C-vaccin förstör mänsklig hälsa… LÄS artikel

https://www.vaken.se/tre-universitet-bekraftar-att-covid-vaccin-forstor-mansklig-halsa-autoimmunitet-tinnitus-muskuloskeletala-inflammationer-och-mer/

Med hänvisning till data från landets hälsoförsäkringsdatabas har tre universitet i Sydkorea avslöjat att de som är ”fullständigt vaccinerade” är mycket sämre ställda hälsomässigt än de ovaccinerade.

En studie som de sammanställde tittade specifikt på muskuloskeletala störningar som skador eller störningar i muskler, nerver, senor, leder, brosk och spinalskivor. covid-19-vacciner, fann forskarna, är direkt kopplade som en betydande riskfaktor för varje typ av inflammatorisk muskuloskeletal störning.

Efter att ha granskat covid-vaccin som tillverkats och sålts av Pfizer, BioNTech, Moderna, Janssen (Johnson & Johnson), Novavax och AstraZeneca, fastställde forskarna i en kohortstudie att personer som tar något av dessa vaccin har en mycket högre risk än de som inte gör det att utveckla inflammatoriska muskuloskeletala störningar.

Huvudförfattaren Dr. Jee Hyun Suh från avdelningen för rehabiliteringsmedicin vid Ewha Womans University utvärderade incidens och risk inom flera medicinska områden, inklusive:

 • Gynekologi (reproduktionssystemets störningar)
 • Hematologi (blodstörningar)
 • Dermatologi (hudrelaterade störningar)
 • Oftalmologi (ögonlynande störningar)
 • Otologi (örat-relaterade störningar)
 • Tandproblem

För alla dessa fann Dr. Jee att vaccination i allmänhet betydligt ökar risken för alla dessa sjukdomar i deras icke-dödliga form, med risken för inre öronsjukdom som den högsta av dem alla.

Blod, hud, ben, ögon och öron alla skadade av covid-vaccineringar
En mycket vanlig klagomål bland de fullständigt vaccinerade är att efter att ha fått vaccinet rapporterar patienter tinnitus, eller öronsus, som en biverkning. Tinnitus är redan välkänt som en biverkning av andra läkemedel såsom antibiotika, antidepressiva medel och antimalariamediciner.

Blodstörningar är också en vanlig biverkning som kommer från covid-vaccin. Forskare tittade på data om cirka 4,2 miljoner människor för att fastställa att post-vaccinationsavvikelser inkluderar minskad produktion av röda och vita blodkroppar, samt skador på benmärgen.

”Dessa inkluderar närings-anemi, vilket är järnbrist, hemolytisk anemi, när dina röda blodkroppar förstörs snabbare än de ersätts, aplastisk anemi, ett sällsynt tillstånd som stoppar kroppen från att producera tillräckligt med nya blodkroppar vilket vanligtvis utvecklas på grund av benmärgsskada, koagulationsdefekter, det vanligaste är VITT”, rapporterar X-kontot för Sally Beck, en ”rogue legacy media journalist” och ”vaccinskadeskandevisselblåsare”.

”Neutropeni, vilket är ett onormalt lågt antal vita blodkroppar kallade neutrofiler, orsakas också av skador på benmärgen. Neutrofiler hjälper ditt immunsystem att bekämpa infektioner och läka skador.”

Oavsett om någon tar en mRNA (modRNA) injektionsserie från Pfizer-BioNTech eller Moderna, eller ett av de virala vektorvaccinen från Janssen eller AstraZeneca, ökar risken för koagulationsdefekter oavsett.

När det gäller inflammatoriska muskuloskeletala störningar tittade sydkoreanska forskare på data om cirka 2,2 miljoner människor för att lära sig att ett brett spektrum av problem i denna kategori härstammar från att ha blivit vaccinerad mot COVID.

Att bli vaccinerad mot COVID ökar risken för:

 • Plantar fasciit, ett smärtsamt tillstånd i foten i det mjuka vävnaden som förbinder hälbenet med tårna
 • Rotatorkuffsyndrom
 • Adhesiv kapsulit eller frusen skuldra
 • Hernierad intervertebral disk eller diskbråck
 • Spondylos, en term som används för att beskriva osteoartrit i ryggraden
 • Bursit, inflammation i kuddarna vid lederna
 • Akillessenit
 • De Quervains tenosynovit, ett smärtsamt tillstånd som påverkar senorna på tummens sida av handleden

”Alla COVID-19-vacciner identifierades som signifikanta riskfaktorer för varje inflammatorisk muskuloskeletal störning,” drog forskarna slutsatsen. ”Denna studie fann att individer som fått något C-19-vaccin var mer benägna att diagnostiseras med inflammatoriska muskuloskeletala störningar än de som inte hade det.”

naturalnews.comTre universitet bekräftar att COVID-vaccin förstör mänsklig hälsa: Autoimmunitet, tinnitus, muskuloskeletala inflammationer och mer.

Maria: -VAD sker egentligen? Jo,men det vet vi väl nu, eller hur? Det kan läsas i denna artikel ovan och som vuxen person borde man ju förstått detta för såå många år sedan. Sådant som vaccin behövs inte alls. Det är märkligt att man vill människor illa, eller hur? Jag vet att man inte bör skriva eller påvisa sådana här saker, men det är ju tvunget. Jag hörde en sköterska prata i radio idag och hon sade att man behöver inte beställa tider nu för vaccin för det är inte så aktuellt som man tror. *Smittan* är såå låg.

Ja tänk till nu då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.