Sverige är i satans händer / VÅLD. Clownerna anfaller. /Clowner på kalas? Guds ord säger: Du skall icke dräpa

018    SVERIGE I SATANS HÄNDER OCH VÅLD

 

http://www.expressen.se/gt/man-skadad-med-flaska-av-tre-clownutkladda/

Nyheter:

Man skadad med flaska av tre clownutklädda

De tre clownutklädda personerna var beväpnade med en trasig glasflaska.
Tidigt på söndagsmorgonen attackerade de en man i 20-årsåldern i Falköping.
– Han har skadats, men jag vet inte hur han skadats, säger polisens presstalesman Jenny Widén.
Och larmen om clowner avlöser varandra i hela Sverige.

*
Så lyder nyhetsrapporterna! Clowner anfaller! VAD ÄR DET SOM HÄNDER DÅ?

Det är satan som sprider ut sitt gift, hat och död! Människor är mycket rädda och det förstår jag!

MEN Varför Kalla detta för EN TREND?

Det är ju SJUKT och VIDRIGT och HELT OACCEPTABELT!

DU som läser detta och ser i tidningar vad där står, alltså inga förklaringar utan bara fakta att SÅ ÄR DET….. NEJ det får INTE vara såhär. Det är INGET VI MÅSTE ACCEPTERA!

Var finns poliserna som skall beskydda medborgarna?

Var finns lagarna som skall åtlydas?

VAR finns de förnuftiga och kloka föräldrarna som borde ha uppfostrat sina barn till att INTE FALLA för GRUPPTRYCK och VÅLD?

Jag är så TRÖTT på detta samhälle som INTE kan vara normalt! Vad är normalt? Det är när det INTE sker sådana här saker och där människor kan vistas ute och vara TRYGGA! Barn kommer aldrig att vilja se en clown på ett kalas hädanefter?

Vi som är kristna vi ber om GUDS BESKYDD då vi går ut och är ute, men andra, d v s okristna gör nog inte det.

SVERIGE och ALLA ANDRA LÄNDER ÄR I SATANS HÄNDER!  Detta säger jag för att våldet och dödandet eskalerar med väldig fart!  GUDS ORD SÄGER: Du skall icke dräpa!

/ De Gudfruktiga i landet ber för SVERIGE och vad gör resten?

NamnlösMaria

 

4 thoughts on “Sverige är i satans händer / VÅLD. Clownerna anfaller. /Clowner på kalas? Guds ord säger: Du skall icke dräpa

 1. Ondskan ligger på lur hela tiden och det är ju så att människor inte orkar eller kan reagera för ett annat slags samhälle. Man stryker brottslingar medhårs och det är inte rätt.
  Satan har världen i ett järngrepp med droger, alkohol, sex, och mycket mer. MEN GUD är mäktigare och han vet när det är slut och vi kan andas ut.
  Kvinnopartier verkar vara helt ute och cykla och de vill tillåta sådant som kvinnan inte mår bra utav. Sorgligt. Det goda är ont och det onda gott numera.
  /Maria Gud välsigne dig

 2. Jag reagerar också på att man kallar det för en trend, det låter ju som att det är nån sorts modegrej att klä sig som en clown med vapen i hand och ge sig ut på stan, som att det inte är så allvarligt! Samhället har blivit så slappt, känns som att ingen reagerar eller bryr sig speciellt mycket över all ondska som sprider sig! Fast kanske det är så att man inte orkar, för det leder ju ändå inte till nån förändring verkar det som och i värsta fall blir man själv utsatt!
  Blir så arg när jag läser om kvinnan på Gotland som blev utsatt för gruppvåldtäkt och de som protesterade mot det blir kallade för rasister och FI som kallar sig för feminister och alltså borde vara på kvinnornas sida istället ställer sig på förövarnas sida och försvarar dem! Världen är upp och ner!!

 3. Hej Cecilia Ja det är verkligen fruktansvärt och jag blir så arg. Detta är ren ondska, för inte är det av kärlek man ger sig ut och gör illa människor. Men…det kommer att bli värre, man kommer att få låsa in sig.
  man kan fråga sig varför? Svaret är att ONDSKAN eskalerar. TYVÄRR är det så. Detta är för att människor INTE har tagit emot Jesus och hans nåd och kärlek.
  Hälsn Maria

 4. Usch, ja det är fruktansvärt, hur kan människor vara så onda! Ytterligare ett tecken på att vi lever i de yttersta tiderna! Min man läste på kroatiska nyheterna igår att de har samma problem med clowner som attackerar människor i Kroatien, så det verkar sprida sig. Skrämmande är det, det är som hämtat ur en skräckfilm!

  Cecilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.