You tube / Rätt musik? Christian Rock? Devil´s music

 

Christian Rock – THE DEVIL’S MUSIC by Zac Poonen

VIDEO:

<iframe width=”560″ height=”345″ src=”http://www.youtube.com/embed/AO1kfpUpa8g” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

www.babylonforsaken.com/crockindex.com Short video warning Christian young people against the deception of ‘Christian Rock”. The Speaker is Zac Poonen of CFC of India. Check out our “Christian Rock Expose”, revealing the truth of this demonic music.

/Inte sjöng Jesus sådana här sånger eller spelade sådan musik som i filmen ovan.  Inte kan vi faktiskt rekommendera sådan musik till våra ungdomar som vill följa Jesus. Men de blir faktiskt uppmuntrade av äldre kristna att göra så./

Jesus är inte cool, han är Gud.

Jag har ju själv en youtube sida och jag har försökt att ta med sådant som är musik och fina texter, men nu får man ändra en del där, ja jag skall kolla upp vad som finns och vad som inte ska vara där.. Du ser, man måste lära sig hela tiden, och att lära sig att vara radikal.
Rev 22:11  Må den som är orättfärdig fortfara att öva sin orättfärdighet och den som är oren att orena sig. Så ock den som är rättfärdig, han fortfare att öva sin rättfärdighet, och den som är helig att helga sig.

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.