De rika och de fattiga. Stöd dem som har lite. Vilse i välfärden. Skrivunder.com

Det har alltid funnits fattiga och rika, eller ska jag säga rika och fattiga, eftersom de rika alltid går först? eller? I länken nedan berättar man om att man kan skriva under en ‘insamling’ med namn och stödja detta landets FATTIGA PENSIONÄRER vars pensioner inte är vad de borde. ….Fattigpensionärer som betalat in pengar för att kunna få tillbaka tillräckligt att LEVA på då de går i pension. MÅNGA MÅNGA har blivit grundlurade av staten och de bör få igen sina pengar, de har betalat SKATT i många år och ingen liten skatt precis. 

Nedan finns också en del bibelord som berättar om fattiga—om RIKA och Fattiga!  Man viftar med sina röster och skriker att vi bor mitt i VÄLFÄRDEN men det är inte sant- det är en lögn bland alla andra lögner, därför är vi många nu som reagerar och tycker att något bör göras. Många pensionärer lever under fattigdomsgränsen och får dåligt med mat och annat de behöver. Så hjälp till DU också att skriva under!

https://www.skrivunder.com/signatures/sta_upp_for_pensionarerna/

 

Rik och fattig får leva sida vid sida, Herren har gjort dem båda.

Plundra inte den fattige
därför att han är fattig,
och krossa inte den olycklige i rätten.

Där kom också en fattig änka och lade i två små kopparmynt , ett par ören.
 Jak 2: 2 Tänk er att det vid er sammankomst kommer in en man med guldring på fingret och fina kläder, och samtidigt en fattig man i smutsiga kläder.
 ***
Den smutsige och fattige har ingen talan, och har väl aldrig  haft, men den med guldring på fingret och välmående mage och fint prat, den går hem i salongerna…………..STÖD DEN SOM HAR LITE!
 

2 thoughts on “De rika och de fattiga. Stöd dem som har lite. Vilse i välfärden. Skrivunder.com

  1. Hej Tommy, välkommen hit till sidan som vill belysa många olika ämnen. Ja man glömmer de sjuka som har handikapp av olika slag, de som är sjuka. Jag har gått igenom så mycket hemskt i sjukdomar så det är märkligt att jag fortfarande lever. Försäkringskassan höll på att ta mitt liv! Men de fick ge sig och ge mig rätt och hela proceduren tog 4-5 år! Reinfeldt är ett otyg, en människa som inte har ngt hjärta i kroppen och så är de allihop, men själva skall de ha. Därför mitt inlägg om sjuka och pensionärer, vi lever inget utsvävande liv, vänder på varje krona, och har svårigheter som de som regerar aldrig hört talas om. Jag är inte bitter, jag har sorg, en stor stor sorg MEN HERREN är min Herde min bästa och älskade far och vän och broder- som förstår allt. Han bad mig skriva 1994 och det gör jag ännu.Människovärdet kommer ytterligare att kränkas eftersom det kommer att bli ännu värre på denna jorden.
    Välkommen tillbaka hit och läsa i kategorierna. FRID! /Maria

  2. Vi glömmer Sjukpensionärer, och de har både handikapp, eller sjukdom. Och det är ju egentligen hemskt vilken Diskriminering det varit över dem. Ingen väljer att bli sjuk i arbetslivet, och bli av med rubbet. Reinfelds regering satt ju dubbelskatt på dem och höjde aldrig deras Pension på de långa 8 år de satt. Så nu är de ju Långt under EU.s Fattigdomsnorm. Man kan ju inte ge råd, att någon inte skall bli Sjuk eller invalidiserad mitt i Livet eller ifrån födseln. Man är bara där då. Hoppas på mer Människovärdigare Politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.