Den blinda tron på evolutionen, VIDEO.

 

Truth

Den blinda tron på evolutionen

 Från Bibelfokus hämtar jag följande:

Jag vill här tipsa om en video där masterstudenter och professorer inom det naturvetenskapliga området intervjuas om bevisen för evolution m.m. Det framkommer med all önskvärd tydlighet hur mycket av deras åsikter som är en blind tro och tilltro till auktoriteter. Videon är mycket sevärd. /L Jareteg

Evolution Vs. God

VIDEO:  http://youtu.be/U0u3-2CGOMQ

                                                                         *

Trust/Maria

2 thoughts on “Den blinda tron på evolutionen, VIDEO.

 1. Vad bibeln säger är ju sant, ja vi är skapelser, även de som inte tror på Guds ord.
  Detaljer finns i bibeln men människor ser dem inte eller tror inte på dem utan tror på vetenskapen och de läser inte bibeln. Man måste ha läst en hel del utav den och kunna se olika skeenden för att förstå, man måste vara frälst för att förstå i hjärtat vad Gud gjort och gör.

  Nu är det populärt att forska runt “nya” kromosomer och lägga till och annat, och det är ju mer än farligt att experimentera som man gör idag.
  Nej man kan verkligen inte lägga till och plocka bort som man vill, det är ju helt galet och visar inte på tro, utan otro och självhävdelse och galenskap.
  Nyss läste jag att man försöker inbilla folk att vi kommer från MARS. Hur galet får det bli? Men det är väl New Age-djävulen som tittat fram
  Gud välsigne och tack för din kommentar.
  /Maria

 2. Såg filmen för några veckor sedan. Den är bra!

  Ray frågar: Kan du ge något exempel på en art som blivit en annan under evolutionens gång? Ja, säger flera. Finkarna Darwin beskriver utvecklades och fick längre nosar.

  Ray: vad blev de då?
  Hm…finkar.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Darwin's_finches

  Paulus säger i Rom 1 att Guds avtryck är i hela skapelsen. Vi är skapelser. Det är samma Gud som skapat oss som vi hör tala i Bibeln. Detta kan man se i detaljer hur naturen och Bibeln är organiserad. Därför blir det omöjligt om en bok som är oäkta smyger sig in i Bibeln (man har försökt många gånger).

  Jag tror inte vi troende alltid har insett att konstruktionsdetaljerna som finns i Bibeln (Salomos tempel, Noas ark, Arken etc) är så detaljerade för att naturlagarna och biologin också överensstämmer med Guds tankar. Guds grundtanke finns i allt skapat, stort som smått. Så såg också naturvetenskapens “genier” Newton mfl på ordningen i kosmos.

  Ett exempel: offertjänsten i GT är väldigt snarlik cellens funktionssätt. Gud vet hur celler delas, hur de äter och hur de försvarar sig. GT offertjänst är som ämnesomsättningen i en CELL i storformat. Arken är en avbild av hur tronen i himlen ser ut. Vi är skapade till Guds avbild.

  Templet i GT:s proportioner har stora likheter med kromosomerna i våra arvsanlag (det finns 2×23 kromosomer i varje spiral).De två tempelpelarna i Salomos tempel var 23 kubits höga vardera. Vi är Guds tempel säger NT födda av odödlig säd (Jesus, Den Helige Ande). Petrus säger detta i versen 1 Petr 1:23. I första Mosebok kap 2:23 sägs det: att Eva är skapad som ben av Adams ben och kött av hans kött. Den 23:e kromosomen avgör kön, rent genetiskt! Fascinerande va! 🙂

  I Bibeln finns väldigt många verser som ligger just där de ligger. man kan inte plocka bort eller lägga till verser eftersom allt är så sinnrikt!

  Tror vi att människan kom ur en död sten som blev till slem som sen blev en fisk som blev en gnagare som blev en apa som blev en människa som blev smartare och smartare? Ja de flesta tror det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.