Varning!! Mikrovågsugn och dess farligheter! Ge inte NÅGON micrad mat!!!!

 

 

I den här videon vill jag (Vigilante Mario) ge dig en varning att inte använda mikrovågor för att laga mat eller värma upp din mat! Forskning visar att de är ohälsosamma och all motsägelsefull “forskning” är bara något mer än disinformation, troligen från företag som säljer dem! Vänligen dela denna video! Gud välsigne, förbli vaksamma och BELOVED Jag ber er alla vara vid god hälsa !!!

 

*

Tänk er för, mikrovågsugn är inte något bra! Släng helst ut den och använd mer tid på matlagning på bättre sätt. Ungdomar och andra: Vakna!Den skadar både din kropp och din mat på olika vis. Använd inte mikrovågsugn till barnmat!!
*

Det är också HORRIBELT och HELT GALET att ge de äldre på boenden MIKROMAT för att man inte har TID att laga riktig mat!!!!! se video
*

5 reasons Article – http://www.medicaldaily.com/microwave…

Why a Microwave Oven Is Bad for Your Health
http://www.naturalnews.com/022015_mic…

Astroturf and Manipulation of Media Messages & Your Health! LIES EXPOSED! https://www.youtube.com/watch?v=WFwzi…

 

NamnlösMaria

8 thoughts on “Varning!! Mikrovågsugn och dess farligheter! Ge inte NÅGON micrad mat!!!!

 1. Hej! Ja det finns mycket som är värre än mikrovågosugnar det håller jag med om! Låg dos hormon kan vara nödvändigt för olika besvär men att äta i åratal kan nog inte vara bra. Det finns mycket felaktiga saker som man inte blir upplyst om, det är hemskt! Man får be och tacka Gud för sin hälsa och be över saker man inte förstår, det kommer alltid ett svar ifrån Gud.

 2. Hej.

  Det som är värre än mikrovågsugnar är all hormon som kvinnor ätit i decennier..Så många som fått olka slags cancer av detta. Blev rekomenderad detta gift i många års tid, men aldrig tog, har räddat mig från cancern.

 3. Jaa Lars ja tycker också att avsaknaden av Gud är det värsta som kan hända ett land och människorna. Jag skäms över Sverige. Det är ett väldans ätande däremot och ett väldigt ljugande och mördande. Ett absolut ogudaktigt folk, men människorna har skapat detta och får leva i det. Den som är rättfärdig vet var den hamnar.
  Att grilla skulle jag aldrig göra om jag inte blev tvingad. Att äta mat som är full av kolrester eller mikrovågor är inget för mig. Jag tror att det är rätt som jag vill visa på och ja det fins värre saker, absolut, jag hoppas du här på sidan skall se hur jag är och hur jag tror på Jesus och evigheten. Möt mig här i artiklarna om tro och Jesus m m.
  /Maria

 4. Tar del av dina synpunkter. Jag vill bara säga som så att det finns ett antal andra undersökningar som säger motsatsen än det Du tar fram.
  Sen har vi i Sverige ett antal myndigheter som SSI och AMV mfl som granskar produkter som är farliga för oss som människor brukare eller anställda. Om du skulle ha rätt i det du fått del av så har dessa myndigheter fel.
  När mikro var ny var jag också tveksam.Men jag läste på.
  Sen berättade e anhörig att om jag var emot mikro kunde jag heller inte laga grillad mat ety grillningen överförde liknande vågor till köttet från veden eller elden. Skillnaden är att vi inte tidigare tänkt att eld värme osv också är strålning.
  Det finns värre grejer i Sverige än mikro…. Saknaden av Gud är mycket värre tycker jag…. Mvh Lars G

 5. Hej Lars, ja det är ett intressant ämne minsann. Jag är emot det för jag har läst och förstått annan information än den jag gett just här, det ligger ett annat intressant inlägg någonstans här på sidan som jag inte kan hitta just nu. Det du kommenterat är ett enklare inlägg men inte desto mindre viktigt. Jag anser att det inte är bra med mikro, och visst, Gud välsignar vår mat men inte dumhet, och jag anser att det är dumhet med mikro, sättet att laga mat på och att inte ta vara mer på näringsämnen som man behöver, man kan äta fräschare grön mat t ex. M m. Hälsn f Maria välkommen hit igen.

  http://www.ehdin.com/?id=400 emot mikro
  http://www.utbildningscenter.se/dokument/nyhetsbrev.5.2009.pdf

  http://www.radron.se/artiklar/myter-om-mikron-/ för mikro

 6. Läste ditt inlägg om mikron.
  Jag tror du vill väl men det är helt enkelt inte sant att mikro som uppvärmning ger vare sig digen som nyttjar eller det du tar i dig negativ påverkan.
  Om du skulle kunna ha en kroppsdel inne i ugnen när den.är igång får du självklart skador men det är ju likadant i en vanlig. Värmen i en vanlig ugn skapassar också genom strålning. Dina uppgifter är hämtade från en vandring sängen eller ockult faktablad i avsikt att skapa ängslan. Lita på Paulus ord och vår forskning och värme din gröt på spisen eller i Microsoft. Frågan om äldres mat är av helt annan karaktär det handlar om människosyn. Där har Jesus ett klart budskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.