Chemtrail/Video chemtrail /och bilder Chemtrail /Maria

 

Chemtrail:

http://www.happysmile.se/  I denna länken kan du läsa om Chemtrail och se Video.

-Man ser tydligt i filmen att det är strimmor från plan som spyr ut barium mm i atmosfären, och jag tar med några egna bilder som jag tog en dag då jag tydligt såg dessa strimmor uppträda på en klarblå himmel en vacker marsmorgon, och sedan blir det allteftersom molnigt och som ett täcke av tjocka moln på himmelen. Man ser lite av husen på granngatan….Jämför gärna filmen med bilderna:

här börjar det bli suddigt och molnigt på himmelen

I filmen får du läsa att influensafallen var väldigt höga i mars månad, jag som inte brukar drabbas av influensa så ofta, fick en influensa med feber och värk m m sådant brukar jag inte ha, och jag brukar verkligen inte vaccinera mig. Mitt lilla bidrag i bilder hoppas jag kunde få dig att tänka till om chemtrail.  Det sker mycket konstiga saker och människor är så mycket sjukare nuförtiden…i experimenttider… /Maria

4 thoughts on “Chemtrail/Video chemtrail /och bilder Chemtrail /Maria

 1. Hej Sven
  Tack för din kommentar och för länkarna de finns i en artikel innan denna, jag håller med dig om att det pågår skumma saker i detta landet och i den övriga världen. När jag vara liten så såg man vita streck på himlen men då var det inte som nu: CHEMTRAIL, inte så utbrett i alla fall.
  Och nu kan man ju fundera på varför människor är så sjuka och varför ska de GÖRAS sjuka???? Ja man kan väl säga att man, vi som reagerar , anses som lite tokiga, men det bjuder jag på och fortsätter säga att världen är galen.
  Videofilmerna bör ses!!
  Det finns mycket info som man borde se! Tack och välkommen hit igen.
  /Maria

 2. Hej, jag är inte heller ngn expert på dessa ämnen och vad de sprutar ut i skyn, men om man ser på många artiklar(som denna ovan i länken) och videos och har sunt förnuft så förstår man vad som pågår och vilka nya s k sjukdomar som folk drabbas av, det är alla möjliga knepiga svårdiagnostiserade saker…../Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.