40 Arkeologiska fakta om bibeln.Evidence for the bible. Bibeln är sann. Jesus lever.

 

107 CopyrightMaria

 

 

Visst är bibeln sann. Det vet den som är en frälst troende. Jag vill visa en video som man bör se för att kunna börja begripa att det finns fakta som man inte undersökt. Sådana fakta som ges i videon kan man inte rycka på axlarna åt.  Se videon och se arkeologiska fakta och  ta till dig att Jesus lever. OM du vill bli en frälst människa så har du det eviga livet framför dig. Jesus lever och han skall komma igen, vi väntar på hans återkomst! I videon berättar man på slutet om en bön om att Jesus skall frälsa. Nu vill jag säga att det inte finns någon allenarådande “frälsningsbön” som gäller utan det gäller att vända om från synden att inte tro. Att gå in på den väg Jesus berättar om, ATT VÄNDA OM! Det är det viktiga. Javisst kan man be om att få bli frälst! NU är den rätta tiden! I morgon kan det vara för sent.

name-graphics-maria-650578

40 Archaeology Facts that prove the Bible is True

6 thoughts on “40 Arkeologiska fakta om bibeln.Evidence for the bible. Bibeln är sann. Jesus lever.

  1. Tack Marie, så mycket är fel i min kropp. Tack Herre för att du hör bön! Herre, du är stor och mäktig och full av nåd.

  2. VI FORTSÄTTER BE FÖR MARIAS SJUKA RYGG I KVÄLL FRÅN KL. 20.00 I JESU NAMN!

  3. Tack Gud för Marie, ja du är fin du som säger såhär och vill att Jesus hjälper mig.Ja jag tror på att bli frisk! Till 100% sså tror jag på helbrägdagörelse från Jesus, han är min HERRE.
    Vi ser fram emot det. Tack Herre att du hjälper mig.

    Kram Maria

  4. Alla som är lediga i morgon kväll kl. 20.00 och framåt!! Min goda, underbara vän, Maria har så ont i kroppen, en värk som Jesus bara kan ta bort…Alla som läser detta inlägg, vi ber för Maria om helande i morgon kväll! I Jesu namn!

    Kram / marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.