Martin Stensö och det som sker nu i världen, dårskaperna som man mörkar m m.

OBS!
Ps 9:9
DET SOM SKER NU ÄR VÄRRE ÄN NÅGONSIN och KOMMER SOM SAGT ATT ESKALERA OCH DET BLIR TUFFT. MEN ALLT STÅR I GUDS ORD! VAR IVRIGA ATT BERÄTTA FÖR MÄNNISKOR I DIN NÄRHET OM GUDS RÄDDANDE HAND OCH FRÄLSNINGEN! INGEN SKALL GÅ FÖRLORAD SOM HAR FRÄLSNINGEN I JESUS!!


Han ska döma världen med rättfärdighet, hålla dom bland folken med rättvisa.
Ps 96:10Säg bland folken: ” Herren är kung, världen står fast och vacklar inte. Han ska döma folken med rättvisa.”
Ps 96:13inför Herren, för han kommer, han kommer för att döma jorden. Han ska döma världen med rättfärdighet och folken med sin trofasthet.
Ps 97:4Hans blixtar lyser upp världen, jorden ser dem och bävar.
Ps 98:7Havet ska brusa med allt som fyller det, världen och de som bor i den.
Ps 98:9inför Herren, för han kommer för att döma jorden. Han ska döma världen med rättfärdighet och folken med rättvisa.
Jes 13:11Jag ska straffa världen för dess ondska, de gudlösa för deras skuld. Jag ska göra slut på de stoltas övermod och slå ner tyrannernas högmod.
Luk 20:35Men de som anses värdiga att nå den andra världen och uppståndelsen från de döda, de varken gifter sig eller blir bortgifta.
GUDS ORD STÅR FAST och MÅSTE LÄSAS.
Joh 3:16Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv.

TA VARA PÅ VARJE STUND I GUDS NÄRHET, HAN VILL TALA TILL DIG!!

VAR ETT GUDS BARN!

7 thoughts on “Martin Stensö och det som sker nu i världen, dårskaperna som man mörkar m m.

 1. Jaa Tommy det är suck på detta o mycket annat! Det sker många konstiga saker på Facebook för den som använder kan råka illa ut. Jag har blivit hackad flera ggr. JA IPadress kan man väl hacka o använda… MEN man tycker ju att man ska vara privat och inte kunna lura andra eller bli lurad o kapad. Det pågår ju 1984 nu, Orwellska tider, och värre kommer det att bli. Man får se sig om o titta bakom sig… m m.
  Illa.
  G v d /Maria

 2. Alla vill vara glada men kan inte det längre, de flesta har problem och det beror ofta på djupa saker som skett dem. MAN tjänar pengar på alla olyckliga och därför måste de bli MER olyckliga, samtidigt som läkarna inte skriver ut hur som helst heller.Läkemedelsbolagen tjänar pengar på allt! DET är apoteksbolagen som förstör människorna, precis som det står i bibeln, de är bovarna. Det finns många innehållsförteckningar som kan berätta om skador men det hörs inte, och människor går under.
  Men inte av hasch utan av annat! Det finns INGEN som har dött av cannabis, men av *LÄKEMEDEL*, livsfarliga sådana.
  Kokain, HEROIN; SPRIT,… TABLETTER och blandningar, se på SMUGGELSTATISTIKEN.
  BEDRÖVLIGT o HEMSKT.

  G v d. /Maria

 3. Eftersom de mörkar mycket Maria, om vissa Läkemedel. Populärt är ju SSRI Mediciner, Sverige är en av de länder som äter mest av så kallade lycko piller, de skall vara bra mot Depression, då äter Sverige nog mest av dessa piller. Men de kan giva hörsel skador, de tiger man om. Jag tog bara en av listorna här, där en konfronteras med dessa som får skador, av dem, för detta talar man tyst om. Däremot fyrfärgs trycken från Läkemedels industrin alltid, så fina, bara man tar dessa så går allt över. men jag ser själv lång lista. borde stå Varnings skylt. https://hearinglosshelp.com/blog/citalopram-and-tinnitus/
  Man tiger ihjäl detta. finns inte en spalt någonstans, att man kan få skador av dem. Trots att Sverige är det Land som verkar olyckligast, därför äter de mest SSRI Läkemedel i vårt land, och frågan är varför lanseras dom så hårt i vårat land? “MONEY”. men då i Kronor förstås. Bara ett inslag, om världens Olyckligaste Folk, tycker alla ler mest, men dom är väl på väg till Banken, .

 4. OBS! Blev lite fel, jag menar FRA NSA Avlyssnar en, inte att jag haft kontakt med dem, men de med mig ovetandes lagring. Rättar mig själv bara.

 5. Hej! Maria. Jag har berättat för både vänner och andra om Jesus, men faktum är att ingen vill tro, eller kommit till tro, men jag har ändå vittnat. Så inte ens de närmaste har kommit till tro, man blir inte profet i sin egen hem byggt brukar det heta. Videon är säkert intressant här ovan, men jag har konstiga öronskador, så kunde inte se den, om den inte har Text. Angående Facebook. Så kanske de porta mig, eftersom jag skrev om Läkemedel som skadat mitt hörsel system, och kanske jag skrivit om att en del fått hörsel fel, av Covid Vaccin, men då näst intill så smått och litet skrivet. Men jag blev alltså Portat, med information att jag var för mycket på Facebook. Så jag bad en god vän, som aldrig haft sådana konton, eller annat, och knappt ute på datorn, så jag frågade kan vi öppna ett konto i ditt namn, med ditt telefon nummer, “Javisst sa han, öppna ett konto till mig” Så då tog jag min dator och skulle registrera vännen, men då sa Facebook, Nej! alltså det gick inte. Antingen så är det alltså min IP adress de går efter i datorn, jag har bara Windows antivirus och VPN, eller än värre, alla telefon kontakter jag haft, med FRA NSA eller annat. Men man ser här hur de gör, jag har min Mobil Telefon som router, men en dator skall väl kunna användas av flera vilket är mycket vanligt, vilket i sig är mycket hemskt av Facebook,och aktörer som är inblandade. “Suck”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.