Del 1: Tror du på ‘julen’ och satans lögner?Lurar satan dig? Är det han eller Jesus som bestämmer i ditt liv?

273

 

 • Tror du på ‘julen’ och satans lögner??

*

Man kan bli väldigt lurad av satan om man inte står med både hjärta och fötter i evangeliet och i tron på JESUS. Alltså: PÅ STADIG GRUND

När man minst anar det kan satan sticka upp sitt fula tryne och med sin stämma säga de mest bedrövliga saker, eller lura en människa att gå helt fel i handling eller ord.

Jag har en väldigt stor erfarenhet av vad han har gjort mig och hur han har pinat och plågat anhöriga och andra. Satan är LÖGNENS fader!

Ni har djävulen till er fader. Och vad er fader har begär till, det vill ni göra. Han har varit en mördare från början och har aldrig stått på sanningens sida, eftersom sanning inte finns i honom. När han talar lögn, talar han av sitt eget, ty han är en lögnare, ja, lögnens fader.
*
Bibeln, som är Guds ord, säger sanningen. Vill du ha sanningen som leder dig?

NamnlösMaria

6 thoughts on “Del 1: Tror du på ‘julen’ och satans lögner?Lurar satan dig? Är det han eller Jesus som bestämmer i ditt liv?

 1. Hej! 1 Påsken brukar man fira men den är egentligen inte heller på almanackan där den borde i så fall, kolla in min sida här i kategori påsk /Jesu död m m.
  2 Midsommar är en icke högtid, den firar Fallos/snopp, och ölets högtid, rusdryckernas dag o solens dag, det är avgudadyrkan o skall inte ske/firas. 3 Pingst säger man är från Pingstdagen då Den helige Ande kom, men den dagen vet vi inte när den var o det handlar om pingstbröllop m m i Sverige. 4 Dop av barn behöver inte ske o borde inte firas för om man tror att man kommer till himmelen så tror man fel, för man ska bara döpas som vuxen d v s ett TROENDEDOP, se kategorier på DOPET till Kristus i högerspalten här på sidan. BarnDopet kommer från katolicismen o gäller inte. Bara nedsänkning i vatten och man döps till Kristus och kommer upp som en ny människa. Fira födelsedag går väl an, vi är ju skapde av Gud och kommer från honom o det är väl värt att tacka för o fira i lugn o ro. Jag hoppas jag fått med en del saker här som du frågade om, o du kan fråga igen, men så här säger Gud. Jag blev nöddöpt då jag föddes de trodde inte jag skulle överleva, vägde bara två ynkliga kilo….sedan döptes jag till Kristus med nedsänkning i vatten då jag var ca 46 år Hälsn Maria

 2. En undran från mig: Hur är det med andra högtider? Att vi ska fira påsk har ju Jesus själv sagt, att vi ska göra, men hur är det med pingst och midsommar, dop av barn och troendedop? Vi (många) firar ju födelsedagar, skolavslutningar, när personal går i pension, ja, det finns mycket att fira. Vad anser du om annat firande än firande av jul ?

 3. Hej Marjatta, kul att du hittat hit och vill lyssna o läsa vad som säges här! Välkommen. Jag skulle aldrig i livet fira julen, aldrig, eftersom det inte är s k jul o varför ska man då fira Jesus just då? nej det går inte ihop alls anser jag. Jesus ska man ju hylla varje dag och inte på en s k högtid där han inte hör hemma och som han inte har sagt åt oss att ‘fira’, han har sagt däremot att inte göra som människor gör. Men det är ok för mig om du vill fira, det är bara jag som vill berätta om sådant som jag upptäckt genom åren, om vad som står i hans ord. Hälsn Maria

 4. Hej ! Mycket intressant att lyssna på dig. Jag firar jul med min familj och gläder mig åt det. Nej, vi tror inte, att Jesus föddes på julen, men vi firar något underbart, ATT HAN FÖDDES ! Vi stressar inte eller jäktar inför julen utan gläder oss över att vi får fira jul. Jesus är ju vårt enda hopp, och kan det då vara fel att fira något så underbart?

 5. Hej ! Tack så hjärtligt att du såg det och tyckte om den sanningen jag berättade. Det är verkligen sant och nästa vecka kommer det ett till om hur ockult det verkligen är.
  Hela världen är lurad på så MÅNGA vis och det vill jag visa på! Då förstår du ju att man ränner runt och visar upp hur rik man är i form av pengar, ståt, och klappar och myspys, men MAN HAR INTE JESUS ELLER SANNINGEN.
  JESUS är Den VIKTIGASTE personen att höra till och lyda och ÄLSKA.
  Tack gode Gud att vi är frälsta och ser sanningarna.
  KRAMAR t dig.

 6. Tack Maria för det fina klippet om julen.

  Rekomenderar för alla att se.

  Många bördor lyftes från mina axlar.

  Har vetat set tidigare, men nu blev det verkligen så solklart!!

  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.