Smäda och Håna Gud?/ There is power in the blood

Ord som gör ont i någon då de säges finns det många utav, och man menar att en person sagt de orden till någon , kanske till Gud? jag tar med dem här nedan.
Varför?
Jag fick höra av en person att jag smädar Gud här eller privat? -Jag kan inte anse att jag gör det utan jag brukar berätta om o-troende människor som har en vana att håna Gud. I min undran varför man sagt detta till mig så tycker jag att det är märkligt att jag skulle göra det som varit trogen i 18 år här på min hemsida, och jag har alltid skrivit här, m m, varje dag om GUDS BUDSKAP, om VEM han ÄR och Varför man skall ha en Gudstro. Jag har vittnat på många ställen här och annat, om VAD Gud gjort för mig i mitt liv och hur TACKSAM jag ÄR, och varit under alla år då också mirakel skett.
Detta ordet smäda, bland de andra orden du ser här, de är inte ok, de gör ont. -MEN jag smädar Gud??? Jag brukar inte vara långsint, men jag tycker att sådana ord inte hör hemma hos mig, jag förstår inte.

9 Svenska Synonymer till SMÄDA:

KRÄNKA
Definition: 1. behandla nedsättande (oftast genom att angripa eller tala negativt om den personliga hedern)

SKYMFA
Definition: 1. förolämpa

HÄDA
Definition: 1. genom ord eller handlingar kränka något som anses heligt, vanligtvis en religions gud

BESPOTTA
Definition: 1. spotta på, håna, förakta

HÄCKLA (också håna)
Definition: 1. ett redskap för beredning av lin

HÅNA
Definition: 1. uppge någonting på ett sätt som kan kränka, vanligtvis avsiktligt.

BELACKA

2 thoughts on “Smäda och Håna Gud?/ There is power in the blood

  1. HEJ ja här tryckte jag bort min egen kommentar till Bea, Tacksam för de orden du skrev o hälsade här! G v d! /Maria

  2. Jag läser väldigt ofta din blogg Maria och har aldrig tidigare kommenterar. Men nu behöver jag uppmuntra dig som syster i Herren: Du smädar absolut inte Gud! Han är glad och stolt över ditt arbete ❤️
    Du är stark och modig i Andens kraft. Du är trogen, du står rak och förkunnar frimodigt hans ord och Jesu kostsamma offer. Vår värld ruttnar allt mer. Inte ens kristna bryr sig knappt längre om att låta Andens vind blåsa fritt över jorden eller ej.
    Lita till mina ord av uppmuntran och välj inte att lyssna till de ord som trycker ner och förringar. Jag hjälper dig nu i bön att lyfta trons sköld i försvar för ”med den kan vi släcka den ondes alla brinnande pilar”. Stort tack för ditt arbete med bloggenDen är till tröst och förmaning för mig själv och för många andra, det vet jag❤️ Varm kram till dig med kärlek, i Jesu Kristi namn!
    /Bea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.