De sista tiderna/Bilderberger och nytt imperium!

Bilderbergergruppen

Här kommer en lite dåligt översatt artikel om Bilderberg. Vad vill de? Skapa ett imperium… försök hänga med i texten nedan:

Målet för Bilderbergers, makteliten, uppmanas årligen till en privat och skyddat möte som världshändelserna är styrda av, är makt, rätt och slätt, enligt en författare som talade i ämnet i dag inför Europaparlamentet.

Men Daniel Estulin, författare till den heta sålda boken “Den sanna historien om Bilderberggruppen”, säger i texten till hans kommentarer han tror att det mycket ansträngningar av makthungriga att manipulera världsekonomin , att väcka massorna, som nu har en möjlighet att förändra historien och ge människorna tillbaka sin framtid.

Estulin var inbjuden att tala till Europaparlamentet, ansåg en av de mäktigaste lagstiftande organen i världen, från Mario Borghezio, Italiens högste medlem, om vad många har som en “konspiration” eller “hemlighetsfulla kabal.”

Han sade att medlemmarna vill helt enkelt kontrollera.

Läs om de som skulle planera din framtid för dig, i “The True Story of the Bilderberg-gruppen” av Daniel Estulin.

“Dessa människor vill ha ett imperium”, sade han. “Det är vad globaliseringen är. …

Alltför många människor anser att för att få ett imperium, så behöver du pengar. Ni har alla hört talas om uttrycket – pengarna [de] elit. Men pengar är inte avgörande för välstånd och ekonomi. Pengar gör inte världen går runt. ”

Han förklarade att det är den kraft som kommer från pengar och förmåga att fatta beslut som påverkar andra människor som är central. 

 “Idén bakom varje Bilderbergermöte är att skapa vad de själva kallar aristokrati  i syfte mellan europeiska och nordamerikanska eliten om det bästa sättet att förvalta jorden. Med andra ord, skapandet av ett globalt nätverk av jättekarteller, mer kraftfull än någon nation på jorden, menad att livets nödvändigheter för resten av mänskligheten, uppenbarligen från deras synvinkel, för vårt eget bästa och i vår fördel – den stora otvättade som de kallar oss, sade han.

Ibland, sade han, denna kraft kommer genom förstörelsen av ekonomierna. (  !!!!!  Maria)

“De förstör världsekonomin med flit,” förklarade han. “Detta är inte första gången heller. Detta skedde i den 14: e århundradet New Dark Age: 30 procent av befolkningen utplånas.” 

Men det finns ett ljus, hävdade han.

“Vi är nu i stånd att förändra historien. Jag äntligen tror att människan har en framtid. En gång demoraliserade  de befolkningen med ingen moraliskt syfte att det kommer ut [a] ur långvarig sömn. I denna allmänna uppvaknande, människor börjar be rätta frågorna, sade han.

“Det är inte längre” Vad får jag ut av det? ” utan snarare “Vad är rätt?” Det är ett internationellt fenomen av respons och reaktion på en … uppfattning att hela världen är dömd till katastrof om vi inte folk göra något åt det. ”

Han sade begreppet Bilderbergs är lätt att förstå.

“I en värld av internationella finanskretsar, det finns de som styr händelserna och de som reagerar på händelserna. Medan den senare är mer kända, större i antal, och till synes mer kraftfull, ligger den verkliga makten med den tidigare, sade han .

Han förklarade Bilderberg organisationen är dynamisk, “eftersom den förändras med tiden, absorberar och skapar nya delar, medan utsöndra resterna av ruttnande delarna. Medlemmar kommer och går, men själva systemet har inte ändrats.”

“Det är en självbevarande system, en virtuell spindelnät av sammankopplade ekonomiska, politiska, ekonomiska och intressen industri, sade han.

Egentligen är det inte mycket av en hemligt längre och inte mycket konspiration, sade Estulin.

“Det är ett möte med personer som representerar en viss ideologi, sade han. “Ideologin är en en värld av aktiebolag.

“Bilderberg är ett medium att samla finansiella institut som är världens mest kraftfulla och mest rovgiriga ekonomiska intressen. Och just nu är det denna kombination som är den värsta fiende till mänskligheten, sade han.

Han sade medborgare i världen har tvingat högre medvetenhet om tomter och planer “genom att bli mycket medvetna om att presidenter och premiärministrar och din lilla krympande drottningar och kungar är marionetter av mäktiga krafter som verkar bakom kulisserna.”

Han sa det är där dörren till framgång kan öppna.

“Något har hänt oss, folket mitt i denna allmänna ekonomisk kollaps. Folk i allmänhet är gripen av något de inte alltid förstår. Men, tvingar det dem att agera på ett visst sätt, i deras eget intresse. Det är vad de gör i Grekland. Det är vad de gör i Spanien, i USA. Det heter förorsakad av människan- principen. Det är som en tidvattenrörelser kom på oss och tvättade vår rädsla  När människor inser att deras existens är hotad, de har förlorat sin rädsla, och Bilderberggruppen och andra känner det, sade han.

“Det är kanske därför i en nyligen Council on Foreign Relations tal i Montreal, Zbigniew Brzezinski … varnade för att ett” globalt politiskt uppvaknande, “i kombination med inre stridigheter bland eliten, hotade att omintetgöra utvecklingen mot  en världsregering, sade han .

“Vad jag talar om är inte ett vetenskapligt problem eller ekonomisk fråga, utan snarare en moral fråga. En fråga om odödlighet. Gör vi som nationalstater, eftersom människor av planeten tror på mänsklighetens framtid? Och vilken typ av framtiden Vi har 100 eller 200 år i framtiden. Hur är 10.000 år? Har vi rätt att drömma? Om vi har en känsla av mening för att vara här, då de onda inte kan vinna, sade han.

Bilderberggruppen är en årlig inbjudan-bara konferens vanligen med mer än 100 av världens mest inflytelserika ledare, inklusive stats-och tycoons företag. Det är alltid stängd för allmänheten och pressen, ett privatliv ofta garanteras av beväpnade agenter.

WND rapporterade närvaro vid förra årets evenemang som finns upptaget USA: s finansminister Tim Geithner, Larry Summers, chef för USA: s nationella ekonomiska rådet, Richard Holbrooke, Obama administration: s särskilda representant för Afghanistan och Pakistan, Världsbankens ordförande Robert Zoellick, Europeiska centralbankens ordförande Jean -Claude Trichet och Europeiska kommissionens ordförande José Manuel Barroso.

“Bilderberg är inte ett spöke,” Estulin berättade WND innan hans parlamentariska adress “men det är en kraftfull organisation. Det är ett medium för att sammanföra finansiella institutioner – den största, underprissättning institutioner i världen – som agerar på ett sätt som nu värsta fiende i samhället. ”

Han sa eliten anser att nationella resurser egen hand och inte “allas”.

“De vill att vi ska arbeta för dem, där våra barn och barnbarn arbete för en elitgrupp, oligarkin, sade han.

Han har hänvisat David Rockefeller själv medger. Rockefeller, en Bilderberg medlem, skrev: “Somliga tror att vi är en del av en hemlig cabal arbetar mot det bästa för USA, som kännetecknar min familj och mig som” internationalister “och för att konspirera med andra runt om i världen att bygga ett mer integrerad global politisk och ekonomisk struktur – en värld, om du kommer. Om så är avgiften står jag skyldig, och jag är stolt över det. ”

Estulin bok, “The True Story of the Bilderberg-gruppen är” baserade på år av hans arbete som en Madrid-baserad journalist och journalist.

Han länkade prickar mellan Bilderberg-gruppen, händelser i världen, politiker och företag tycoons under en period på 15 år.

Estulin avslöjade hur det nätverk av människor och organisationer har blivit en “skugga regering vars högsta prioritet är att radera suveränitet alla nationalstater och ersätta dem med global Företagets kontroll över sina ekonomier under övervakning av” en elektronisk global polisstat. ” ”

Han säger att inte alla medlemmar i gruppen är “dåliga”, förklarar att medlemskapet är strukturerat som koncentriska cirklar med varierande ansvar och relationer. Men det omfattar nästan alla kända spelare i politik och ekonomi, såsom George W. Bush, George Soros, George McGovern och Jimmy Carter.

Estulin skriver: “Denna parallella värld är fortfarande osynlig i den dagliga kamp för de flesta av mänskligheten, men tro mig, det är där: en kloak av dubbelspel och lögner och struntprat och insinuationer och utpressning och mutor. Det är en surrealistisk värld dubbla och tredubbla agenter, att ändra lojaliteter, av professionella psykotiska mördare, hjärntvättade svart ops agenter, lyckoriddare och legosoldater, vars främsta inkomstkällor är de smutsigaste och mest föraktliga statligt ägd subversiva uppdrag – det slag som aldrig kan utsättas för. ”

Konferensen i år är planerad 3-6 juni i Sitges, Spanien.

Förre brittiske ministern Lord Denis Healey, en av grundarna av gruppen, förklarade syftet med gruppen till Jon Ronson i Guardian.

“De av oss i Bilderberg kände att vi inte kunde fortsätta för evigt slåss varandra för ingenting och döda människor och göra miljontals hemlösa, sade han. “Så vi kände att ett enda samhälle i hela världen skulle vara en bra sak.”

Estulin rapporterar följande punkter kommer att ligga på Bilderberg-gruppens 2010 dagordning:

Kommer euron att överleva?
Utvecklingen i Europa: EU: s exit strategi … på is?
Har vi institutioner ta itu med världsekonomin?
Grekland: Lektioner och framåtblickande strategier
Nato och Afghanistan: De praktiska dagordningen för alliansen
Iran och Ryssland: Ekonomisk och finansiella hot mot alliansen
Följderna av kriget mot terrorismen
Inverkan av inhemska frågor om amerikansk utrikespolitik
Utsikterna för Japans ekonomi
Framtiden för den amerikanska dollarn: Alternativa scenarier

Har du nu försökt hänga med i denna artikel så ser du vad som är på gång: EN VÄRLDSREGERING och en GLOBAL EKONOMI I DEN.  Läser du dessutom bibeln så ser du att vi är på väg mot något riktigt otäckt.  Gud hjälpe oss./Maria

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=161377

Artikeln på engelska

2 thoughts on “De sista tiderna/Bilderberger och nytt imperium!

 1. Läskiga saker du berättar, eller rättare sagt: Orättfärdigt handlande och mysikstka sammankomster som hotar förstöra världen.
  Det är klart att sådant här INTE händer, det är ju därför vi skriver om det eller hur?
  Tacksam för att du är klartänkt och håller på sanningen.
  Det är kalrt att de kommer att på något sätt bli dömda, om inte annat så av Gud.
  DÅ blir det inte särskilt kul, å jag hoppas de vaknar och tänker om…..
  /Maria
  Fler artiklar av ngt slag??
  emottages tacksamt.
  /Maria

 2. Hörde att Bildt inte ska åka i år (han skriver han ska vara familjen i helgen på sin blogg, eller kanske han är där ändå?). Bill Gates ska hålla tal om vacciner och klimatfrågan på Bilderberg i år. Han var på väg till en hälsokonferens i Barcelona som de annonserat. När de spanska journalisterna dök upp, fick han erkänna att det inte var någon konferens, utan att han ska gå på Bilderbergkonferensen i stället!!

  Globalisterna på Bilderberg verkar vara upprörda och skrämda av att folk känner till det globala konferenssystemet.

  De engelska tidningarna skriver om konferensen i år – i lustiga ordalag. Ja, vad lustigt att makthavare träffas i smyg och planerar attacker på Euron och krig mot Iran.
  Det är väldigt lustigt! Och så tar de spa och en cava på verandan och jämför mobiltelefoner…! mm

  Haha!

  bra aatt du satte upp artikeln.
  tydligen har Daniel Estulin som skrev boken (The Bilderberg Group) varit och informerat i Europaparlamentet i veckan.

  Guardians reportar Skelton skriver Bilderberg-dagbok i tidningen. Han blev förföljd och arresterad av hemlig polis förra året i Aten. När han frågade avd som var på gång sa den grekiske poliskommissarien: “Vad du frågar efter har aldrig hänt.”

  Den här ligan kommer spricka. Bli förda till rättegångar till slut. Vi behöver inte döma dem. Vi behöver bara känna till att mycket sker utanför tidningarnas radar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.