Tidskriften Flammor .com


*Kampanj för att chip ska inplanteras – Holger Nilsson

Publicerad juni 2004 Tidskriften Flammor

Företaget Applied Digital Solutions vision är att alla skall få ett chip under huden. Detta i kombination med att t ex bankomater, grindar, butikskassor, mm får den utrustning som gör att människors identitet registreras och öppnar sig för den som har chip under huden. Har man inte det så blir det svårigheter, man blir utestängd. Det kan låta overkligt, men verkligheten är sådan. I Kassorna i varuhusen får man numera sätta in sitt betalkort ….med chipet…

Precis som profetian i Upp. 13 har förutsagt!

Applied Digital Solutions har bedrivit en kampanj där man åkt runt med buss och gjort chipinplantering på människor. På deras hemsida, (se nedan), kan man se deras kampanj. Uppmaningen är: Get chipped! (Bli chippad!).

Det kanske snart är dags att vakna upp inför det som sker!

MER:

Det kommer nya rapporter som bekräftar det som Flammor tidigare har varnat för, nämligen att EU blir ett antikristligt kontrollsamhälle. I flera artiklar har Flammor gett belägg för det. Redan i nr 4-1998 visade vi på hur ständiga kontroller av ID-kort skapade irritation hos medborgare i en del länder i Europa. Det är nämligen så att flera EU-länder har stiftat lagar som innebär att medborgarna måste bära ID-handlingar på sig. Detta medför besvär. Man kan bara ana tanken på att det kommer att upplevas som en lättnad om ett chip under huden ersätter ID-kortet.

Fler länder planerar att införa obligatoriska ID-handlingar.

Vi kan här återge vad som nu verkar vara på väg i England. I den engelska tidningen Prophetic Vision utgåva 40, 2006, skriver David Hataway så här:

”Dessutom har nu motioner om idkorten gått igenom både i under och överhuset. Ursprungligen bara ett idkort – och frivilligt – men år 2010 blir det obligatoriskt. Dess ID-chip blir kopplat till andra datorregister för att kontrollera varje inköp, kontantuttag, utlandsresa, bil, tåg eller bussresa – plus medicinska, etniska, religiösa, politiska och andra data – plus möjligheten att fortfarande lägga till vilken framtida kontrollfunktion som helst som har godkänts genom dekret.

Det här är bokstavligen ”Vilddjurets märke” därför att ID-kortet kommer genom dekret – inte genom parlamentet att ersättas av ett microchip – före eller efter 2010.”

Det är av yttersta vikt att vi följer utvecklingen med profetisk vaksamhet. En bristande insikt kan leda till att vi accepterar slutsteget i de steg för steg som nu tas mot Vilddjurets märke!

Vi går mot tider som ingen riktigt vet hur

de kommer att se ut, men att det är fara

å färde kan man räkna ut ganska lätt.

Bibeln ljuger inte, och dessa saker som händer

nu kan du läsa om i Uppenbarelseboken bl a.

Därför: Gör dig medveten om vad som händer

i samhället.

Slå dig inte till ro och säg att detta

är fria fantasier.

Det kommer en dag då du måste ta ställning.

Det är mycket på gång inom EU nu som är

skrämmande.

Lycklig och fri! Ja det blir man då man har

en tro att stå på. Då kan man vandra här ett

tag till och veta att Gud har allt under kontroll.

För det stundar jobbiga tider….

*Jag vill lova dig så länge jag lever

och åkalla dig med lyfta händer.*

Ps.63:5

Kram från Maria!

6 thoughts on “Tidskriften Flammor .com

 1. Hej Tuovi. Tack för att du besöker min hemsida om tro. Varför talar man inte om de tider som kommer med Antikrist o chip? Jag antar att församlingarna sover och att inte folk umgås med den helige Ande så att de kan förstå bibeln och dess budskap! Fega människor finns det ju också…som inte vill vakna.
  Guds församling skall tala ut- men nej, de sover kanske de sitter i församl o tycker allt är väl.. Det är hög tid att komma igång att evangelisera över hela Sverige o andra länder.
  Välkommen tillbaka hit.
  Hälsn Maria

 2. Hej Maria.

  Tack för att du har skrivit om odjurets märke på din hemsida.

  Viktigt att människor får veta detta alvarliga
  budskap innan detta händer.

  Varför talar man inte mera om detta micro chip = odjurets märke.

  Varför vågar inte Kristi Kropp tala ut detta budskap.

  Mvh Tuovi Mannström

 3. Hej H vet inte vem du är har inte hunnit kolla din adress om du har en blogg eller så, Jodå mycket av det Holger säger tar jag till mig eftersom det som han säger står i bibeln, och bibeln behöver alla människor. Därför läser jag också Flammor. Har jag censurerat ngt av vad du kommenterat? inte vad jag kan minnas. Kommentera hur mycket du vill, jag är alltid öppen för en dialog, men då människor har kallat mig för svin och dylikt, de kommentarerna åker bort, de är direkta påhopp, men har du frågor o dylikt svarar jag dig. Jag kan ta kritik.

 4. Holger Nilsson är en paranoid tokstolle med Bibeln i högsta hugg. Lita inte en sekund på karln då inget av det han yrar om är ens i närheten av sanning.

  Du, förresten, varför censurerar du kommentarer du inte gillar? Kritik är vad som gör oss bättre och lär oss argumentera för vår sak. Lovord gagnar ingen.

 5. Hej Kyllikki Så här ser det ut och det är vad som kommer och vad som redan ärt här och värre…men människor är inte intresserade av fakta och av sanningar, det är bättre att sova tycker de, bara slå ifrån sig all info….
  Kram f Maria

 6. Hej Maria!
  Detta är oerhört skrämmande och det är så hemskt att människorna inte vill tro när jag berättar detta för dem!:(((
  Kram Kyllikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.