Terrorplaner emot Riksdagshuset i Sthlm.

https://www.dn.se/varlden/tva-gripna-i-tyskland-misstankts-ha-planerat-attack-mot-svenska-riksdagen/

Orsakerna i detta fall säges skulle vara Koran-bränningarna, sades det på radio. Men det måste ju finnas fler orsaker. Man nystar i detta nu och världen är i gungning. Bibeln berättar om dessa tider vi är i nu och det kommer att bli fler olika sådana tankar hos folk.

___________________

HUR MÅNGA VET VAD SOM KOMMER??? En bråkdel av människor förstår vad som pågår och VAD som kommer framöver, medan andra inte på något vis förstår NÅGOT av vad som sker och vad som kommer, men BIBELN ÄR KLAR ÖVER DET.

Upp 13:7Och vilddjuret fick rätt att strida mot de heliga och besegra dem, och det fick makt över alla stammar och folk och språk och länder.

LÄS: https://www.vaken.se/nar-ett-land-gar-sonder/

Människor vill be för Sverige, ja det gör många, ja. MEN om vi nu har felaktiga människor på de platser där det är oerhört viktigt att göra rätt, ja då blir det så fel och då ber man fram felaktiga saker. BÖN är mycket viktig, ja, men människor ber fel böner, man talar inte på det sätt Gud vill, man uppför sig inte som Gud vill, man vill inte tjäna Gud på det viset som HAN vill.

1 Pet 3:12
Herrens ögon är vända till de rättfärdiga och hans öron till deras bön. Men Herrens ansikte är emot dem som gör det onda.

Sverige är som ett rövarnäste, det är inget land man längre kan vara stolt över. JESUS SITTER PÅ TRONEN för den frälste, och FLER borde tänka till om VEM JESUS ÄR OCH VAD HAN VILL för oss alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.