Vaccinerade borde vara i karantän skriver Christian Peronne/ DELA DETTA! / P. S. gratis bibel till dig om du vill ha!

https://americasfrontlinedoctors.org/frontlinenew.s/immunization-expert-unvaccinated-people-are-not-dangerous-vaccinated-people-are-dangerous-for-others/ DELA🙏💯❣️

“Breaking News” Nu börjar det bli spännande: Färskt från pressen. “

Den europeiska rådgivande gruppen för Världshälsoorganisationen för immunisering, tidigare vicepresident professor Christian Perronne, sa i går att alla vaccinerade personer måste sättas i karantän under vintermånaderna eller riskera allvarlig sjukdom.

Perronne är specialiserad på tropiska patologier och nya infektionssjukdomar. Han var ordförande i kommittén för experter på smittsamma sjukdomar i folkhälsorådet. Experten på infektionssjukdomar bekräftade den snabbt försämrade situationen i Israel och Storbritannien och sa: “Vaccinerade människor bör sättas i karantän och isoleras från samhället.”

Han fortsatte, “Ovaccinerade människor är inte farliga; Vaccinerade människor är farliga för andra. Det har nu visat sig i Israel – jag har kontakt med många läkare i Israel – de har stora problem, svåra fall på sjukhusen är bland dem som har vaccinerats, och även i Storbritannien finns det större vaccinationsprogrammet och där är problem också.”

Den nuvarande arbetsgruppen för covid-19-pandemin i Frankrike sägs ha “fått fullständig panik” efter att ha fått nyheten eftersom de fruktar en pandemi om de följer experternas instruktioner.

Den israeliska läkaren Kobi Haviv berättade för Channel 13 News, “95 % av allvarligt sjuka patienter är vaccinerade.

Fullvaccinerade personer står för 85-90 % av sjukhusvistelserna. Vi öppnar fler och fler covid-kontor. Effektiviteten av vacciner minskar eller försvinner.”

OBS “Varje booster-stöt kommer att göra detta 10 gånger värre !! Ge det gärna vidare till så många som möjligt. Jag är säker på att det här inte kommer in i mainstreammedia, men vi måste på något sätt få ut den här informationen … V:na fungerar inte så V-Pass är inaktuella.

https://americasfrontlinedoctors.org/frontlinenew.s/immunization-expert-unvaccinated-people-are-not-dangerous-vaccinated-people-are-dangerous-for-others/ DELA🙏💯❣️

DELA DETTA ÄR NI SNÄLLA!!!!!!!!!!!!!!!


2 thoughts on “Vaccinerade borde vara i karantän skriver Christian Peronne/ DELA DETTA! / P. S. gratis bibel till dig om du vill ha!

  1. Hej! Ja det är ju inte klokt! Människor blir dödligt sjuka och massor med biverkningsanmälningar har gjorts, men man får inte ut några pengar. Framför allt är det ett dödligt gift som deras Agenda måste prångla ut nu så att alla kan bli robotar under systemet med att köpa o sälja m m. Det är så avskyvärt så jag har inga ord kvar snart!! och som du säger: DET TYSTAS NER!! är det några som skall sättas åt är det regeringarna i länderna men det kommer ej att ske!!! de är immuna emot anmälningar. Såg att man kan anmäla till JO men vill inte lämna ut mig just nu.Människor kommer att kopplas upp till datorer och 5G om de tar detta vaxx, de kommer att förlora sin identitet. Personnummer är rena slaveriet, det räcker med fingeravtryck!! Fy så arg jag är.. Att ge sig på BARNEN är mer än galet, de förhindrar dem redan som små, att växa upp och få barn, men det är ju meningen. Ja världen ÄR GALEN! Tack för dina ord, ja jag vill att denna sidan skall leva! SÄGA SANNINGAR! även om det tar på krafterna, jag är ju redan sjuk så:-)
    Kram och Guds välsignelse till dig!! FRIDshälsn Maria

  2. Läste nyligen att en ung Svenska Jennifer Mellin biverkning av Covid och blev tillsagd undran orkar ingenting. Och en Australisk Skådespelare Melle Stewart. Fick Stroik och lär sig gå, och staplar fram. Båda de har fick kraftigt Invalidiserade skador av Covid vaccin. Läste också att de dollar i barnen oprövad vaccinerade, att de börjar vagga in dem, och säger det räcker med en dos, vilket förmodligen är lögn, de får väl tre fyra doser sedan. För så lät det i början för vuxna att en dos skulle räcka, och fler fler doser vart det, och massa fick biverkningar, men de tas inte upp som biverkningar. Allt tystas ner. GOOGLE. FACEBOOK YOUTUBE. Tar de bort allt riktiga som borde fått höras. Men tigga ihjäl av PROPPAGANDA MEDIA. “Hjärntvättade” tack för din sida Maria det behövs motpol, samt det viktigaste Evangelierna. Ja, du jobbar hårt. Guds Välsignelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.