När jag är svag är jag stark/Kraft från Gud/ VIDEO: False preachers

Repris på bibelns ord om uthållighet, kraft och stryka från Gud, PLUS VIDEO

2 Kor 12:9-10, 5 Mosebok, Jes 40:31

Filipperbrevet4: 13 Allt förmår jag i honom som ger mig kraft.

Man kan knappast tro att man kan vara STARK när man är svag, men det är sant! Man är (kan vara) så stark medan man bokstavligen krälar runt på alla fyra av tårar och i problem. Det har jag lärt mig, för GUD lyfter oss upp och hjälper oss i allt, det svåra tar han på sig och hjälper oss igenom då vi är svaga och kanske utom oss. Den erfarenheten har jag. Gud talar i sitt ord om LIDANDE på jorden, d v s lidande i att vara troende och annat!

Gud ber oss att vara frimodiga och inte vara rädda då vi vittnar om honom och sprider hans ord.
Idag får vanliga människor sprida Guds ord antingen på ett jättefint och utvecklande o lärorikt vis, eller det kan vara HELT FEL med den s k kunskapen eller med den människan som sprider det kan vara en villo-lärare, det finns många på ‘nätet’ SE VIDEO! NEDAN . FÖRR på profeterna tid m m så var det en annan sak att vara stark för att nå ut, men det är inte så nu, för människor bryr sig inte så mycket om att bli en kristen och följa Gud, så nu får vi vara starka på andra vis.

Josua 1:6 Var stark och frimodig, för du ska som arv åt detta folk fördela det land som jag med ed har lovat deras fäder att ge dem.
Josua 1:7 Var bara stark och mycket frimodig så att du håller fast vid och följer all den undervisning som min tjänare Mose har gett dig. Vik inte av från den vare sig åt höger eller åt vänster, så ska du ha framgång vart du än går.
Josua 1:9 Har jag inte befallt dig att vara stark och frimodig? Var inte rädd eller förfärad, för Herren din Gud är med dig vart än du går.”

Apg 20:35 I allt har jag visat er att man så ska arbeta och ta hand om de svaga och komma ihåg de ord som Herren Jesus själv har sagt: Det är saligare att ge än att ta.”

Idag får vanliga människor sprida Guds ord antingen på ett jättefint och utvecklande o lärorikt vis, eller det kan vara HELT FEL med den s k kunskapen, se videon nedan om falska predikanter!

2 Korintierbrevet 7 Och för att jag inte ska förhäva mig efter dessa väldiga uppenbarelser har jag fått en tagg i köttet✱, en ängel från Satan som ska slå mig så att jag inte förhäver mig. 8 Tre gånger har jag bett Herren att den ska lämna mig, 9 men han svarade mig: “Min nåd är nog för dig, för min kraft fullkomnas i svaghet.”
Därför vill jag hellre berömma mig av min svaghet, för att Kristi kraft ska vila över mig. 10 Och därför gläder jag mig över svaghet, misshandel, nöd, förföljelser och ångest för Kristi skull. För när jag är svag, då är jag stark.

Jesaja 40:31 Men de som hoppas på Herren får ny kraft, de lyfter med vingar som örnar.
De springer utan att mattas, de vandrar utan att bli trötta.

/ Tänk er för ni som är nyfrälsta, se videon!
VIDEO om falskheten!

FALSE PREACHERS: John MacArthur, Voddie Baucham, Justin Peters, Kenneth Copeland, Joel Osteen, Joseph Prince, Joyce Meyer, Steven Furtick, TD Jakes, Jesse Duplantis, Benny Hinn, Creflo Dollar, Bill Johnson, Sid Roth, Andrew Wommack, Rod Parsley, John Hagee, Larry Huch, Paula White, and Todd White.

Dessa ska man INTE LYSSNA ELLER ENS SE PÅ. I videon finns ockulta saker….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.