2018. Jag firar inte nyår, inga traditioner. Ett Guds barn jag är.

Nytt ÅR snart… 2018. Kommer Jesus då? Det vet ingen människa, och jag firar inte nyår.

Jag är ett GUDS Barn och har det bra med honom. Jesus är min HERRE och honom lyder jag. Det är allt jag behöver och lösningar på problem, vilket han, Jesus, hjälper mig med.  2017 har varit mer än tungt så jag ber Gud om frid från elände. Jag är frälst och FRI och jag BEHÖVER INGA TRADITIONER. Människor säger löften de ej kan hålla och ofrid sprider sig i landet men man är för upptagen på annat håll för att se misären.Mika 7:7 Men jag ska skåda efter Herren, jag ska hoppas på min frälsnings Gud.

 *

Nyår för människor kan innehålla följande:

 

17 thoughts on “2018. Jag firar inte nyår, inga traditioner. Ett Guds barn jag är.

 1. Underbart att läsa och underbar är bönen även om den är nog så arbetsam! Nej man vet inte vem/vilka som ber men man vet att bön betyder bönesvar. Låt oss vara ett böne-folk som går framåt för Herren i dessa sena tider.Ja vi vill bli fyllda med kraft och mod, med vishet och visshet och att kunna få hjälpa på alla vis, det är vår roll, vårt uppdrag innan himmelsfärden. Gud välsigne dig! Tack!! Hälsn Maria

 2. Bett hela natten till morgontimmarna, hoppas verkligen att Gud skall hela och läka människor. Tänker ibland så här. Bön syns inte, och tänker på Hanna som bad och fasta och tjänade Gud. Många hörs inte, eller ens syns på kartan fast nog Gud ser, ser deras tjänande i böner och många går med sår som inte syns. Jag hoppas verkligen Gud skall fylla med Kraft, och fylla människor med gåvor och Läka, Guds Välsignelse . Tommy.

 3. Alla gillar inte alla som vi vet. Fariséer och andra hycklare kan man vara utan. De som inte har rent mjöl i påsen lär man sig snart vilka de är. Människor tål inte de frälsta och det kommer att bli klappjakt framöver.Matteus 23 är ett underbart kapitel där Jesus förklarar och säger ifrån. Människor vill inte tänka på Gud, för han finns ju inte, säger de! Vi får be för vänner o anhöriga som inte känner Gud, och hoppas och tro att man lär känna Skaparen! Hoppas ditt år 2018 blir bra! Hälsn Maria

 4. Beklagar för din sorg oxå.
  Vi glömmer inte nån. O vilken fin gåva du fick. Hoppas du ha kvar den. Tills den trillar av. Kram

 5. Vad vackert med din berättelse om nyckelknippan och vännen, Ja att älska Jesus! Det är sorgligt då man mister nära och kära, javisst gör det ont och en del är ju inte frälsta.
  Tack till Gud, tack till dig som berättar och kommenterar här! Måtte vi få se många frälsta och räddade framöver! Gud vill vara en fader och torka våra/allas tårar.
  FRID!

 6. Ja men visst.. vilket slag. Säg de till hans mamma.

  Suttit o läst Jakobsbrevet..
  O Tommy som SJ ha träffat Jesus o drömmer sanndrömmar undrar vrf inte folk använder sina gåvor..
  Ja läste Matteus 23. .. d e vel de enda svaret ja kan hitta varför..

  Tänker på detta med tro utan gärningar e en död tro..
  Om det finns en Guds gärning i de någon säger…eller gör. Så måste någon bekräfta det.. ellerhur..
  Eller ska man ba stå där tyst titta.eller på höga hästar gå förbi.. som om ingenting ha hänt..?. O allt glöms bort…

  Varför då ens lägga tid? Till något som förkastas. Eller till något som inte kommer till användning…

  De finns de som hatar mig ..vrf kan inte dom få se att Gud finns? Så att de kanske ba kan få förstå..att Jesus älskar dom
  va ska behöva hända..för att de ska förstå att de finns en Gud..ja inte kommer nån tro på nåt som ba sägs .. inte vill nån försonas heller..o ja vet inte varför.. va ha ja gjort så ont för o bli så hatad tilomed av folk ja inte ens träffat

  Va ska man då göra? Hoppas på att mirakel ska hända..redan idag. ..

  Ja ha inget mer o säga..
  Gott nytt år iaf.
  https://m.youtube.com/watch?v=TLV4_xaYynY

 7. Beklagar också sorgen. Susse. Min nära vän gick bort inte för allt länge sedan. Men en gång ville han köpa något till mig. Han var så ivrig, du måste bara ha den. Och det var inget stort, utan en nyckelknippa med band. Texten var runt hela bandet.” Jag älskar Jesus”. Och Jesus Älskar er. Guds välsignelse på er, Gud skall torka tårar. Och Guds Välsignelse över sidan Maria.

 8. INGEN vet något om morgondagen, vi har bara EN dag i taget—
  beklagar din sorg över vännens död. Gud beskyddar och bevarar oss troende.

 9. Ja så sant, vi skulle inte finnas utan honom så mer respekt, och full respekt önskar han och begär. HAN är Gud.Det är Gud som ALL ÄRA SKA HA.
  Det kan ibland vara svårt att lyckas fullt ut men våra ambitioner skall ligga högt!

 10. Tradition.. mänskliga påhitt. Är de för att behaga Herren eller sig själv.
  Nåt man borde tänka på varje dag.
  Ja inte blir någon människa fullkomlig av egna gärningar utan Gud. Ja det är Gud som ska ha äran av gärningar han gör genom människan. .
  Va rättvis vår Herre är. Att ingen ska kunna skryta sig inför honom.
  Vi skulle inte ens finnas utan honom.

 11. Ja Tommy. Va kan man förvänta sig om sin morgondag när ingen vet va som händer..
  Min gamle saknade vän dog i mina barns pappas armar en nyårsafton. ..
  Han va sliten i delar.
  Må Gud beskydda oss.

 12. Att bara ta vara på dagen, men ingen dikterar att det är en särskild dag i almanackan, jag är inte intresserad. Varje dag är en gåva från Gud, hur än dagen ser ut. Jag har haft ett mycket tungt år 2018 med många tårar och sjukdomar….Därför prisar jag Gud varje dag och ber om nåd.En stilla dag är en fin dag. Bara stilla – i nåd.En dag från Herren. Men inte från världen./Frid

 13. Jag firar inte heller traditioner. Jag älskar vanlig vardag mer än traditioner. De ger mig så mycket mer, men jag fuskar, för de andra gillar traditioner. Men mest tycker jag om en vanlig vardag, tradition känns som krav och förväntningar. Det har ingen vardag, och det kan finnas mer spontana händelser som bara blir i vardagen, det gillar jag, eller bara just stilla vardagar i all enkelhet. där får man tid för eftertanke och bön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.