Madonna Illuminati VIDEO/ at the GRAMMYS 2015

Madonna Illuminati Satanic Ritual at the Grammys 2015 EXPOSED 

Satan skapar sig som en ljusets ängel och detta ser vi i videos där popstjärnorna sjunger har sina shower. De sjunger gospelsånger som inte hör hemma i deras munnar, och man ska tydligen tro att det de gör är ok. Låter du dig luras av alla dessa djävulsinspirerade utseenden i videon?

Vi ser att de säljer sin själ till DENNA världen och inte godtar och följer Gud.
Sådan är världen, har alltid varit och jag undrar hur många som vaknar innan slutet kommer.
Mindcontrol-symboler finns överallt i denna video plus i GRAMMY-bilden. Du kan också se det ‘all-seende ögat’.
Lucifer-kulten ser du i videon, den är mycket framträdande. Om du är vaken och vet lite om NWO och Illuminati så ser du vad denna video visar  och hur farligt det är.

Man vill framhålla Mystiken, det mystiska och ockulta och det kommer att ta över mer och mer. Schackbordet i videon betyder att det onda är gott och det goda är ont. Tala om att vara tvärtom i tankarna. I sångerna handlar det alltså om det goda och det onda- fastän alltihop är den onda sidan. Man behöver lite träning om man ska förstå allt det här, men jag måste visa dig som är ung och andra vad det handlar om.!!!
Det handlar verkligen om dubbla budskap! Människor tror att Illuminati är något gott vilket det inte är.
Deras skådespeleri handlar alltså om det onda, och de föreställer demoner och häxor, vet man det?Är det något att visa fram för en ung publik!

Se på bilderna där man visar hornen/satanshornen och varför man ser ut så. Lucifer betyder satan.
Det handlar om knark- poliser och brott och vi vet hur många skådespelare och sångare/sångerskor har dukat under av narkotika!Det ska vara en rolig video men se bakom den och se våld och narkotika.
Det du sett i videon handlar alltså om det OCKULTA! Detta är NWO-  den nya världsordningen.Så här ser världen ut idag.Det är ett antikristligt system vi lever i idag. Världen är förförd!

MEN vi behöver inte vara sinneskontrollerade och bli förstörda utan vi kan finna Jesus och vara med honom i alla eviga tider i stället för i mörkret!

Jesus skall komma tillbaka och det ska bli värre innan han kommer, det ser vi i världen.
Evangelium om Jesus handlar om att han dog för mänskligheten och vill ge människor evigt liv, han uppstod, och om hans återkomst och det borde man ta till sig i stället för vidriga videos och popstjärnor som förvrider huvudet på människor, de tjänar mängder med pengar men pengar är inte allt.

FRID/ NamnlösMaria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.