Vaccin 2020, /Repetition o tankar, LJUS i mörkret? Är det inte JESUS som ska vara ett LJUS i MÖRKRET? De Har gått helt VILSE! Sorgen kommer! Varning för 2022!

https://www.dagen.se/nyheter/2020/12/27/frikyrkopastor-glads-forsta-vaccinsprutan/

Första vaccinsprutan – frikyrkopastor gläds (2020)

Mjölbypastorn Daniel Röjås ser covid-vaccineringen som en solidaritetshandling

Maria: -Ja såhär såg det ut då denna kvinna tog emot något hon inte borde ha gjort. Man har ingen koll på vad som sker nu eller vad som skedde DÅ! Lurade människor riskerar så mycket. Men de är inte pålästa, de är grundlurade.

[object Object]
Gun-Britt Johnsson var först ut i Sverige att få vaccination mot Covid-19. (Stefan Jerrevång/TT/TT NYHETSBYRÅN)

Av Thomas Österberg27 december 2020 11:33

91-åriga Gun-Britt Johnsson i Mjölby fick första dosen vaccin mot covid-19. Daniel Röjås, pingstpastor, brukar hålla andakter på äldreboendet där sprutan gavs, och säger till Dagen att han ser vaccinet som en solidaritetshandling.

På söndagsmorgonen inleddes ett nytt kapitel i den svenska kampen mot coronaviruset. På Bokens vårdboende i Mjölby i Östergötland fick Gun-Britt Johnsson ett nålstick strax efter klockan åtta på morgonen.

Maria: Nålsticket var inte bra att ta men det fanns ingen information om det och att det som kallades vaccin ej var NÖD-GODKÄNT och innehöll något som man inte visste vad det var.

– Det kändes ingenting, var Gun-Britt Johnssons första kommentar sedan hon blivit den första personen i Sverige att vaccineras mot covid-19, rapporterar TT.

Fick prata med Löfven

Efteråt hölls en digital pressträff på boendet, där Gun-Britt Johnsson fick en pratstund med statsminister Stefan Löfven (S) via en bildskärm. Sprutan gavs i den väl upplysta samlingssalen sida vid sida med boendets välpyntade julgran och det vitmålade golvuret.

På äldreboendet brukar kyrkorna i Mjölby turas om att hålla andakter. Daniel Röjås, pastor i pingstkyrkan i Mjölby, kände igen sig direkt när han såg tv-bilderna på morgonnyheterna.

– Precis där jag får sprida Guds ord som är livgivande, där sprutar man nu in vaccin som är livsavgörande och som en hel värld har väntat på. Det är klart det kändes speciellt, säger Daniel Röjås.

Sorg och förstämning i Visby – men också motstånd mot våldet

Pastor uppmanar till vaccinering

Han är glad att Mjölby hör till de första orterna i landet att få del av vaccinet mot covid-19 för de äldre riskgrupperna. Daniel Röjås uppmanar nu alla att ta vaccinsprutan framöver.

– Jag ser det som en solidaritetshandling att ta det här vaccinet som visar sig hålla hög nivå – och med – förhållandevis få biverkningar. Jag ser inget alternativ som är bättre.

– Även om jag inte själv är i någon utpekad riskgrupp så är hela världen i risk om det här fortsätter att spridas, säger Daniel Röjås.

Med mikrofon i handen: Daniel Röjås, pastor i Centrumkyrkan Boxholm (Equmeniakyrkan) samt Pingst Mjölby. Här vid förkunnardag i Ryttargårdskyrkan i Linköping.
Daniel Röjås, pastor i pingstkyrkan i Mjölby. (Thomas Österberg)

Maria: “Vaccinet är ljus i mörkret” URSÄKTA, men DU är Pastor och JESUS är GUD. JESUS är den ende o rätte HERDEN för människorna. De som säger att de har gjort rätt i att följa flocken och vaccinera i församlingarna har glömt eller inte förstått allvaret i det som skett sedan 2020, OCH om VAD som kommer framöver! Skall man vara en herde för sin FÅR? Ja lämpligtvis ska man det! MEN, vad händer då en s k herde inte förstår vad han / eller DE gör? De är antingen så dumma eller så köpta att de gör vad som helst för pengar och anseende eller annat, men så elaka att de sätter människor hälsa allvarligt på spel.

Bland kyrkliga ledare i Sverige har det över lag varit positiva tongångar kring vaccinet och att följa folkhälsomyndighetens rekommendationer. Livets ords föreståndare Joakim Lundqvist har exempelvis erbjudit att öppna församlingens lokaler för massvaccination i Uppsala.

Livets ord ställer sig till förfogande för massvaccinering Maria: Inte ett dugg förvånad över L O:s Ställningstagande och agerande. Skrämmande.

På den internationella arenan uttryckte påven Franciskus i sitt traditionella jultal att “vaccinet är ljus i mörkret” när han talade i en digital sändning från den i det närmaste folktomma i S:t Peterskyrkan i Rom.

Statsminister Stefan Löfven (S) frågade 91-åriga Gun-Britt Johnsson, Mjölbybo sedan födseln, hur det kändes att vara först ut landet att få vaccinsprutan.

– Det känns bra, nu slipper jag bli sjuk, konstaterade hon, citerad av TT.

SOM FÅR UTAN HERDE:

Mark 6:34När Jesus steg ur båten såg han en stor skara människor. Han förbarmade sig över dem, för de var som får utan herde, och han undervisade dem grundligt.
Mark 14:27Jesus sade till dem: “Ni kommer alla att överge mig. Det står skrivet: Jag ska slå herden, och fåren ska skingras.
Matt 9:36När han såg folkskarorna förbarmade han sig över dem, för de var härjade och hjälplösa som får utan herde.
Matt 25:32Och alla folk ska samlas inför honom, och han ska skilja dem från varandra som herden skiljer fåren från getterna.

Maria: Påvedömet är ju extrema så därifrån kan man ju inte vänta sig andra ord, eller hur? Påven lyser med sin godhet? Löfven har nu gjort sitt och puschar på en gammal kvinna och säger att hon gör rätt, men ack så elakt av f d statstjänstemannen som schabblade bort hela svenska folket och inte är eller var det han borde, en ledare i att göra gott.

Det är verkligen sorgligt att vi nu i två års tid har fått se hur människor blivit dödssjuka av ‘vaccin’. det finns hur många uppgifter som helst om dessa faror i flaskor som ingen vet vad de innehåller, inte allmänheten i alla fall.

NU KOMMER NÄSTA VÅG! Anders Tegnell skall SPÅRA UPP DE SOM INTE VAXXAT SIG! HAN har fått jobbet att SPÅRA DEM SOM INTE TAGIT någon spruta- DE ÄR MÅNGA och det blir mycket jobb som skall vara klart om cirka 14 månader. DÅ skall ALLA i riket vara färdig-vaxade. VARNING !!!!!!

REPETERA:

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.