VEGANISM DEL 1 . HEALTH. NO MEAT HÄLSA. Video

 

VEGANISM är det bästa för din hälsa. Vegtabilier är mer PROTEINRIKA än all slags kött och annan animalisk föda.

 

Veganism – varför vegan?
Veganism kan beskrivas som ett sätt att leva, en livsstil. Man försöker undvika grymhet och utnyttjande av djur till mat, kläder och andra syften.
Veganism är ett sätt att aktivt medverka till att förhindra förtryck och dödande av djur.

Många många människor äter veganmat för hälsans skull. Man mår så mycket bättre.Du som har magproblem kanske kan få må bättre eller bra. Dessutom ser maten  godare ut. Kött är “oestetiskt”. Veganmat är vacker och smakar härligt!

Veganism – why the vegan?
Veganism can be described as a way of life, a way of life. One tries to avoid cruelty and exploitation of animals for food, clothing and other purposes.
Veganism is a way to actively contribute to preventing oppression and killing of animals.

Many eat vegan food for health reasons. You feel so much better. In addition, the food is seen

Goodies out. Meat is “esthetic”. Vegan food is beautiful and tastes delicious!

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/53/3f/f1/533ff1e02d15b5c3772ba0896552d7c7.jpg

 

 

2 thoughts on “VEGANISM DEL 1 . HEALTH. NO MEAT HÄLSA. Video

 1. Hej Cecilia! Välkommen hem! och hit. Ja det var bra beslut som länge legat o grott. Min make är ju diabetiker men jag tror han blir frisk nu, han är mycket piggare och mår bättre. Det blir enorma fördelar för kroppen! KOLLA CBD-olja också i kategorierna på sidan till höger om du inte läst om det. Att få vara frisk eller bli friskare är mitt mål…o lite till…till himmelen till Jesus…sedan.
  Jaså de är så feta där I Kroatien, vad synd att de inte är upplysta om hur farlig deras mat är! Vad tråkigt, man borde upplysa dem.. sa du ngt om maten till dem?
  Tänk vad många man kan väcka till besinning!
  Titta du runt på sidan o se vad som hänt sedan sist..
  /Maria

 2. Hej, Maria! Vad bra att ni har blivit veganer i din familj! Jag har varit vegetarian i 29 år, sen jag var åtta år. Är den enda i min familj som är vegetarian och jag har alltid varit den friskaste i familjen.

  Jag och min man kom just hem från Kroatien så jag har inte kunnat läsa din blogg på ca två veckor, så jag har en del att ta igen, ser att du har flera intressanta videor jag ska kolla på!

  Min man har släkt i Kroatien för hans mamma är därifrån, så därför har vi varit där för att hälsa på hans släkt för första gången för min del. Människorna i Kroatien är väldigt feta ofta närmare hundra kilo eller mera åtminstone de som bor på landet. De äter väldigt ohälsosamt massor av griskött och de äter även det vita fettet från grisen till och med breder det på smörgåsen dagligen och de äter väldigt mycket vitt bröd och massor av kakor och bakelser fulla med socker och mycket ost äter de också. Många av dem är sjuka i diabetes och har hjärtproblem. Även barnen är väldigt feta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.