Barn /Barn och ungdomar:Gud finns! / L Skugge

 

*

Jag är mer än övertygad om att Gud finns, och så tycker jag att fler människor skulle vara, alltså:övertygade. Idag kan man läsa om vad Linda Skugge,Pr-konsult m m, säger i Expressen om ungdomar och Gud:

“-Det finns så många framförallt unga människor som är så blyga och osäkra. Om jag var Gud skulle jag vilja göra så att de kände sig sedda och att de duger som de är”.( Han ser dem, han har skapat dem) /M.

-Det är en fin tanke. Och utvecklar man den tanken så kan man tänka som så: Är Linda Skugge kristen, så att hon kan förstå hur Gud tänker och tycker och vad han gör och inte gör? och vad han ser och vad  han inte ser?

Detta är bara en av alla kommentarer om vad och VEM Gud skulle kunna vara och VAD han kan göra.

Den som verkligen har en tro den VET att Gud  SER  ALLA människor, stora och små, och VILL att ALLA skall vara NÄRA honom, i en RELATION.

Men han tvingar sig INTE på någon människa, men den som säger ett JA! till Kristus, den blir befriad och kommer in i Guds stora familj där alla är hans Barn, stora som små.

Alla barn och ungdomar borde få berättat för sig om Gud och att han vill vara deras Far och älska dem så som bara han kan, han är kärleken. Det är en vuxens ansvar att tala om Gud och vem han är. Men, inte många gör det!

Var står Linda Skugge? Är hon en av alla dem som traskar fram i livet och självförverkligar sig och inte vet vem Gud är? Jag hoppas hon får möta Gud, och är hon inte frälst så var detta ett exempel på hur lite man känner Gud, det ville jag exemplifiera……

Johannes 14:6 säger:  “Jag är vägen, sanningen och livet. Ingen kan komma till Fadern utom genom mig.”

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.