Världen. Sverige är på väg till helvetet. Antikristligt hela vägen. Wallenberg och de övriga…

Maria: –JA Jesus är vårt ENDA HOPP, i ALLT det som sker och i det som kommer. Det finns INGEN annan som kan rädda våra liv inför EVIGHETEN! TROR DU PÅ POLITIKER???? Då är du OKUNNIG så det räcker! SE dig om och undersök världen och dess osmakliga, smutsiga och orättvisa beteende. MAN har gett dessa människor förtroende att ljuga m m? NEJ, de är tillsatta att göra detta jobbet klart nu inför den panik som kommer att bryta ut, men de går fria!

https://nyadagbladet.se/kultur/krig-kokain-och-karnvapen-herr-talman-driver-hejdlost-med-svenska-etablissemanget

SÅHÄR går det till: I senaste avsnittet av Herr Talman, som finns att se på SVT Play, skildras den svenska regeringen som krigs-, kokain-, kärnvapenälskande och underdåniga marionetter till Wallenberg och “Sleepy Joe” Bidens USA.

Enligt serieskaparna tar serien “ett vördnads-löst humorgrepp om politiken med satiriska dock-versioner av våra partiledare. I sketcher och sånger driver programmet med den politiska teatern, partiledarnas tillkortakommanden och aktuella snackisar”.

Seriens upphovsman, Michael Lindgren, är kanske mest känd för allmänheten som medlem i humorgruppen Grotesco och för att i egenskap av sitt alter-ego DJ Trexx, under Melodifestivalen 2009, ha framfört det uppmärksammade pausunderhållningsnumret Tingeling samt för nyhetssatirprogrammet Svenska Nyheter, som även det sänts på SVT och nu är inne på sin 12:e säsong.

Tillsammans med bland andra Henrik Dorsin driver Lindgren den anrika Scala-teatern i Stockholm, grundad 1915, och även produktionsbolaget Scala Produktion AB, som alltså tagit dockteatern till TV-rutan.

– Vi tittar in på politiken och dess kändisar men tar oss stora friheter med verkligheten och skojar högt och lågt. Det är jättespännande att jobba med dockor, det låter oss ta ut svängarna ordentligt och gå långt, säger Lindgren enligt Scalateaterns hemsida.

Serien hade premiär 2022 och sändes då i 16 avsnitt. När det nu i fredags var dags för en andra säsongspremiär sparades inget krut när det kom till att driva med det svenska etablissemanget. Avsnittet utspelar sig under riksdagens påskfirande, där statsminister Ulf “Uffetuffe” Kristersson vill fira påsken och ta åt sig äran för Sveriges Nato-anslutning.

Belönas av Wallenberg

Firandet går dock inte enligt planen när den ärelystne och ständigt bekräftelsesökande “Uffetuffe” väntar sig att från sina Europeiska kollegor, som ansluter till firandet via videolänk, motta gratulationer och lyckönskningar med anledning av det nya Nato-medlemskapet. Istället möts han av en prideflaggseldande Orbán som “inte vill ha med kärring-Ulf från fitt-moderaterna i bög-Sverige att göra”, en förbannad Erdogan och en sedvanligt förvirrad “Sleepy Joe” Biden med kärnvapenknappen i högsta hugg.

Den ende som faktiskt gratulerar “Uffetuffe” till bedriften med Nato-medlemskapet är ryske presidenten Vladimir Putin, som efter att ha hackat videolänken berättar för Uffetuffe om det Ryska ordspråket som säger att “även om en liten liten kort rödbeta söker skydd i världens största borsjtj-fabrik så blir den krossad”.

Plötsligt hörs ett ljud, vilket Magdalena Andersson omedelbart identifierar som “Jacob Wallenbergs helikopter”. Efter en introduktion av Uffetuffe i form av att “han äger typ halva börsen, han är min stora idol” äntrar Jacob Wallenberg scenen och säger om Nato-anslutningen att:

“Det här är ett teamwork i riksdagen som vi givetvis inte är en del av. Bara för att jag äger massa vapenindustri så är det inte jag som bestämmer om vi ska gå med i en lukrativ vapenallians eller inte. Men, som ett tecken på min uppskattning har alla politiker här inne nu fått en goodie-truck som står och väntar på parkeringen med några produkter från företag i Wallenberg-sfären”.

Jacob Wallenberg äntrar scenen för att delta i partiledarnas Nato-påsk-firande

Partiledarna har kokainfest

Senare under festen, när Uffetuffe är ledsen över att omvärlden inte givit honom den bekräftelse han hoppats på, tröstar Wallenberg honom med att säga att hans styrka ligger i hans undergivenhet och förmåga att utstå förnedring. “Vi hade aldrig kommit med i Nato om du inte låtit Turkiet och Ungern kissa dig riktigt ordentligt i ansiktet” tröstar Wallenberg Uffetuffe.

Med dessa uppmuntrande ord har Wallenberg gjort sitt på festen, aktiverar sin osynlighetsapparat och försvinner. Nooshi Dadgostar konstaterar att klockan är fem och att journalisterna därmed gått hem, vilket bara betyder en sak – koks-fest. Partiledarna stämmer därefter upp i gemensam sång i form av “President Dement”.

https://www.youtube.com/watch?v=qAgEF2wTBR4&t=5s

Redaktionen
redaktionen@nyadagbladet.se

Vi lever i ett förstadium till kaos. KAOS är granne med Gud, säger man…

1 Pet 1:21Genom honom tror ni på Gud, som har uppväckt honom från de döda och gett honom härlighet, så att er tro och ert hopp står till Gud.
1 Pet 1:3Välsignad är vår Herre Jesu Kristi Gud och Far! I sin stora barmhärtighet har han genom Jesu Kristi uppståndelse från de döda fött oss på nytt till ett levande hopp,

Titus 1  Från Paulus, Guds tjänare och Jesu Kristi apostel, sänd att föra Guds utvalda till tro och insikt om den sanning som hör till gudsfruktan 2 och ger hopp om evigt liv. Detta eviga liv har Gud, som inte kan ljuga, utlovat från evig tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.