Cannabis, Endometrios och CBD- ARTIKEL! Ett mindre smärtsamt liv!

Endometrios och CBD – Ett mindre smärtsamt liv

Flera gånger om året åkte Anne-Lie Kronohage in på sjukhus till följd av svåra smärtor orsakat av endometrios. Hon fick reda på att man i USA använder CBD för kvinnor med Endometrios, vilket ledde till att hon började använda CBD.

I dag lever hon ett mer eller mindre smärtfritt liv.
*

LÄS ARTIKEL!  Det kan man tacka CB-oljan för!!!   Och jag tackar GUD för den plantan!!!

 

21 thoughts on “Cannabis, Endometrios och CBD- ARTIKEL! Ett mindre smärtsamt liv!

 1. En död man..bara så där…Man får ju en stor chock naturligtvis. Troende kan man kalla sig, det gör ju många som hänger på nätet och vill förstöra för andra, det gör ju Christer, och det är mycket tråkigt!!! Det är nog inte sista gången han ‘bråkar’. Kärleken pratar man om men visar man den för varandra? DU kommer att få se mer av kärlekslöshet Suss. I VÄRLDEN.
  Kram!

 2. Hej Suss, vi får höras av allihopa o styrka varandra. Jag har mycket om mig nu så jag har inte hunnit mer idag… Vi hörs här o på mail. Kram!! /Maria

 3. O ja Maria o Cecilia. Vi måste be för varandras skull..
  O ja detta med askan från himlen o så vädret o mörkret igår va helt fantastiskt. De va så vackert. O ja vår Herre Jesus kommer snart!!

  Ja kommer sluta skriva på nätet för en stund.. men Cecilia du får jättegärna ta min email från Maria om du vill..

  Kramar till ett båda!

 4. Hej Cecilia ! Förlåt att ja läste ditt meddelande så sent. Ja har haft en otroligt jobbigt dag. Först detta på apg29.. sen va ja iväg på stan så åkte ja förbi en man. De såg väldigt konstigt ut så ja backa tillbaka. O ja hoppar ut ur bilen. O han e död! Ja gjorde ingenting… En dam sa att polis o ambulans e på väg. O några bygg arbetare va där o de höll på prata me dom i telefon. Alla stod typ 10 m bort o ja ba går fram till mannen som är död. O ja gör ingenting. Ja fattar inte. Ja gjorde ingenting….

  O ja Cecilia Christers sida.. ja förstår de inte heller. Ja ha inte varit troende mer än tre år. O ja hade ingen aning om att kristna människor va så här. Var e kärleken?? Kram

 5. Tack för att du ber det har med Försäkrkass m m att göra.En kamp- länge.
  De s k kristna männen är många fula fiskar. Vad otäcka de är/beteende.
  Ja de får sitt straff- alla de som beter sig orättfärdigt och ljuger m m. Gud ser, Gud vet!

  Kram till dig!

 6. Självklart kommer jag att be för dig och din familj, Maria!!! Hoppas att det inte är nånting allvarligt och att allt ordnar sig snart!!

  Glömde säga att en av de “kristna” männen som hånade mig berättade att han brukar gå till nudiststränder och han brukade sjunga O store Gud där tillsammans med de andra nakna nudisterna! Otroligt!!

  Kram på dig!

 7. hej Cecilia, jag ryser av obehag då jag hör talas om den sidan, jag är glad att du är därifrån. Han är märklig den mannen, han har en länksida och många av de länkarna går till sådant som jag har skrivit. Jag förstår inte honom.
  JA omvändelse är ju något som måste ske i våra liv, VÄNDA OM och göra RÄTT. ATT hela tiden kämpa för att vara så hela o rena vi kan, att vara nära Jesus i kampen!!!
  s k kristna är en sort för sig och dem litar jag inte på alls, Det är för sorgligt! Jag undrar om han ligger bakom en sak som hänt vänner till mig…ja jag undrar. Han verkar inte dra sig för något. Önskar dig allt gott!!!!
  Fridshälsn Maria

 8. Hej Cecilia! Världen är upp och ner…ska Sverige skonas ett tag till tro?? Det rapporteras många otäcka saker och det är INTE normala företeelser.
  Kan du be för vår familj det är mer än tufft med sjukdom o mera, FK.
  Kram så länge vi hörs snart hoppas jag. /Maria

 9. Hej Maria och Susse! Det verkar som att Christer Åberg har tagit bort din kommentar där du länkat till Marias blogg, Susse! Åtminstone kan inte jag se den!
  Jag brukade också läsa CÅ:s blogg förut men valde att sluta läsa den för snart ett år sen, pga hans villoläror och alla elaka påhopp man får i kommentarsfältet och många gånger får man sina kommentarer borttagna för han tål inte att man inte håller med honom! Mådde ofta dåligt efteråt när jag varit inne på hans sida, så till sist valde jag att sluta gå in där, för jag förstod att det inte är Guds vilja att jag ska besöka destruktiva sidor som bara gör mig upprörd! Det finns ingen kärlek på den sidan!!

  Många av dem som kommenterar och kallar sig för kristna verkar vara väldigt upproriska mot Gud och hans Ord, de kritiserar och ifrågasätter och vägrar böja sig för det Guds Ord säger! Hur kan man kalla sig kristen om man inte vill ha Jesus som HERRE i sitt liv, utan vill själv vara sin egen herre!!
  Jag blev hånad av tre “kristna” män på den bloggen för att jag delade mitt vittnesbörd om hur Gud har förvandlat mig sen jag blev kristen och jag började klä mig annorlunda, mera “modest” och valde att slänga alla mina sexiga kläder som jag hade innan jag blev kristen! Trodde inte det var sant att nån som kallar sig kristen kan bete sig så!! Usch, så glad att jag slipper läsa APG29!!!! Good bye and good riddance säger jag till den skräpsidan!!!

  Frid
  Cecilia

 10. Jag anser att du har rätt i det han skriver. Han är mycket noga med sitt besökarantal. Men vilka är det som besöker…och skriver. Han lurar människor. Och han kan inte vara rak o ärlig, han kunde skriva här på sidan och fråga om den platta jorden, men nej han skall göra bort mig tror han. Fortsätt så Christer om du vill, JESUS ser dig och ditt smutsiga beteende.
  Lägg av och bli som Gud vill.
  Alkohol är livsfarligt men inte cannabis.
  Christer är bortgjord, jag tycker synd om honom.Måtte Gud visa honom vägen.
  Gud välsigne dig Susse.
  /Maria

 11. Hej vet inte vem tant bönemöte är.Jag kan be för dig, maila mig på mailen. Pastorer idag är inte lärda i ordet och är inte så kärleksfulla som de tror de är. Se bara på Livets Ord och Arken, de är farliga.
  Igår i Sthlm var det mörkt sa de askregn/moln från bränder. Vi går emot slutet.
  JESUS är SANNINGEN !! Han har ALL sanning! HAN ÄR MÄSTARE, HERRE!
  /Maria

 12. Apoteket och medicinerna är farliga, natur’medicin som cannabis är inte farliga. GUD har gjort plantan/orna men mediciner framställs i lab.

 13. Ja det finns många villolärare och sidor som är direkt farliga för alla som söker, och inte kan så mycket om vad bibeln säger. Apg 29 är inte bra för den ljuger i mångt o mycket och omger sig med läsare som inte förstår det.
  Ja det är sant det du säger, jag har många ggr försökt säga att CÅ har fel men han tar inte in kommentarer som vill peka på felen. Han är allhärskare, och han smygläser min sida, men vet inte att jag kan ‘se’ honom där. Cosmonova är det natur….förklara. vet du jag vill bara ha sanningen och vill skriva om sanningen!!!!!!
  /Maria

 14. Nätet

  På nätet finns det alla slags möjliga läror och villoläror. Ena värre än den andra. En nyfrälst broder ringde nyligen till mig och undrade om en del sidor han hade hittat på nätet. Ja, dessa besynnerliga sidor som i sitt nit sprider farliga villoläror i sitt varnande för villoläror, som jag har nämnt i denna artikel. För folk söker på nätet och så dyker dessa sidor upp.

  SÅ skriver han. Men när ja söker på nätet om Bibeln så dyker d upp så mkt artiklar om Apg 29 så d skymmer tilomed Bibeln.
  Han ha Bombat nätet om sin Blogg!

  Mm..
  Ja hade tänkt o kommentera mer där för nån nämnde Cosmonova med mera.. att han syster började gråta för de va så vackert o bla bla bla..
  Ja du.. folk borde hänga med dig o mig på Cosmonova så skulle de få höra på ett o annat.

 15. Susse kommenterade Tant bönemöte

  Svar till Svenne.

  Idag ha 3 pastorer puttat på mig ut hittills…. Ja ha inte varit troende mer än tre år … o alla 3 ha ja bett om hjälp från vilket e d märkliga i det hela..

  Men. D spelar ingen roll. Ja e här hemma o ja pratar så me min fiende om de skulle vilja.

  O ja hoppas nån här kan lägga några eller åtminstone en bön till Herren för min skull oxå.. om orken finns. Är tacksamför det

  A juste.. metrologerna snacka om att de kan bli blodregn idag oxå. Tänker på prince låten Purple rain.

  Önskar ett en bra dag! O tack Jesus för alltihop!

  – 17/10-17 15:29 –

  Ja måste tacka Herren i det hela!!
  Kolla va ja skrev tidigare.
  Jesus gav mig känslan redan innan!!
  Ja Halleluja va Jesus är God. Jesus är åtminstone rättvis!

 16. Det e jag med. Han ha bråkat med mig genom sina artiklar länge. Nästan ända sen ja började skriva där. Sen kör han med mindgames. Som folk inte lägger märke till förutom dom han pekar ut. Sen gör han folk till narr. Tex som genom den här artikeln .
  Enda anledningen till varför folk ens orkar gå in på hans blogg e för alla som kommenterar. Ja ska sluta med det nu.
  Ja ha försökt försonas med Christer. Både på hans sida och via mail. Men han svarar inte.. de verkar nästan som att han vill bråka.. o undrar hur många som han ska vinna åt Jesus när han dömer skiten rent utsagt av alla folk. O står där som rättfärdighetens man själv.
  Han ha ju förut sagt att han dricker inte o han gör inte dittan o dattan för att folk inte ska ha nåt o säga.folk o folk va e han rädd för..inte för att ja rekomenderar alkohol heller. Men de farligare än cannabis. Tusen grattis farligare. Ja ha inte hört om en enda person som dött av cannabis. Förutom att ja hört att de botar.
  Men men… Han la upp artikeln direkt efter han såg min kommentar igår till en som heter Sanna. Då ja tog upp job 38.
  Som ja tidigare lagt upp oxå när han bråkar om jorden.
  Dessutom vill han vedergälla mig ha han sagt men ja fattar ba inte varför. Ja ville ju inte va där o bråka.
  Ja ha aldrig dömt honom heller… men ja ska ut med sanningen.
  För mig låter han som en skrällande cymbal.
  Tänk om folk sluta kommentera så skulle han inte ens ha så många besökare kvar. För besökare antalet bryr han sig väldigt mkt om.
  Men d vill ja inte heller för många som kommenterar kommer med så bra saker om Jesus. O visst snackar Christer om Jesus oxå. Men han är verkligen inte kärleksfull. O så vill han inte hjälpa en heller. Han vill bara synas.

  Förlåt mig Jesus. Men ja hoppas Herren griper in nu. För det här e orättvist.

 17. Tack Susse!! Jag är så besviken på den mannen Christer Åberg, som INTE vill lägga in mina kommentarer eller ö h t försöka att fatta mer än vad han själv säger, det är skamligt. Men han får väl hålla på. TACK Susse! Tack för hjälpen, C Å har fel i mycket, så han är villolärare och han lär folk fel kanske de kan komma hit o få reda på en del fakta. Vad bra att du gjorde så. Tack så hjärtligt! TAck.
  FRIDshälsn Maria!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.