Artikel: ‘Holy Drunkness’, Rodney H Browne, D Trump, …and False prophets

 

Man kan ha haft många frågor, och HAR säkert många, då det gäller D Trump. Här har jag lånat en artikel från:

Bibelfokus.se    http://bibelfokus.se/blogg/170719    som jag tycker stämmer mycket bra med vad jag hör susas om på många ställen i dessa sena tider!

 

Rodney Howard Browne gav Donald Trump handpåläggning

Rodney Howard Browne lyfts ofta fram som den person som sjösatte, eller i vart fall gav vida spridning åt den bisarra andlighet som fick namnet ”holy drunkness” (”helig berusning”) eller ”holy laughter” (”heligt skratt”). Han kallade sig därför själv för en ”Holy Ghost bartender” (”Helig Ande-bartender”). Denna andlighet har jag noga beskrivit i texten Villfarelsen om ”holy drunkness” (andlig berusning), en andlighet som är som ett gift/en drog och som har fördärvat avsevärt i kristenheten. Mycket av den försvagning vi ser i kristenheten i världen idag beror inte minst på denna korrumperande andlighet.

Jag har tidigare beskrivit vad jag tänker om USA:s president Donald Trump. Du kan läsa det i min text Några tankar om Donald Trump. Där får du intressanta fakta om vilken kyrka Trump tidigare gick till, vem som var pastor där, och vem som vigde honom med hans första hustru. Det finns all anledning att känna oro för utvecklingen i USA med en sådan person som Trump på presidentposten. Inte blir det bättre av att han omger sig med ett gäng av amerikanska framgångsförkunnare heller (som t.ex. Paula White-Cain).

Men nu har ytterligare en allvarlig sak tillstött. Måndagen den 10 juli (2017) deltog Rodney Howard Browne i en s.k. förbönsstund för Donald Trump i det Ovala rummet i Vita huset (läs mer här). Browne var då en av de framgångsförkunnare som la sina händer på Trump. När man betänker vilken skada ”smörjelsen” från Browne åstadkommit i kristenheten, då finns det all anledning att känna oro över vad som skall ske efter denna ceremoni. Världens mäktigaste person har nu fått del av ”holy drunkness” och inte kommer han att tänka klarare eller fatta bättre beslut efter detta! Folk i kristenheten kommer att tolka skeendena olika, men en sak är säker, vi närmar oss ytterligare den tid då en falsk kristusgestalt skall regera i världen. Det grekiska begreppet Anti Christos (som vi översätter till Antikrist ) kan ordagrant  översättas med ”istället-för-Kristus”, och därför kan denna person mycket väl komma ur kristenheten. Det vi ser hända i världen idag är ett preludium till den yttersta tiden. Jag misstänker att måndagen den 10 juli bidrog med några toner i det preludiet!

/Lennart

*

Den som har en del tidigare kunskaper om de olika rörelser som kallar sig kristna, och som dragit fram över världen förstår att det är falska människor som leder andra i FÖRDÄRVET!    Därför denna artikel. D Trump vet inte vilka han umgås med!

 

8 thoughts on “Artikel: ‘Holy Drunkness’, Rodney H Browne, D Trump, …and False prophets

 1. Ja det är ju så att man inte förstår hur det var eller hur det ska vara, för att man hittar på sina EGNA läror och det är inte GUD i dem! Så sorgligt!!

 2. Jaa detta e vel ett ganska lätt fall egentligen.. ja tror inte lärjungarna höll på så här. Krälar på golvet o gapskrattar med mera. Vi måste ju jämföra allt med Bibeln. Men de glöms ju o läsas. Så då kommer människan me alla möjliga konster

 3. Hej. Ja det är nog så och satan är snabb att hjälpa till med fel saker!!! Urskiljning är det dåligt med!! Så uppenbara felaktigheter.

 4. Det e så konstigt. Folk söker väl nån sorts kick eller nåt…

  ◄ 2 Korinthierbrevet 11:4 ►
  Svenska (1917)
  Om någon kommer och predikar en annan Jesus, än den vi hava predikat, eller om I undfån ett annat slags ande, än den I förut haven undfått, eller ett annat slags evangelium, än det I förut haven mottagit, då fördragen I ju sådant alltför väl.

 5. Nej tysta kan vi inte vara, det finns så mycket info om vad som pågår . Har du info som du vill ge så skicka gärna, jag kan inte ju inte vara överallt:-)

 6. Hej! Ja vi som är VAKNA måste varna, i tid och otid, så menar du väl? För vi lever ju i tider som är högst alarmerande då det gäller den s k ‘kristenheten’, där allt tycks vara tillåtet. Inte alltid blir man tagen på allvar, ja ofta blir man tagen för en idiot, men det är ju så med att varna och berätta och föra ut Guds ord, det är ju INTE så bra emottaget av vissa. Men det är ju bara att fortsätta- för sanningen kommer ju ALLTID fram i LJUSET! som är JESUS. Vår Herre!
  FRIDShälsn Maria

 7. Det går inte att varna om detta fööör ofta. Den som har Andens ledning måste varna även om det är jobbigt att bli hånad o inte trodd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.