År 2012/ OLJA och VÄRLDEN. Jesaja 24:Jorden raglar

 

*

Världen gör sina storkap och världen blöder på ena eller andra sättet, och i världen lever vi, men den troende är inte så förtjust i världen, den väntar på Jesu återkomst m m. Nu börjas det igen; oljan skall åter flöda:

Mexiko har gjort nya oljefynd till havs. Fyndigheten uppskattas kunna ge 125 miljoner fat olja enligt president Felipe Calderon.
Det är statsägda energibolaget Pemex som upptäckt oljan på 2 900 meters djup i Mexikanska golfen. Tidigare har en annan källa hittats i samma zon 180 kilometer utanför Mexikos kust.
Källa: TT-AFP
*
http://www.svtplay.se/video/351137/13-10-19-30 I Rapport ikväll kunde vi se om det nya fyndet och hur farligt det kan bli att börja borra efter olja där ……har man glömt tidigare katastrofer?
*

Världens människor är allt väldigt egoistiska, och kärleken saknas på många håll. Människor, natur och djur på stryka på foten och dö för rovgirigheten. Man bygger upp murar av elakhet och främlingsskap men man bygger inte upp en mur av salighet- där ingen elakhet kan kan komma igenom.

*
http://www.aftonbladet.se/nyheter/minekonomi/article15586949.ab Även på Irland kan det komma att tas upp en hel del olja och på andra ställen också….

*

Jorden raglar som en drucken. Den svajar fram och tillbaka som en vakthydda i trädets topp. Dess missgärning vilar tung på den. Den skall falla och inte mer resa sig. 

*

Och “heliga krig” uppstår lite här och där… senast är det nu al-Qaida som är på gång-  igen. Så Sorgligt.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15604385.ab

************************************
Det är fortfarande saligare att giva än att taga och kärleken är fortfarande det viktigaste säger Gud, men vem lyssnar?Apg 20:35 I allt har jag visat er att ni genom att arbeta på detta sätt skall ta er an de svaga och komma ihåg de ord som Herren Jesus själv sade: “Det är saligare att giva än att taga.”

*Kärlek från vår Gud
Är det stora bud,
Intet större finns än den.
Bliv däri alltid,
Och du har Guds frid,
Ty Gud själv är kärleken.*

*
Kristen sång vers 3

*
Men ett liv i synden är ju
Blott en död, en säker död;
Utan liv i Kristus är du
Ständigt stadd i dödens nöd.
..Därför frågar jag dig nu:
Lever du..

*
Kristen sång 

/Maria

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.