Beskyddet från Gud. Tre små pojkar och en groda!

wbf02s3
Två små pojkar försökte krossa en liten groda under en sten som de trampade och stampade på. En tredje pojke lyfte på stenen då de andra två gick därifrån i vissheten om att grodan var död. När den lille kvarvarande pojken lyfte på denna sten, så hoppas grodan ut på vägen. Den levde och hade inte blivit skadad. Pojken såg då att stenen var urgröpt i mitten och att grodan fått skydd däri och inte kunde skadas!  En liten söt historia, javisst, men jag såg det som att Gud beskyddar och bevarar alla som tror på honom, enligt bibelordet. Så jag såg scenen så tydligt där människan som tror, blir beskyddad och får gå i frihet från fienden! Gud är god emot människor och djur.  Se nedanstående små bibelord:
Men alla som flyr till digska få glädjas,de ska jubla i evighet.Du beskyddar dem,de som älskar ditt namn ska få fröjdas i dig,
Bevara mig som din ögonsten,beskydda migi dina vingars skugga
du ska lossa mig ur nätetde lagt ut för mig,för du är mitt beskydd.
Du är mitt beskydd,du bevarar mig från nöd,du omger migmed frälsningens jubel. Sela
15
Rädda mig, min Gud,från mina fiender,beskydda migfrån mina motståndare!

Människofruktan
har med sig snaror,
men den som förtröstar
på Herren blir beskyddad.

*

En psalm av David.
Herren är min herde,mig ska inget fattas.
NamnlösMaria

 

2 thoughts on “Beskyddet från Gud. Tre små pojkar och en groda!

 1. Hej Lennart
  Tack för reflektion och tänkande, så är det om vi är troende, de icke troende tänker inte som vi. Jag vill visa med artiklar om NWO: både de troende och icke troende vad som är på gång för att man ska veta hur farligt det är redan nu och vad som kommer, så att man har en chans att välja Jesus som Herre.
  I all ondska finns Gud som beskyddar, vi vet hur det ska gå för Herren har talat. Därför bör varje människa verkligen tänka till i dessa sena tider, ju fler vi kan väcka desto bättre.
  Människor som inget vet…om det vi vet….behöver räddas.
  Gud är god.
  /Maria

 2. Hej Maria!

  Häftig bild där med grodan.
  Precis så är det och just de tankarna
  fick jag efter att ha läst din artikel
  om NASA och vad eliten har tänkt ut.

  I all denna ondska bakom NWO
  så är det ÄNDÅ HERREN SOM STYR!!!

  Som Barn till Gud
  så är vi i HANS HAND
  och HAN BEVARAR OSS!

  mvh Lennart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.