VAD är Hegelianismen? Svar får du här:

Av John S. Torell 11 maj 2017.

Mina kära vänner!

De flesta har inte hört något om Georg Hegel och hans filosofi som i hög grad påverkat skolsystemet I USA. Det är faktiskt så att folk naivt sänder sina påverkbara barn till skolor fulla med lärare som har ett sataniskt sätt att tänka. Den hegelska hjärntvätten börjar redan vid tidig ålder, fortsätter på college och man kan även hitta den på kristna bibelskolor.
 
Det finns en ondskefull organisation som uppstod år 1832 vid Yale University, och detta hemliga sällskap har spelat en avgörande roll i formandet av den amerikanska politiken. Den har skadat och format USA’s politik och utbildningssystem i illuminatisk anda. Skull & Bones var en liten grupp, men dess smygande män har sedan dess påtvingat Amerika med ett depraverat system med avgörande resultat. Bland annat har dessa blivit presidenter, kongressledamöter, senatorer, domare, guvernörer, chefer för industrin, akademiker, professorer, advokater, läkare, bankirer, journalister, författare, matematiker och till och med präster, även i Europa och Ryssland.

Medlemmarna i Bones kontrollerade den allmänna skolgången redan under år 1850 och framåt genom infiltrera de största universiteten, som i sin tur försåg dem med grunden för att forma en begynnande kunskap i medicin och farmakologiska ting. Sammandraget innehållet som användes (bland annat darwinismen) innehållande det allmänbildande skolsystemet, Bok 8, Bitter Frukt som identifierar de människor som bär ansvaret för att pervertera ungdomarnas själar med ateistisk filosofi. Dessa skurkar är ju numera döda, men deras syn på världen var dödligt smittosam, bevisat genom det faktum att de är svurna fiender till Herren Jesus Kristus. I Sverige är före detta skolminister Jan Björklund en skolans häxmästare som hatar Gud och allt kristet i skolan.

Det är dags att du öppnar dina ögon för att upptäcka vilken djävulsk värld som finns djupt nerbäddat i vårt skolsystem och vad vi kan göra för att lämna detta spår för att nå fram till en ändring som avvärjer dessa system som hotar de generationer som följer.

Läs gärna mina böcker om Kabbala för att förstå din omvärld bättre.

Den senaste boken i Kabbalah Series  finns nu tillgänglig. 

Eder i Kristus
Pastor John S. Torell.

Bitter Frukt – Kabbalan Bok Nummer 8
Av John S. Torell

ARTIKEL FRÅN: https://www.eaec-se.org/articles/Torell/bitter_fruit.htm

Folk mest har aldrig hört talas om Georg Hegel och hans filosofi som finns inneboende i bland annat det amerikanska utbildningssystemet. Föräldrar skickar sina oskyldiga barn till skolor fulla av lärare som har övertagit ett rent sataniskt tänkande. Den hegelianska hjärntvätten börjar i tidig ålder och fortsätter i college och finns till och med på kristna seminarier.

Det finns en otäck organisation som blev till 1832 på Yale University och det hemliga sällskapet har spelat stor roll i amerikansk politik och påverkade på ett tungt sätt och utbildade folk å Illuminatis vägnar. Skull and Bones är en liten elitorganisation vars dolda medlemmar ständigt påtvingat det amerikanska folket ett depraverat system med märkbara resultat. Dessa Bonesmen har blivit presidenter, ledare i kongressen, senatorer, domare, guvernörer, chefer inom industrin, professorer, advokater, läkare, bankirer, journalister, författare, matematiker, och till och med präster.

Bonesmän tog kontrollen över allmän utbildning på 1850-talet genom att infiltrera de största universiteten, som på så sätt försåg dem med med möjlighet att utforma de begynnande medicinska och farmakologiska områdena, samt innehållet i de skolböcker som används.

Denna bok identifierar de som bär ansvaret för att förstöra de ungas själar med en ogudaktig filosofi. De flesta av dessa män är döda nu, men deras syn på världen var ondskefull, bevisat av det faktum att de var svurna fiender till Herren Jesus Kristus. Det är på tiden att öppna era ögon för den illasinnade värld som är djupt förankrad i våra skolsystem och vad vi kan göra för att skapa en förändring för de kommande generationerna.

Du kan bestalla boken här:

https://www.eaec.org/bookstore/books/kabbalah8.htm

Jag har en vän, ja en underbar vän,
varje stund Han är mig när,
leder mig rätt och bevarar mig väl,
när frestad och prövad jag är.
Tänk, vilken ljuvlig frid jag nu har,
trygg vid Hans sida jag går,
ty allt mitt bekymmer, min omsorg Han tar,
tills lyckligt vid målet jag står.
Från “Källor i öknen” av Mrs. Chas. E. Cowman.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.