Peter Ljunggren. En skandal. Äkta kristendom? Att följa Jesus? /Nej tack till Peters ‘undervisning’.

Jag rekommendera inte denna s k *undervisning* som man kan se i denna video!!!

Peter Ljunggren säger att han predikar Jesus. Det säger han gång på gång på ‘Mirakelkonferensen’ på församl Arken i Kungsängen, direktsändningen tittade jag på nätet och det var som jag visste….inte alls bra.
Detta är en skandal.
Man säger att man under denna ‘Mirakelkonferens’ blev MÄTTAD av Evangelium.Hur kan man bli mättad av dravel och ingenting?

Jag såg Peter Ljunggren och jag är inte det minsta imponerad av honom som ‘predikant’ och för hans uppträdande som kunde ha varit på en restaurang eller dylikt, standup-comedian kanske. Jag såg inte Jesu kärlek och ett ödmjukt uppträdande, men däremot annat som inte var bra.
SVERIGE, JAG SKÄMS!  SKULLE DETTA VARA ÄKTA KRISTENDOM??? Skulle detta representera kristendom, att följa Jesus?  Undra på att man trackar ner på kristna människor! SÅ som det mötet gick till väga blir man chockad och ledsen av blygsel och skam, för detta var något av det värsta som jag sett på länge, även om jag vetat lika länge som min frälsta tid, att det är fejk  och storvulenhet och EGO det handlar om.
Jag skäms!!!!!! Som frälst troende kristen så skäms jag över dessa program.
Insikt om vem man är hade behövts i dessa program man sänt men det finns inte sådan kännedom utan bara egoism att jaget ska fram!! Skäms säger jag igen!
ARKEN ska man inte gå till om man vill höra Guds ord!  GÅ ISTÄLLET UTANFÖR LÄGRET MED JESUS! Där får du lära dig Guds ord och kärleken kommer att visa dig rätt väg i alla delar.

Alla behöver frälsning

vem kan säga: jag är fri från synd?………. Ords 20:9

vi gick alla vilse som får……………………… Jes 53:6

alla har syndat………………………………. Rom 3:23

syndens lön är döden……………………… Rom 6:23

ni var döda genom era synder………………… Ef 2:1

förnekar vi vår synd bedrar vi oss……….. 1 Joh 1:8

JA, ALLA behöver frälsning!!!

                VAR ÄR PROFETERNA?

 

2 thoughts on “Peter Ljunggren. En skandal. Äkta kristendom? Att följa Jesus? /Nej tack till Peters ‘undervisning’.

  1. Hej Johnny, tack för ditt besök o komm. Du har helt rätt i detta du skriver. Människor gillar inte då jag säger detta om honom o LO m fl ställen men det är ju sant o religiösa människor vimlar det utav. Han, Peter, ser drogad, ut, full, Man skäms!! Had den helige Ande lett honom, hade han aldrig gjort sådana saker. Sorgligt!!
    Välkommen tillbaka hit! FRID. Maria

  2. Detta är tyvärr den nakna sanningen om Peter. Han är ett uppenbart exempel på den som inte går i fårfållan genom porten utan själv skapar en genväg till frälsning med en köttslig, icke frälsande falsk tro vars öde beskrivs i Matteusevangeliet 7:26,27. Tragisk nog, drar han med sig andra. Personligen ser jag tyvärr inte frukter som hör till omvändelse utan han, (som många andra i den svenska sekulariserad kristenhet) visar sig som en duktig manipulativ underhållare för religiösa människor som älskar sådana (icke på nytt födda) oandliga pratmakare. Han tillhör de som tyvärr drivs av sina gudlösa begär och inte av den Heliga Ande. De är träd utan frukt och moln utan regn. Men, vem har ögon för att se detta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.