Antikrist´s Strategi. /P-A Imsen

1 Joh 2:18 Kära barn, den sista tiden är här. Och liksom ni har hört att Antikrist ska komma, så har redan nu många antikrister trätt fram. Av det förstår vi att den sista tiden är här.

1 Joh 2:22 Vem är lögnaren om inte den som förnekar att Jesus är Kristus? Den är Antikrist som förnekar Fadern och Sonen.

1 Joh 4:3och varje ande som inte bekänner Jesus, den är inte från Gud. Detta är Antikrists ande, som ni har hört skulle komma och som redan nu finns i världen.

2 Joh 1:7Det finns ju många bedragare som har gått ut i världen, de som inte bekänner att Jesus är Kristus som kommit i köttet. Sådan är Bedragaren, Antikrist.

Dan 8:17Då kom han nära platsen där jag stod. Men jag blev förskräckt när han kom, och jag föll ner på mitt ansikte. Han sade till mig: ”Du människobarn, du bör förstå att synen syftar på den sista tiden.”
Dan 8:19Sedan sade han: ”Jag ska låta dig veta vad som ska ske vid slutet av vreden, för det syftar på den sista tiden.
Dan 11:35En del av de förståndiga ska falla, och de ska luttras så att de blir rena och fläckfria fram till den sista tiden. För ännu dröjer slutet till den bestämda tiden.
Dan 11:40Men vid den sista tiden ska kungen i Sydlandet drabba samman med honom. Kungen i Nordlandet ska då storma fram mot denne med vagnar och ryttare och en stor flotta. Han ska rycka in i länderna och svämma över och dra igenom dem.
Dan 12:4Men du, Daniel, ska gömma dessa ord och försegla bokrullen till den sista tiden. Många ska forska i den och kunskapen ska bli stor.”
Dan 12:9Då sade han: ”Gå, Daniel, för dessa ord ska förbli gömda och förseglade till den sista tiden.
Heb 1:2men nu i den sista tiden har han talat till oss genom sin Son. Honom har han insatt som arvinge till allt, och genom honom har han också skapat universum.
1 Pet 1:5Med Guds makt bevaras ni genom tron fram till den frälsning som är redo att uppenbaras i den sista tiden.
1 Joh 2:18Kära barn, den sista tiden är här. Och liksom ni har hört att Antikrist ska komma, så har redan nu många antikrister trätt fram. Av det förstår vi att den sista tiden är här.
Judas 1:18De sade till er: “I den sista tiden kommer hånfulla människor som drivs av sina gudlösa begär.”

Ja den som kommer snart och förvillar hela världen med tal om kärlek och fred m m, är inte Jesus, men skall väl gestalta sig som det. De som inte vet vem Jesus är och som inte är hans barn och lärjungar kommer att gå i fällan på ena eller andra viset. Det är inte lätt att nu veta i vilken ordning allt kommer att ske. Man kan se en livlig diskussion och många många videos om just en antikristlig värld och vad som ‘skall komma’. En del har rätt och en del har fel. Ja du kanske tycker att jag har fel, men, men, GUD VET allt och därför får vi gå till honom med frågor och böner. Se videon.

Bild Maria

Hälsn Maria

15 thoughts on “Antikrist´s Strategi. /P-A Imsen

 1. Till Minette. Jag smörar inte för någon, och jag står inte i någon speciell tacksamhetsskuld till Fredrik, han har inte satt fart på bloggen mer än jag kan göra, men dock hans eminenta kunskap om VAXXET.
  Det uppskattar jag till 100 procent o är så tacksam. Du har en attityd som inte låter bra som en ilska o det vill jag inte ha här. Per-Arne är en duktig predikant som hans far också var m m. Han har sina fel som de flesta andra, som du o jag o predikanter och andra med olika ämbeten och tycke o smak. Jag är medveten om att han anses av några som en hal ål m m, att han har en församling (jag går själv inte i någon, NO CHURCH). Han är som sagt en duktig predikant och lugn o fin, det behövs som skillnad till alla skrikiga FIRE-typer som bara vill framhäva sig själva.Jag ställer inte dig till svars för något, utan jag tycker bara att du är lite ofin och lättretad och Vi stannar där nu.

  Minette: Du skriver: Om du tycker att det jag skrev om Per Arne Imsen var otrevligt och att jag borde lugna ner andra som kommenterar på din blogg, hur kan du då i nästa stund hålla med Fredrik om att han är en HAL ÅL? Är det kanske för att Fredrik har fått fart/fräs på din blogg och att du därför känner att du behöver stå i någon slags tacksamhetsskuld till honom?? Detta är ingen anklagelse utan bara en fråga men det kanske är en otrevlig fråga? Sedan har du ju erkänt för mig att du har fått skarp kritik från dina läsare när du har lagt in mina artiklar på din blogg och för att dina läsare tycker att det jag har skrivit om judar, judendom, kontra kristna och det nya förbundet i Kristus Jesus är antisemitiskt. Att vända kappan efter vinden och då menar jag att ena stunden säga sig veta och tro det mesta om detta (att hålla med) för att i nästa stund lyssna på någon läsare som eventuellt känner sig kränkt, tror jag inte är vad Jesus/Gud vill att du skall göra för att din blogg skall bli en välbesökt blogg./

  Minette;

  Jag vänder inte kappan efter vinden den som tror det känner inte mig.ja jag får mycket kritik för allt möjligt och att jag använt dina artiklar är ju för att de sagt sanningen som jag tagit med, det är väl bra!Om min hemsida retar någon så får det väl vara så, sanningar ska ju fram.Ja den är väldigt välbesökt sedan 16 år nu så det är bra tycker jag att kunna nå ut med lite av varje. Du får tycka som du vill Minette. Gör det. /Maria

 2. Per-Arne är en duktig predikant som hans far också var m m. Han har sina fel som de flesta andra, som du o jag o predikanter och andra med olika ämbeten och tycke o smak. Jag är medveten om att han anses av några som en hal ål m m, att han har en församling (jag går själv inte i någon, NO CHURCH). Han är som sagt en duktig predikant och lugn o fin, det behövs som skillnad till alla skrikiga FIRE-typer som bara vill framhäva sig själva. Vi stannar där nu och ber att vi ska ta vara på bibelorden i predikningarna och se den yttersta tiden komma och vara medvetna om hur fort den går, och arbeta för den dagen vi ska möta Jesus, önska oss till Gud för alltid./Maria

 3. Du Maria skriver också att jag kan ge mig på Lars Enarsson och Holger Nilsson och andra sidor som inte gör rätt??? Om du tycker att det jag skrev om Per Arne Imsen var otrevligt och att jag borde lugna ner andra som kommenterar på din blogg, hur kan du då i nästa stund hålla med Fredrik om att han är en HAL ÅL? Är det kanske för att Fredrik har fått fart/fräs på din blogg och att du därför känner att du behöver stå i någon slags tacksamhetsskuld till honom?? Detta är ingen anklagelse utan bara en fråga men det kanske är en otrevlig fråga? Sedan har du ju erkänt för mig att du har fått skarp kritik från dina läsare när du har lagt in mina artiklar på din blogg och för att dina läsare tycker att det jag har skrivit om judar, judendom, kontra kristna och det nya förbundet i Kristus Jesus är antisemitiskt. Att vända kappan efter vinden och då menar jag att ena stunden säga sig veta och tro det mesta om detta (att hålla med) för att i nästa stund lyssna på någon läsare som eventuellt känner sig kränkt, tror jag inte är vad Jesus/Gud vill att du skall göra för att din blogg skall bli en välbesökt blogg.

 4. Hej Maria!
  Vad har Per Arne Imsen för poänger som inga andra så kallade pastorer eller präster har? Och ställer du verkligen mig tillsvars för vad andra skriver på din blogg och som du publicerar? Är det min uppgift att se till så att andra blir lugnare här på din blogg eller är det din uppgift att tala om att det är fler som häver ur sig hur hemska andra är? Varför riktar du din vrede mot MIG och har sådan förståelse för andra genom att hålla med dem (och smörar med dem) men inte med mig trots att vi skriver ungefär detsamma?

 5. Det blir tufft i dessa sena tider som kommer efter denna första omgång med åren av s k pandemi. Nu har de haft tid på sig att göra i ordning det som kommer denna gång. Mer vax mer vax. Vi måste överlämna oss helt till Gud på ALLA vis och lita på att han leder oss rätt, det blir svårt senare eftersom vi kan dö på något vis vi inte önskat… framöver. Har vi då GJORT FEL? Nej det tror jag inte i så fall, den som är påläst troende vet allt allvar i detta som sker. Gud vet och han hjälper oss.

 6. Ja det är svårt att få människor att förstå allt det som skett med s k sjukdom o sedan sjukdom och vaccin, det sker så mycket att man inte begriper vad som är vad, människor förstår inte och vill inte veta, det är en katastrof. När KRISTNA troende tar vaxx då är det illa. OKUNSKAP.Detta kommer att eskalera och bli så hemskt framöver. De kör all-in nu o vaxxar alla de kan och människor kommer att dö som flugor. Enl antal döda i bibeln… m m

 7. Poängen är bara att om inte Herren förkortade tiden skulle ingen kunna bli räddad (frälst).
  Så så viktigt kommer det att bli och att vara genom att tacka nej till vaccinen.
  I vilken och i än vilken mån de komma skall.
  Apa,mygga,hund,eller fästing.
  Det digitala landskapet Grafenoxid kommer latent ligga nerlagt i alla sorters vacciner.
  Även vacciner mot HIV/AIDS kommer att erbjudas!
  Samt mot hjärtstopp samt hjärtsvikt.
  Precis som jag skrev!
  Botemedlet mot boten är ännu mera uppdaterade vacciner!
  Låter otäckt likt djuriska motiv och mönster.

 8. Allt jag har att säga om Israel är det att endast 144,000 kommer att bli räddade.
  Förstlingsfrukten är av manligt kön, manliga rabbiner som inte har vaccinerat sig.
  Detta är hemligheten bakom 144,000.
  Dessa Rabbiner kommer att bli räddade såsom av ett tunt hår, likt en livlina en vinranka.
  De kommer fråga sig kommer Herren komma tillbaka och är det Jesus?
  När de inser det kommer de bli räddade såsom ett tunt hår,en slingrande vinranka.
  Såsom Fadern vidarebefordrar denna nyckel tar jag i beaktande att det måste vara ovaccinerade Rabbiner.
  Frälsning garanterad!
  Men bara för de ovaccinerade.
  Jag följde tidigt skeendet av vaccineringen och matematiskt stämmer den exakt om ca 97-99% är vaccinerade. Så att endast 144,000 är kvar.
  Detta skulle korrelera med mitt påstående att när vaccineringen i Sverige når 91,75 kommer Herren komma.
  Nu ä den 87,6%>

 9. Ja Marianne, det är bra och det är sant och man är bara en bra predikant om man HYLLAR ISRAEL och allt som säges vara rätt. MEN det finns så många fel i den s k undervisningen man fått. Israel 1948, Ben Gurion, och massor med annat som inte är ok. Jag har äldre inlägg här om sanningar i detta ämne. läs EAEC.ORG Återkommer! Kram Maria

 10. Hej Fredrik, ja man får o måste kritisera. Ja man får det, och jag säger precis som du att P A är kunnig,
  väldigt kunnig o lugn o fin men hal som en ål, jag jag vet det.
  Men jag tar med det han är bra på och det måste jag få göra, jag vet också att han borde
  ta med både märke, vaccin o mycket annat
  men inte har gjort det mer än i små bokstäver,det är så tror jag att han inte är
  skicklig nog. Jag tror inte att han förstår hela vidden av vad som sker på det vis
  att han kan få ihop allt så som du kan, det är en enorm skillnad det vet du.
  Det här med Israel är också en stötesten och människor KAN INTE HISTORIA,
  de bryr sig bara OM LANDET Israel och mer som de kan prata om i små bokstäver,
  Att Trump är där o härjar o skriver under avtal m m det säger man inte heller
  mer än i små ordalag ,,, alla tror ju på Qanon…./ Maria

 11. Intressant att nån/ några tar upp detta med Israel och det Judiska folket, saknar verkligen sund och sanningsenlig info om detta!
  Fredrik, länka gärna några sidor kring det du tar upp med att vilddjurets märke testas på befolkningen, menar du i Israel då? Överhuvud taget, varför är det så tyst om vad som händer i Israel, även från pastorer ( som till och med bor i landet eller ofta besöker/ besökt…

 12. Wow!
  Det Minette säger är viktigt och värt att beakta.
  Jag postade tidigare inlägg idag som kanske med lite tur blir publicerade imorgon som handlar om Per Arnes mera informativa förmedling.
  Det krävs ingen förkunskap för att få kunskap om sanningen. Men Per Arne är hal och slug som en ål.
  Mera tränad än charmant så att säga.
  Självklart får vi kritisera Israel det landet som har vaccinerat mest. Klart att Judarna drivs av en religiös ande och av lagiskhet (Torah) dvs också av Sabbaten.
  Klart att Israel är kidnappat av den djupa staten för att implementera Antikrists Antikroppar.
  Den mera virulenta delen kommer att vara med i sluttampen.
  Vet förresten alla om att Israel grundades som nation långt innan 1947 av Balford-deklarationen via Benjamin Disraeli?
  Samtidigt som uppryckandet och 1000-års riket såldes in som “ide”? I slutet av 1880-talet?
  Buden är viktiga ja men hur är det med lagiskheten?
  Per Arne undviker skickligt all diskussion och argumentation kring tex en allmän och tvingade vaccinering. Per definition hal som en ål enligt mig.
  Vi får absolut som Kristna peka ut felaktigheter i Per Arnes undervisning vi inte är inte bara skyldiga till det utan måste.
  Speciellt när vaccineringen i Israel är mer än 90%>
  Per-Arne är en duktig agitator men det är det flera som arbetar i denna riktning. Inte bara han.
  Vildjurets Märke?
  Varför pratar han inte om Vildjurets Märke,dess Namn och dess Tal?
  Samt tillhörande Bild?
  Allt detta testas just nu på befolkningen samtidigt som bölder slår ut hos de vaccinerade.
  Uppenbarelseboken 16?

 13. Per-Arne skriver böcker som alla de andra, säljer det han kan som de andra. Jag tycker att han är bra på många saker att förklara för människor. Jag vet detta om Israel o jag vet VAD Israel sysslar med o det har jag skrivit här på sidan. Alla gillar sina församlingar o jag gillar inga alls. Men som sagt så har han en hel del poänger. Arne I var ju vass i sina predikningar men det blev ju fel på slutet….Du kan ge dig på Lars Enarsson, Holger Nilsson och fler sidor som inte gör rätt.
  Nu tycker jag att du kan välja att lugna ner dig och tillåta andra att vara lite lugnare än du som bara vill häva ur dig ur hemska andra är. INGEN annan än JESUS är perfekt. Jag är ägare till denna sida och tål kritik men du är inte särskilt trevlig. /Maria

 14. Per Arne Imsen och hans Agapeförsamling lär att alla judar fortfarande är Jesus/Gud utvalda folk i det nya förbundet i Kristus Jesus. De hyllar Israel som stat/land och ve den som säger något illa om judarna som folk och som grupp. Det är lika med ANTISEMITISM men Per Arne vill sälja sina böcker vilket han talade om redan innan videon hade börjat.
  Efter det så är det svårt att tro på någon som honom. Det blir så uppenbart vad han är ute efter när han gör reklam för sina böcker. En bok som han har skrivit heter “inga andra gudar” men att påstå att judarna som folk och som grupp har en annan ande/gud och drivs av den Antikristliga anden det får han inte säga om han vill sälja sina böcker.
  Han vaktar noga sin tunga men utnyttjar folk till att arbeta för honom och för hans fru som volontärer vilka betalas av samhället och för att deras församling skall kunna växa. De tar sig an alla och allt som kan arbeta för dem och inte minst ensamkommande flyktingbarn (vuxna över 18 år) som genom det kan få in en fot i det svenska samhället trots att de kanske har andra gudar. Det gäller att få sälja sina böcker och att ha ett namn och i detta fallet att vara barn till Arne Imsen som är en kändis inom de kristna kretsarna och där TRON verkar att ha gått i ARV.

  Det gäller att kunna sälja sina böcker och att leva på ett namn!

 15. Hur besegrar man Vildjuret?
  Per Arne är som en slemmig ål.
  Han undviker frenetiskt alla frågor som handlar om vaccinet (1).

  HUR SEGRAR MAN?
  -Genom att hålla sig till Jesus?
  -Nej, då kommer du gå evigt förlorad.
  -Genom att hålla Guds Bud?
  -Nej då kommer du gå evigt förlorad?
  -Genom att gå till Kyrkan varje Söndag?
  -Nej snarare ökar dina chanser till evig förtappelse?
  -Genom att vägra vaccinationerna?
  -Ja, detta är en del, (som är oerhört stor).
  -Genom att vägra ingå de ekonomiska avtal som stat/landsting/regering/riksdag kommer att erhålla från Vildjuret?
  -Absolut, -JA och bara den som har starkt psyke (psuche) kommer att kunna se igenom denna sanning som står i Bibeln.
  Antikrist kommer som regel BLI EN DEL AV DIG,
  Dvs du blir en del av systemet.
  Som jag skriver på min hemsida, Antikrist kommer bara dyka upp som ett behov på en allomfattande frälsning och lösning på ett botemedel mot vaccinet.
  Per Arne är skicklig demagog,talare och författare det ger jag honom.
  Men han likt andra är ivrig runt frukostbordet är det inget tal om.
  Bara att se (inklusive mig själv) hur magen växer men anden krymper.
  -Men hur segrar man (övervinner) vildjuret,dvs ett Antikristligt system.

  Jo Uppenbarelseboken 12:11 beskriver detta.
  Inte med fysiska ting och medel.
  Uppenbarelseboken 12:11 har beskrivit hur man lyckas.

  Samhället beskrivs via ordet honom där detta digitala (autos) system beskrivs.
  Alla kommer dock inte falla offer för detta digitala system, utan kommer i regel tycka och känna igen sig som vanligt men falla offer för systemets bekvämlighet.
  Trevligt att arbeta hemifrån inte sant?

  Hur segrar man?
  11 De övervunno honom i kraft av Lammets blod och i kraft av sitt vittnesbörds ord: de älskade icke så sitt liv, att de drogo sig undan döden.

  Inte genom att stoppa systemet, utan att vägra ingå avtalen i dess ekonomiska digitala system. (666)
  Genom att helt enkelt vägra sig vaccineras, med något som helst medel.
  Pulver,piller,plåster,spruta,inhalation eller som det planeras nu i WEF att förändra sallad som via mRNA (uppdateringar) ska programmeras innehålla Gp-120 Glykoproteiner (mRNA-bärande spikproteiner).
  Vildjuret går inte att stoppa, men det går att besegra det, genom att vägra
  ingå dessa givna avtal som de flesta (87,6%) redan har tackat ja till.

  övervunno=nikao (att hålla samma styrda linje,att inte backa från ett argument)
  honom=autos (ett teknokratiskt styrt samhälle) går på neuro-reflexiv väg).
  arnion/aima=Lammets blod= (ett ungt lamm, som slaktas)
  vittnesbörd=martyria (martyr,offer, i dagligt tal en som icke är vaccinerad).
  liv=psuche (psyke,motståndsförmåga, tycke, tänkande att alstra en förmåga).
  döden=thanatos (fysisk separation)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.