Antarctica/Antarktis, Amiral Byrd Mystery Vad skedde.. jorden är rund men platt

https://www.youtube.com/watch?v=H0bX93Snk0M

Amiral Byrd/ Antarctica Denna video är intressant men en kommentar till videon berättar FÖLJANDE: (VAD FANNS/FINNS DÄR SOM MAN VILL GÖMMA?/)

Jag vill se ALLT! Speciellt när amiral Byrds plan flyger ner och ser de gigantiska mammutarna ströva omkring, och hantverken med de tyskt utseende hakkors som drar upp bredvid Byrds plan, plötsligt på något sätt tagit kontroll över Byrds plan, då kommer en tysk klingande röst över radion som säger till Byrd och hans besättning att inte få panik över att de har tagit kontroll över hans plan och att han är i goda händer och kommer att landa dem säkert om 10 minuter där han/Byrd kommer att träffa sin ledare. Plötsligt ser de att en stad börjar dyka upp och det är en stad som ingen någonsin sett förut, precis som de cirkulära flygplanens som tog kontroll över deras flygplan några minuter innan! De landar säkert Byrd och hans män och Byrd och hans män är som deras hedersgäst där deras fodermat de aldrig har smakat och drycker de aldrig har smakat, färger de aldrig har sett och allt var bättre än någon av dem kunde tänk dig någonsin, saker var så läckra och de gav amiral Byrd ett meddelande att ta tillbaka till resten av världen… det här är banden jag vill se! Byrd gick på TV och pratade om Antarktis, även om han aldrig nämnde de flygande tefaten, staden eller Woolly Mammoth på TV, Han nämnde det flera andra gånger, inklusive i sin självbiografi, en bok han skrev! Jag slår vad om att Pentagon har den filmen än i dag! Det är filmen jag verkligen vill se hela… vem skulle inte?

Jag refererar till detta tidigare inlägg:

https://gospel.jesuslever.eu/den-platta-jorden-del-3-the-flat-earth-amiral-r-byrd-and-antarctica/

Se detta.

JORDEN är ingen glob. DÄRFÖR är det extra viktigt att förstå detta, amiral Byrd blev mördad. Så går det till….

/Maria

22 thoughts on “Antarctica/Antarktis, Amiral Byrd Mystery Vad skedde.. jorden är rund men platt

 1. Ja vi ska bry oss om det i stor grad, p g a att GUD som är SKAPAREN har gjort ngt så underbart och visar den som vill att det INTE FINNS någon evolutionsteori i detta. SATAN ljuger. GUD visar oss HUR han har gjort något såå fantastiskt och underbart planerat o utfört för oss alla.Det visar också på LÖGNAREN NASA:s galenskaper! DET ska man veta! DET är oerhört VIKTIGT att VETA att VI INTE ÄR PÅ EN BOLL. m m, Vi ska vittna om allt som är rätt o riktigt, om ALLT vi lärt! DE FLESTA vet nu att alla judar inte är Guds utvalda folk m m.
  /Maria

 2. Om jorden är platt, rund eller oval eller om den ser ut på något annat sätt är det något som vi som vill följa Jesus/Gud skall bry oss om, ärligt talat? Är det vår uppgift? Är inte vår uppgift att tala om att judarna (den aronitiska välsignelsen och shalom?) inte hör hemma bland KRISTNA i det nya testamentet/förbundet och att inte alla judar är Jesus/Guds utvalda folk?

 3. Ok Anneli Du har fått o har möjligheter att gå vidare, men du hakar dig fast vid månen och månförmörkelser som inte jag kan förklara men de finns i videos att förstå. MEN jag kan inte leta igen 1000-tals videos.vad har natt o dag med JORDENS utseende att göra, natt o dag är natt o dag på en platt jord.- har du läst ENOKS BOK?? den är formidabel angående allt detta, Herrens förrådshus m m Alla stormar, allt regn, ljus o mörker…. m m, den tar upp allt. En s k livsfarlig bok som man INTE får läsa— för då kommer sanningar. Nej det är ingen teori vi talar om det är en verklighet. Då tror du ju inte på Herren i det att du inte kan tänka dig att HAN har gjort något som du inte förstår, men det är egentligen väldigt enkelt. HAN är ju inte krånglig, som du vet. /Maria

 4. Shalom Maria

  Mjae, tror inte jag ödslar tid på att studera fenomenet ”flat earth”.

  Men eftersom Du är föregångare och har studerat detta i 6 år, borde nedan gå att förklara :

  Månens faser
  Mån och Solförmörkelserna
  Årstiderna
  Natt och dag
  t ex

  Min vana trogen frågade jag Herren, ang teorin om ”Flat earth” som Du framförde på Din blogg, för många år sedan. Det var första gången jag stötte på denna teori.

  Herrens svar, var lika enkelt som genialiskt – Månens faser och Månförmörkelserna.

  Vilket i all sin enkelhet visar på att teorin är ohållbar.

  Aronitiska Välsignelsen
  / A

 5. Det är fel med jordklotet och jag vet om metaforer o liknande, men det handlar inte om det, det handlar om Guds ord, du har fått tillräcklig info för att kunna läsa o se o studera hur det är, flera veckors jobb, jag har studerat detta i 6 år, så jag vet en del. Vi ska tro på Gud som skapat jorden, den jorden är i sanning speciell.Nej det är inte orimligt det är du som inte vi befatta dig med att försöka förstå, men så brukar det vara tyvärr. Du kan inte tänka dig att ngnn annan kan ha rätt men vi är miljoner som vet detta och du orkar inte vilja förstå. Den platta jorden snurrar INTE, men det finns videos som förklarar i länkarna.Om du vill se o lära dig så vore det bra Anneli, det har vi andra fått göra o ligger många steg före. Välkommen att lära. /Maria

 6. Tack, för svar ♥️ Maria

  Återigen . . .
  Bibeln talar ofta i termer av
  m e t a f o r e r
  ( ibland )

  Nej, jag köper inte argumenten för en platt jord. Verkligheten och sanningen talar emot.

  Förutom Månens faser, Sol- och månförmörkelserna har vi årstiderna, och dygnets alla timmar.

  Hur förklaras det?

  Snurrar den platta jorden runt sighn, axel, för att få till timmarna?
  Eller snurrar Solen, runt jorden kanske ???
  Har, den platta jorden ens en axel?

  Om man seglar enbart västerut, kommer man tillbaka till där man började. Och likadant om man bara seglar österut.

  Nej. Slutsatserna blir h e l t orimliga med platt-jords-läran !

  Och – den är i n t e frälsningsgrundande.
  Guds ord säger inte att vi ska tro på jorden, utan på Jesus, för att bli frälsta.

  Aronitiska Välsignelsen

  / A

 7. Jaa Fredrik det är en bra förklaring du ger, men vi snurrar inte på en boll i alla fall, gravitation finns inte så som man kan tänka sig. Vår jord står PÅ PELARE utan att rubbas. nej jag tar inte mot gravitationsteorin och Bollen.Det finns mer att veta om FE. Hälsn Maria

 8. Hel kort, MÅNEN, är ett ljus, går inte att landa på. Månen är ljus på en sida inte två, ingen månlandning har skett/en av världens stora bluffar.Jorden ställer sig inte på högkant se bild i mail.Vi faller inte av jorden då Antarktis ring är som skydd för oss- på den platta jorden, is-ringen som är mycket omdiskuterad.
  ALLA andra planeter finns inte, Mars finns inte, inte de andra heller, förstår att du inte gillar mina svar men så är det. Jord, sol, måne stjärnor, människor, djur….De flesta flygkaptener vet om situationen men måste ljuga om tillståndet och om alla långa omvägar de tar, de åker också upp o ner på! När jag var i USA åkte jag inte upp o ner, m m. Alla som seglar.. som sagt— isringen m m. Sol och måne ja, dag och natt. Jag kan inget mer göra mer nu i denna natt mer än att säga att det finns KUNSKAP om detta som ALLA borde veta. Att inte veta gör att man inte förstår lögnerna i världen. Satan styr tv radio film människor o lurar med bilder av falskhet. Hälsn Maria

 9. .Jag ska förklara enkelt!
  Jordens fundament är platt men är formad som en glob via 2 geodetiska kupoler (valv) som bildar en glob.
  Precis som Bibeln beskriver den.
  Som en apelsinskiva (men du ser inte apelsinen).
  Det är den elektromagnetiska funktionen som beskrivs! Det är gravitation/magnetiska egenskaper det handlar om.

  Fundamentet beskriver helt sonika gravitationen som den funktion som håller atmosfären uppe samt genom gravitation håller oss människor nere.
  Det är alltså i magnetisk kraft samt gravitationskraft.
  Här kommer pelarna och fundamentet in.
  Annars skulle vi alla sväva omkring tyngdlösa.
  Det är platt, det uppehåller regn samt separerar land från hav. Men styrs gravitationsmässigt från det lilla ljuset (månen).
  Det är en torrodialformad funktion i genomskärning som Bibeln beskriver.
  Med magnetiska egenskap.
  Även solen har i princip samma egenskaper ,dock inte lika het och dock inte lika stor. Men solen har också samma kategoriska torrodialformade fält.
  Vi kallar dem bla solljus
  Funktions mässigt skulle vi alltså utan detta fundament inte ha någon gravitation utan månen.
  Fundamentets syfte är att göra hela världen platt där människan befinner sig.
  -Its purpose is to make the world flat inside this rounded globe wherever you may be.

  Om så månen skulle avvika bara någon hundradels grad skulle allt liv på jorden upphöra.

  Har även författat en lathund till våra kära Anglosaxiska bröder på Engelska.
  Maybe this in my humble opinion will explain the flat-earth when in fact its not Earth that is flat but its base, in a very simple way a torrodialshaped magnetic base with gravitical powers. Thats how i think the Bible should be interpreted,logic,smart with a human centric worldview in mind.
  Mvh Fredrik
  http://www.korsfrukt.com

 10. JO Det har verkligen med frälsning att göra. KLOTET är till för att människor INTE skall förstå att Gud är SKAPAREN av allt och ALLA, där har NASA gjort det fult för människor,NASA betyder lögn på hebreiska, m m, Vi MÅSTE VETA VAR VI ÄR. Walt Disney var en riktigt otäck människa som förvirrade en hel värld med sina felaktiga lögner, det finns bevis.Det finns mycket mer att säga också om att SATAN vet mycket väl hur det ligger till men han vill LURA HELA VÄRLDEN med att säga att vi lever på ett KLOT som snurrar runt. Det är helt fel. Förstår att du inte läst så många artiklar som berättar sanningen, jag återkommer i ämnet, detta är verkligen ett tvisteämne men GUD VINNER för han har berättat och VISAT oss om vet att Flat earth är sant. /Maria Jag ser inga s k svar på det jag så gärna vill att ni ska se o förstå Vad är det som är så svårt

 11. Hej Anneli, jag återkommer i helgen med detta, jag hinner inte skriva nu, kom just hem , m m. Det är som jag säger, om du kan titta o höra på videorna m m. BIBELORDEN LJUGER EJ. Redan 1 Mosebok berättar om VATTNET OVAN OSS/ Att jorden är orubblig och står på pelare/Pillars, m m o mycket mer. VALVET ovan oss, m m /Maria

 12. Nej Annelie, det är sant det jag sagt och det låter orimligt men det är sant, bibeln berättar, redan 1 Mosebok berättar. Vi bor INTE på ett klot som snurrar runt ute i ingenting, det står i Bibeln att Jorden står på PEKARE/Pillars/ och att den är STEADFAST/ ORUBBLIG. m m. Det gäller att läsa rätt, jag lärde mig detta 2017, och då visste jag att det jag länge trott faktiskt var sant, Jag vet att det ‘inte låter klokt’ men GUD ljuger inte. /Maria

 13. . . . f ö menar jag att detta ämne är en icke-fråga.

  Huruvida jorden är platt eller ej har absolut i n g e n betydelse ur evighetsperspektiv.

  Och det påverkar inte heller Evangeliet om frälsning i och genom Jesus och hans fullborddde verk på Golgata.

  Ett tips – kolla föreningen Genesis hemsida. Där förklaras bl a vattnen ovanför jorden . . .
  genesis.nu

  Och Fredrik – det är m a s s o r av begrepp som behöver förklaras, i ditt inlägg

  / A

 14. ♥️ Maria,

  Trodde väl det. Frågorna kvarstår.

  ”Flat earth – läran” faller på sin egen orimlighet.

  Då skulle ju jorden vara tvungen att s a s ställa sig på hög kant, och med den platta, runda sidan mot Månen för att förklara månens faser, sol – och månförmörkelser.

  Vad händer då, i så fall?
  Borde vi inte trilla av jorden och falla ut i rymden, då ?

  Det håller ju inte.

  Dessutom är alla, andra planeter i hela, universum sfäriska.

  Och hur förklarar man att båtar och sjömän inte faller över ”kanten” när dom kommer till slutet på jordens yta. Då måste de ju vända, och åka tillbaka samma väg. Och alla resenärer med flyg, borde ju ha observerat ”kanten”.

  Alla som seglar på de sju haven, skulle ju vara skräckslagna !

  Jorden byggd på pelare, jorden som Herrens fotapall, jordens rund, som Bibeln nämner är metaforer.

  Bibeln känner mycket väl till Månens faser. Och att det är fullmåne i mitten av varje månad. På ett flertal ställen talas om nymåne, och fullmåne. Uttåget ur Egypten och Lövhyddohögtiden firas när det är fullmåne, alltså i mitten av månaden dvs. 14e/15e.

  Exodus skulle aldrig ha kunnat ske, annat än vid fullmåne. Alltså när inte jorden skymmer Månens yta.
  Påsken firas som en åminnelse av den första påsken, dvs uttåget ur Egypten.

  2 Moseboken
  Kapitel 12 – Påskhögtiden instiftas

  1. Och HERREN talade till Mose och Aron i Egyptens land och sade:
  2. Denna månad skall hos eder vara den främsta månaden, den skall
  hos eder vara den första av årets månader.
  3. Talen till Israels hela menighet och sägen: På tionde dagen i
  denna månad skall var husfader taga sig ett lamm, så att vart
  hushåll får ett lamm.
  4. Men om hushållet är för litet till ett lamm, så skola husfadern
  och hans närmaste granne taga ett lamm tillsammans, efter
  personernas antal. För vart lamm skolen I beräkna ett visst
  antal, i mån av vad var och en äter.
  5. Ett felfritt årsgammalt lamm av hankön skolen I utvälja; av
  fåren eller av getterna skolen I taga det.

  6. Och I skolen förvara det intill ▶️ fjortonde dagen i denna månad;
  då skall man — Israels hela församlade menighet — slakta det
  vid aftontiden.
  7. Och man skall taga av blodet och stryka på båda dörrposterna och
  på övre dörrträet i husen där man äter det.
  8. Och man skall äta köttet samma natt; det skall vara stekt på
  eld, och man skall äta det med osyrat bröd jämte bittra örter.
  9. I skolen icke äta något därav rått eller kokt i vatten, utan det
  skall vara stekt på eld, med huvud, fötter och innanmäte.
  10. Och I skolen icke lämna något därav kvar till morgonen; skulle
  något därav bliva kvar till morgonen, skolen I bränna upp det i
  eld.
  11. Och I skolen äta det så: I skolen vara omgjordade kring edra
  länder, hava edra skor på fötterna och edra stavar i
  händerna. Och I skolen äta det med hast.
  ▶️ Detta är HERRENS
  Påsk.

  3 Mosebok 23
  Påsken och det osyrade brödets högtid
  4 Detta är Herrens högtider, de heliga sammankomster som ni skall utlysa på bestämda tider:
  5 I första månaden, vid aftontiden på ▶️ fjortonde dagen i månaden, är Herrens påsk.

  Katolska kyrkan har emellertid
  f l y t t a t Påsken till veckan
  e f t e r fullmånen i mars el april. (!)
  https://sv.wikipedia.org/wiki/P%C3%A5sk

  3 Mos 23
  Lövhyddohögtiden
  33 Herren talade till Mose. Han sade: 34 Säg till Israels barn: På
  ▶️ femtonde dagen i samma sjunde månad är ▶️ Herrens lövhyddohögtid, i sju dagar. 35 På den första dagen skall man hålla en helig sammankomst. Inget arbete skall ni då utföra. 36 I sju dagar skall ni offra eldsoffer åt Herren. På åttonde dagen skall ni hålla en helig sammankomst och offra eldsoffer åt Herren. Det är en högtidsförsamling. Inget arbete skall ni då göra.

  Gud talar om Månen som sitt trofasta vittne. Vittne om vad ?
  Psaltaren 89:38 – Bible Gateway
  Och vittnet i skyn är trofast.” Sela. SVL. Hans tron ska bestå för all framtid liksom månen, mitt trofasta vittne i skyn!

  Ps 81 – Bibeln.se
  Stöt i horn vid nymåne och vid fullmåne på vår högtidsdag

  Gud har lagt in Månens faser, genom den skuggverkan som jorden ger, redan i b ö r j a n av Sin skapelse !!!

  1 Mosebok 1
  Svenska Folkbibeln

  Världens skapelse

  14 Gud sade: “Varde på himlavalvet ljus som skiljer dagen från natten!” De skall vara tecken som utmärker särskilda tider, dagar och år, 15 och de skall vara ljus på himlavalvet som lyser över jorden.” Och det skedde så.

  ”Särskilda tider” som månen utmärker, är Herrens högtider i hebreiskan kallade moadim.

  A r o n i t i s k a Välsignelsen
  till och över a l l a som läser detta

  / A

 15. Hej Fredrik, ja detta är mycket och verkligen tar det tid att förstå. Jag förstår inte allt du säger här för jag har inte lärt mig så, jag har lärt enklare på video o texter och framförallt bibelorden om platt jord.. Jag har också förstått att det är vatten ovan oss, ovanför glastaket s a s. Och att jorden står på pelare. Tror inte på fler planeter eftersom Gud säger jord, sol, måne, stjärnor, människor, djur.Det finns ingen gravitation heller, som man säger finns på en *GLOB* så man inte kan’ramla av*. Denna gamla jord kommer att eldas upp gå upp i rök och det kommer nytt.Vi kan ju se också på regnbågen och hur valvet syns med konturerna i färgerna. Klot alltså, tro jag inte på. https://www.youtube.com/watch?time_continue=53&v=oCyBaqflBOA&feature=emb_logo se kategorierna många bra videos /Maria

 16. Uttolkningen som gjordes på Grekiska var principial-modellen att jorden är platt.
  -Ja det kanske man kan säga ur ett elektro-mekaniskt perspektiv, men inte
  hur som helst, och framförallt inte ur ett vetenskapligt pespektiv.Genesis 1:6
  Grekiska=utfyllnad område,den synliga bågen (rundad) på himlen.
  Hebreeiska=uthamrat område (som är platt)
  Här anger både Grekiskan och Hebreeiskan att det är en båge
  som är utplattad (likt, som av en hammare).
  Det är en elektromagnetisk funktion med 1 torrodialformade spole.
  Denna spole bildar både magnetiskt norr och ett söder.
  Dvs den omfamnar hela jorden som glob åt båda hållen.

  Det Genesis påvisar är en genomskärningen av funktionen utifrån människors vis.
  Att var du än är, upplever du jorden som platt (utifrån denna elektromagnetiska funktion).
  Det är transparent bågad, utplattad hamrad form, som bildar en kupol, men tvärsnittet är platt.

  Detta tvärsnitt utgör grunden för både vattnet ovan (himlen och vattnet nedan (havet).

  Det är en solid grund att stå och bygga på, men framförallt är den grundad i kontexten skapelsen
  Genesis 1:6 (fundament) Genesis 1:16 (ljuset som skiner på fundamentet).

  Detta platta fundament (uthamrat,platt) bör utgöra förklaringsmodellen även för andra planeter i universum.
  Då denna geodesiska, utplattade elektromagnetiska/mekaniska funktion är till för människan.

  Dvs var du än är (upplever du området du befinner dig i som platt).
  Ett exempel på denna intrikata design-modell hittar man i Genesis 1:16 det stora ljuset och det lilla ljuset.
  Det stora ljuset översätts med stort noterbart ljust,och det lilla ljuset med en liten lykta.
  Och det är exakt så vi människor behöver ljuset om dagen att arbeta och för vila.

  Teorin om en platt jord motsvarar alltså en elektromagnetisk funktion.
  Jorden är i genomskärning platt (den mekaniska formen) men är 2 glober eller kupoler (valv).
  Dessa 2 kupoler/valv bildar en glob.
  Jorden är ettt torrodial format universum med 2 kupoler.
  Dessa 2 kupoler (nord och syd) bildar en glob.
  Bibeln beskriver bara tvärsnittet!
  Dvs det uthamrade platta områden (i mitten).
  Ungefär som ett dock-skåp.

  Den stora globen (solen) ska styra över den lilla (månen).
  Detta ljus ska påverka allt.
  Tex i det Nya Jerusalem behövs varken sol eller månen längre, då tycks denna
  elektro-mekaniska funktion ha förlorat sitt syfte.

  Denna hemlighet utnyttjas (utnyttjades) av så kallade ley-lines även i ockulta syften.
  As above so below tex som är en tidstypisk frimurar-fras.
  Denna elektromekaniska funktion (Genesis 1:6) utnyttjades också av den tidigare civilisationen och kulturen
  som uppstod vid Eufrat och Tigris, kring medelhavet och kring Nil-deltat (Egypten). Tut-Moses=Moses tex.
  Bara följ spåret (i mitten på jorden) så ser ni hur dessa kulturer bildades, Egypten,Babylonien,Assyrien
  genom dessa vortex-punkter (knutpunkter).
  Människans tidiga utveckling följer dessa portaler, dörrar, leylines eller magmnetiska-punkter.
  Jmfr med Babelstornet etc. Kineserna kallade dem bara helt sonika drak-linjer.
  Dvs genom att bygga pyramider (strukturer) eller torn (höga torn) ville man komma åt denna
  funktion tidigt, Mesopotamien, etc.

  https://www.worldatlas.com/articles/what-are-the-differences-between-geographic-poles-and-magnetic-poles-of-the-earth.html

 17. Frid Maria!
  Uppge gärna några av de 200 bibelversar som hänvisar till påståendet att jorden är platt.

 18. Hej! Det är svårt att förklara och det kan jag inte just nu göra, men bibelorden är klara i ämnet. 200 bibelord bör ju räcka om den sanningen som man inte vill veta- eller släppa fram. SE i kategorierna till höger på sidan om jorden o flat earth, börja där. /Maria

 19. Om jorden inte är en glob – hur förklarar man Månens faser och månförmörkelser ? ? ?

  Aronitiska Välsignelsen
  / A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.