Sverige med i krig? Ja antagligen. /Vad sade vi om NATO??? Se o hör video

Lunchklubben 15 dec Svenskar ska ut i krig. Hör om J Stoltenberg och ursäkta språket de har, en del svordomar, men inte så konstigt
SKA svenska män åka till Ukraina och skjuta emot Ryssland??? Ja antagligen!! Kemiska och biologiska kärnvapen kan komma att användas! Hmm.
Ska vi som föräldrar sända våra vuxna barn till ett helvete och riskera att ALDRIG mer få se dem? Ja Antagligen. Det har ju hänt förr, eller hur!
HUR MÅNGA FAMILJER VET DETTA!! ??????

S E VIDEON

För närvarande hoppas jag på mer information, hjälp mig att söka info, Tack! /Maria

Vi tror och vi ber och HERREN hör BÖN.

7 thoughts on “Sverige med i krig? Ja antagligen. /Vad sade vi om NATO??? Se o hör video

 1. Ja detta lägger jag ut sedan på olika ställen, detta är skandal o slutet kommer, ja de kommer att straffas. VE ÖVER VÄRLDEN, VE-ropen skallar!!
  Ve ropen i Joh Upp m m /Maria

 2. JAAA denna DJÄVULSKA VÄRLD, hittar på ondska hela tiden!!! Det förvånar mig ej om det blir katastrofalt läge ,ja, eftersom det står om epidemier dödande utan dess like skall komma, vilka djävulska människor, de är inte människor, inte möjligt!! SÄNDER VIDARE! TACK! /

  G V D. /M

 3. Hmm de har krossat oss nu med NATO, och ljuger med munnarna fulla av ondska och man förstå inte vad som sker!!!!!! /Maria

 4. ja det kan vara rätt språk, all ondska kommer Gud att straffa, de som gör fel gör inte rätt. Ja den som inte säger ngt den säger ju ngt. Helt rätt borde det vara men ibland kan man fundera på vad som är rätt, det är tydligen hårfint kan man säga, eller hur??
  /Maria

 5. Jag såg på FOI:s hemsida att de redan söker folk som ska vara anställda under NATO och delta i olika krigsuppgifter.

 6. https://newsvoice.se/2022/12/catastrophic-contagion-pandemi/

  Nu är det inte långt kvar tills nästa plandemi rullar ut.
  Denna gång gäller det barnen..
  Intressant är att i detta möte så deltog hälsoministrar från b.l.a Senegal, Rwanda, Nigeria, Angola, Liberia, dvs länder med fattigdom och svält och en hög andel barn.
  Kommer vi få se en massdöd av små barn i dessa länder för att skrämma upp föräldrar i västvärlden till att ge sina barn giftsprutan eller möjligen plåstret?
  Denna djävulska värld…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.