se! Denna video bör alla få se för att FÖRSTÅ ALLA LÖGNER som man satt upp för oss människor.

TACK! För att DU! NI! VAKNAT eller VAKNAR och förstår och kan ta till er att detta är SANNINGEN om VÅR JORD. Den är INGEN PLANET, Den är INGET KLOT! LÄS BIBELN, LÄS i Videon och följ med i BIBELORDEN som är helt KORREKTA! Ord från en skapande och kärleksfull GUD! AMEN!

Kom igen folk, vakna nu!

14 thoughts on “Den kommande falska tiden med ‘tefat och aliens’. Falsk s k kunskap som man bör veta är FALSKHET från SATAN!

 1. Fredrik jag tycker du har väldigt fel här i din kommentar. I HERREN Guds ord står bibelorden fast eller hur? i 200 st bibelord har Gud sagt hur jorden ser ut, hur en fungerar och vad HAN har skapat. Men du kanske inte orkar läsa alla 200 bibelord som pekar på den sanning jag vill framföra?? GUD har inga ord som är bäst före datum och inte jag heller eftersom hans ord är de jag rättar mig efter i allt jag bara kan göra.Jag omvärderar inte SANN KUNSKAP, den är för evigt sann, GUDS ORD är för EVIGT SANNA och står fast, Så säger HANS ord.

  Jag är 100 Procent säker på att GUDS ORD är GUDS ORD. Extremistiska övningar eller liknande är inget jag håller på med, t ex aliens kommer att bli väldigt skrämmande framöver, d v s demoner. Nej det är inte spännande med demoner o dylikt det är livsfarligt, och dödande.
  Du kör med Gudsfruktan, det är sällan jag hört det från dig, men ok, man dör inte för att man har en olik åsikt, Gud är mer resonabel än så.

  Att jorden är platt är inte orimligt, det är MER ÄN RIMLIGT. Jag har inga funderingar över det, platt och rund.
  Det är inte vad JAG SKRIVER som räknas utan att det är GUDS ORD som jag visar på, inte mina egna nej.

  Du har helt fel i det du antar om mitt skrivande, det var inte en engångsföreteelse utan gällde för många år framöver, du vet ju inte vad Gud sagt mer, eller hur?..Fredrik, du ANTAR saker som står helt fel i förhållande till verkligheten. Du tror kanske också att jag är andligt döv och blind?? Dina kommentarer verkar vara väldigt olika dem du brukar säga eller skriva, men behåll dem för dig själv.
  Vågar du läsa de mer än 200 bibelorden om jordens beskrivning/de ord som Guds ord säger vara rätt? ÄR BIBELN HELT FEL UTE NUMERA?? Duger inte GUDS ORD som Rättesnöre och UNDERVISNING??
  Jag är färdigdiskuterad med detta och kommer inte att ändra mig, klotet är en grov förnedring anser jag.
  /Maria

 2. En lögn blir inte en sanning bara för att man säger att “herren har sagt det”.

  Det är ju också viktigt att tänka på att Guds Ord alltid har ett #bäst före datum.
  Det han sa då, kanske inte är så lägligt att använda som begreppsform cirka 30 år senare.
  Dvs det är extra viktigt som Anneli påpekar att också omvärdera ständigt
  om vad man tror är rätt eller fel.
  Det kallas konsekvensanalys eller deduktionsmodellering.
  Vilket jag ständigt kommer återvända till.
  Tvärsäkerhet brukar förr eller senare leda till katastrof.

  Låt oss tänka att jorden är platt för ett ögonblick.
  Det är ingen orimlig tanke, det har det aldrig varit.
  Den är nämligen helt platt var du än går eller befinner dig.
  Men att den är helt platt är väldigt orimlig.
  Ytan som är platt har alltså en svag kurvuatur?
  Det är ett exempel på konsekvensanalys.
  Deduktionsmodellering blir det om jag i den analysen har rätt eller fel.
  Man tar bort all galenskap och ser om det finns någon sanning i den platta jorden.
  -Jag för min del hittar inga övertygande argument på att jorden är platt.
  Däremot jordskorpan och ytan man går på är ständigt platt (utplattad).

  Jag anser bara att teorin om den platta jorden är fel.
  Inte bara fel helt fel.
  Och fel kan man ha sedan 1995 oavsett om man blandar in herren.
  Dvs det är viktigt inte bara vad man skriver utan hur man skriver.
  En del tankar och teorier bör man alltså behålla sig själv.

  Jag är relativt säker på att Gud menade att du skulle skriva för att alternativen var försvinnande små (just då).
  Dvs en tidigare konsekvensanalys.
  Tex min hemsida http://www.korsfrukt.com lade jag ner efter exakt
  3 år, eftersom jag upplevde att människor ändå inte kommer förstå.
  Jag är också säker på att bara 12-14 kommer att förstå budskapet som helhet.
  Jag brukar ogärna säga Gud har sagt, dvs jag använder aldrig
  det som triumfatoriskt svarte-petter kort.
  Särskilt när det gäller “x-tremistiska” tongångar som platt/jord/aliens/ödlor.

  Däremot är det ju intressant att notera att båda kan ha fel.
  Så brukar jag tänka..

  Men visst är det spännande med aliens, och ödlor och gräshoppor.
  Jag håller med.
  Men jag försöker ständigt utesluta relativa diskussioner och ägna mig åt konkreta bevis.
  Jag har helt enkelt för stor gudsfruktan för vad som kan hända om jag skulle ha helt fel.
  Och det får ju stå för min del i debatten.

  Mvh

 3. Anneli, HUR länge Herren låter mig skriva sanningen är upp till honom. Jag har skrivit i 20 år. Han sade 1995: SKRIV. och jag gör det fortfarande… Det är inget du behöver bekymra dig om mer än att tänka till. /Maria

 4. Hej Simmons fick enorma mängder pengar för att göra som NASA ville,(det finns en intervju där han berättar ALLT!! har du hört den? OCH Det är ett bra bevis m m, OCH VET du varför EN av anledningarna är att INTE tillåta folk att veta om Platt men rund jord? För att ta bort GUD från All skapelse och LIV! DÄR är den springande punkten, det finns massor av anledningar till Varför vi INTE ska veta att jorden INTE är ett klot. Du kan nog räkna upp ett par tror jag. Jag kommer inte att ändra mig i frågan. Människor får tro vad de vill- ja. MEN att undanhålla en sådan stor sak som att vi INTE bor på ett KLOT! Så fullständigt makabert. Jag har videon här på sidan där den fejkade s k månlandningen berättas/erkänns om av Regissören! Sök på hans namn här o du finner videon/ HÄR är artikeln: https://gospel.jesuslever.eu/40220-2/ Folk får tycka vad de vill, men att ta bort Gud är inte vettigt, men världen är galen javisst. Vi som vet, vi vet./Maria

 5. Nu är det ju otidsenligt att måla upp alla på NASA som Satanister.
  Vad mannen ifråga fick pengar var för att han klonade molnen på Nasas bildbas med Photoshop.
  Vissa (bland annat) platta jordade har anfört det som bevismaterial för att deras tes håller i längden
  Jag anser detta som ett vagt bevis.
  Men den teoretiska delen kan man ju få in att även SMHI är en del i “lögnen”. Därför att de inte tror på en platt jord.
  Det är alltså riskabelt att peka ut en hel entitet, befolkning eller yrkesgrupp som “riskabla”.
  Det finns säkert många varmt troende även de som arbetar åt NASA eller SMHI.
  En bekymmersam trossats kanhända att den leder mer människor till fördärv än till kunskap om sanningen.
  Jag tror det är det Anneli är inne på.

 6. Hej, jag tycker du är duktig på det mesta Fredrik, men när det gäller runda platta jorden så är det en del saker jag inte kan hålla med om. Jorden är platt och RUND som en pannkaka, kommer du ihåg sången..vilse i pannkakan, det är många som är vilse och inte vet var de bor, de tror de snurrar omkring i rymden vilket vi inte gör. VAD är det som är så svårt att förstå I BIBELORDEN???? De är ju perfekta!

  Jag är helt införstådd med den platta jorden, enligt bibeln, det stödjer jag mig på, inga fantasier. OM månen SLOCKNAR då fryser vi ihjäl, OM SOLEN slocknar då dör vi då med. Enkelt.SOLEN RÖR SIG RUNT JORDEN INTE TVÄRTOM. Det finns INGA planetoider, strunt, bibeln säger: JORD, MÅNE; SOL; STJÄRNOR. INGET ANNAT mer än människor o djur, INGA andra s k planeter, så lyder hans ord.

  Jag har mycket ont om fri tid, knappt existerande, men under 30 år har jag studerat ämnet, och som 7-åring helt arg på det s k klotet. Ingen gravitation nej.Jo jag kan se o läsa o förstå bibeln, inte så konstigt, och jag ljuger inte men människor har en tendens att inte förstå VAD DET STÅR tyvärr. Så enkelt är det om jorden den plats vi bor på utan att det finns rymdskrot- Jag söker inga snabba svar jag är ganska långsam och som sagt studerat detta länge. Gud är min lärare, ingen annan. ALIENS kommer inte in här genom valvet men man kan sända upp liknande s k farkoster på himlen, som jag själv sett och blev mycket chockad, jag och cirka 40 st till.Rysare.
  Jag vidhåller min ståndpunkt eftersom BIBELORDEN BESKRIVER det så, det är Guds ord, inte mina. HAR NI LÄST BIBELORDEN???? Vore bra om Ni gör, Ni alla som undrar.. gör det, där finns ALLA SVAR.
  /Maria

 7. Det är en elektromagnetisk funktion som beskrivs som gravitationen.
  Att ställa den platta jorden mot den runda som ett falsarium är en konst.
  -Gravitation som inte finns?
  Visserligen kan man konstatera att jorden är rund men jordytan är platt.
  Det är den enkla förklaringen.
  Visst, man kan hävda att den torrodiala formen med sin spole inte finns men för mig är den platta jorden irrelevant som begreppsform eftersom jorden jag går på är platt, men jag förstår båda sidor.
  Jag är dock inte uppdagad på “platta jorden teorin”.
  Den är som helhet galen om det är den som menas (vilket jag antar).
  Eftersom alla planetoider är rundade med något oval topp.
  Som en apelsin eller fotboll.
  Dvs en något avfasad “topp”.
  Egypterna byggde tex sina tempel med ett visst avstånd så att solen
  skulle träffa deras byggnader exakt (pga denna lutning).
  Månen och Solen är det som alstrar gravitation runt Vintergatans exodus.
  Nämligen Tellus eller Jorden. Solen alstrar denna “bärvåg”.
  Einsten och många andra kallar det kvantteori.
  Jag kallar det bullshit (Einstein) som var patent-advokat, alltså ingen riktig patentingenjör, hade som uppdrag att lusläsa allt som hade om denna kvant eller bärvåg, därav snodde man helt enkelt Teslas teknologi ganska tidigt.
  Det är en tesla-bärvåg kallad AEther som man kan färdas på,
  om det är den Maria menar (vilket jag tvivlar på).
  Det är inte många som vet om att den finns.
  En sorts skalärvåg som det går att utvinna evig energi på.

  Jorden anses som den enda planetoid eller himlakropp (med rund emitt) med
  beboerlig grund och jord (se Genesis 1-10),
  Det är den allra enklaste förklaringen på den “platta jorden”.
  Rob Skiba och många andra har lyckats förklara det genom optiska fenomen, jag är dock inte alls övertygad. Inte på något sätt.
  Den platta teorin är enormt populär men baserad på felaktiga tolkningar av Bibelns kvantmetodik gallad gravitation (bland annat).
  För mycket fritid och för lite kunskap brukar falla platt mao.
  Månens faser, årstiderna och sol och mörker har med jordens lutning på cirka 15 grader i fas (lutning) mot solen. Denna lutning är exakt balanserad som ett bowlingklot och generar i sin tur årstider , väder och vind samt ebb och flod.
  Det går att åka till andra planetoider och även landa och leva. Absolut, (varför man nu skulle vilja det). Där väntar en bister tillvaro med minusgrader på 50 och plus på 100 (i genomsnittligt urval). En säker död på ett par minuter mao.
  Hastigheten/temperaturen i rymden är runt minus 240 grader (absoluta nollpunkten) och generar inget liv (men kommer generara brinnande evig AEther).
  Jordens yttermassa snurrar med 14,000 m/s om jag inte minns fel.
  Yttre atmosfär. (Den som hindrar farlig materia).
  Dvs #rymdskrot. Dock så faller skroten ner men den allra flesta brinner upp i atmosfären igen.
  Hur nu man definierar liv. Även med enorm strålning (Van Allen-bältet) går det att övervinna det elektromekaniska farliga fält (som Nasa hävdar inte finns).m
  Det finns alltså 2 månlandningar.
  Ett riktigt (som aldrig har visats) och ett lögnaktigt som har visats i TV.
  Det blev “elavbrott” precis innan månlandningen ägt rum.
  Man skyllde på solen (bara att läsa Teknisk litteratur) om månlandningen.
  Den ägde Rum i en studio i “Nevada” (Los Angeles) med finoptisk mekanik och ljussättning lyckades man lura en hel planet, (ja det är sant).
  Det är ju märkligt att fotografierna från “månen” fotograferades med Hasselblad men själva landningen visades i brusig 120K upplösning. (dålig kvalite).
  Om tex månen skulle hamna ur fas skulle allt liv relativt snabbt försvinna.
  Tex är i Uppenbarelseboken då både sol och måne kommer hamna ur fas, då Herren själv kommer tillbaka.
  Då kommer de rundade himlakropparna (ja jag tittade på Youtube-klippen)
  men blev mest förvirrad brännas upp såsom i eld.
  Fin musik (som förleder de minsta)som skenmanöver?
  Hastig speakerröst som gör Herrens skapelse till något den inte är?
  Det finns alltid 2 sidor av samma mynt.
  Det är en lögn, absolut men straffet är lagt på Herren och den som medvetet undervisar fel. Jag tror inte Maria medvetet försöker lura människor
  utan försöka undervisa så gott det bara går (men här blir det ju fel hur man än vrider och vänder på debatten).
  Jorden är uthamrad från en platt botten såsom en hammarslagare.
  Enligt Hebreeisk skapelsebeskrivning (från Höger till Vänster).
  Det betyder inte alls att jag köper den platta teorin. Tvärtom.
  Att kalla den en lögn?
  -Ja, om man inte kan den kvantmässiga fysiken och gravitation och månens dragningskraft på jorden så blir ju en trosuppfattad sanning som lögn.
  Det är mindre än (om jag säger så här).
  0.01% chans att jorden är helt platt runtom.
  Såsom jag har förstått den platta jorden.
  Det beror helt enkelt på att de (som tror på denna teori) inte kan sin Bibel
  helt och hållet, de lägger in personliga och känslomässiga argument som inte hör hemma i en vetenskaplig diskussion.
  De söker sig till “snabba fixar” och jakt på nästa fenomen.
  En platt jord anammar alltså Aliens och Rymdödlor.
  Och defintivt kommer det aldrig handla om varken ödlor eller reptiler.
  Det är ett elektromekaniskt fenomen som är platt som är beskrivet.
  INTE jorden.
  Tänk så fel det kan bli.
  Filmen “They Live” är rekommenderbar som undervisning.

 8. Hej! Gnälla… jag sade: MAN vill gnälla, d v s de eller andra, du eller andra… vill gnälla. Jag tar inte upp det om månens faser m m, osv för jag håller mig till de fakta som bibeln beskriver, inget annat. Fråga Fredrik han vet det samma som jag. Jag har tagit upp månlandningar, du också tror jag i någon artikel, för att de inte finns, lika otroligt som mycket annat. Se alla videos i kategorin Flat Earth till höger på sidan och Jorden är platt. Det är det som finns ENLIGT GUDS ORD, tror du på hans ord eller ljuger han,GUD?? Se bibelorden 200 stycken de täcker allt jag sagt. /Maria

 9. Gnälla !? !? !?

  Du har, inga svar på de frågor jag ställt. Så enkelt är, det.

  Var, någonstans har jag nämnt något, om månlandningar !?

  Undrar just hur länge Herren tillåter Dig fortsätta sprida dessa falsarier om ”flat earth” på denna sida . . .

  / A

 10. Hej Anneli, nej jag lägger inte ner detta, never, det är otroligt att man inte förstår sanningar som detta, Gud är inte dum men människor är otroligt envisa och vill inte veta.Det finns t ex ingen gravitation. Dina exempel kan du strunta i tycker jag, häng med i vad han säger här i videon, det är sååå enkelt. Men vill man gnälla och inte ta till sig detta så vet inte jag vad det är för fel. VAR SOM ETT BARN säger Jesus, ja så enkelt är det, alltihop. Är man så inrutad i lögner som gravitation och månlandning (som trots erkännande av att det är fejk) ändå tror på det då är det illa).Jag förklarar inget av detta, det är bara att ta emot detta stora och underbara från Gud och vara tacksam.Se mängder med videos, som förklarar Hälsn Maria SE VIDEON

 11. Lägg ner, Maria.

  Förklara:

  1. Månens faser
  2. Årstiderna
  3. Sol / Månförmörkelser
  4. Gravitationen
  5. Norra/Södra halvklotets Måne

  till exempel …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.