NWO /Stoppa Harry Potterfilmerna m m

 

Se denna filmen nedan för att förstå vad man bör upplysa om och hur farliga saker det rör sig om, det ockulta.Värdar Robert S. McGee och Caryl Matrisciana, författare och ockulta forskare, visar Rowling presentation av följande delar av Witchcraft: modergudinnan, evolution, reinkarnation, samtala med de döda och andevärlden, säsongens högtider natur, trolldom, spådom, besvärjelser, förbannelser , Meditation, ockulta symboler, svart magi, demon innehav, mörka sidor för häxkonster och mycket mer. /NWO innehåller ockultism.

http://www.youtube.com/user/CarylTV#p/a/u/2/0SWr0T0o9E0

STOPPA HARRY POTTER-filmerna! Stoppa de ockulta filmerna, stoppa de tecknade farliga serierna på Tv  och bio. Vet man vad barnen ser på och tar intryck utav? Vet man hur  farliga filmerna är?

Våra ungdomar idag får verkligen lära sig att dyrka det ockulta, och de blir inte upplysta om hur farligt detta är. “Filmfabrikerna” formligen spottar ut sådana här filmer på löpande band! Black Magic! Man kan också läsa om på internet hur vuxna personer är stolta över att de är häxor! Till och med Arbetsförmedlingen uppmanar människor att söka “jobb” som häxa! Vart är vi på väg…

Lev 19:31

I skolen icke vända eder till andar som tala genom besvärjare eller spåmän. Söken icke sådana, så att I bliven orena genom dem. Jag är HERREN, eder Gud.

Lev 20:6 

Och om någon vänder sig till andar som tala genom besvärjare eller spåmän, för att i trolös avfällighet löpa efter dem, så skall jag vända mitt ansikte mot honom och utrota honom ur hans folk.

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.