Lesbiska kvinnor missionerar om TRO? på vad då? INGEN Bibelkunskap

Man upphör inte att reagera över den tid vi nu är i då det gäller Människor och Tro och särskilt programmet med samma namn som går ett par gånger i veckan i Sveriges Radio P1.

Idag  10 september 2016 handlade det om att en kvinna (har glömt hennes namn) skall göra en föreställning om kvinnor som är ute i missionsfältet uppe i norra Sverige och som dessutom är LESBISKA!  (Var det verkligen så tänker jag då)

Jaha! Då får jag veta mer i programmet och det är att: Denna kvinna som skall göra detta och håller på att forska runt vad som skedde på den tiden säger att hon är själv lesbisk och det är det enda hon har gemensamt med kvinnorna i det program hon skall göra. Man fick även höra en sång sjungas och det var inte roligt att veta att sången handlar om renhet men de som i så fall skulle sjunga den inte var rena.

Kvinnan som berättar i programmet är alltså INTE kristen, hon har INGEN Bibelkunskap och tror INTE att det gör något att man är lesbisk och är ute och missionerar.

Ojoj, vad detta var hemskt att höra!! Hon vilseför alltså de som kanske har tänkt att få förstå mera om tro. De kan ju TRO att GUD TYCKER ATT DET ÄR OK med Homosexualitet, vilket han inte gör!!

Programmet går i repris under veckan: Se P1:s tablå.

Det var inte bara det inslaget som gav mig rysningar utan även det mesta som sades där! SÅDANT ÄR SVERIGE IDAG-  alltså: VÄRRE än någonsin! Det kommer en dom över Sverige, ja den har redan börjat.

NamnlösMaria

2 thoughts on “Lesbiska kvinnor missionerar om TRO? på vad då? INGEN Bibelkunskap

 1. Hej! Ja man mår dåligt som kristen och troende på Jesus och livet då man ser hur allt fler saker i samhället går fel. JESUS, VEM VILL GÅ MED HONOM IDAG? ETT FÅTAL. Det är ett totalförvirrat samhälle som finns i dag i världen på jorden, de vill INTE lära känna LIVET, det LIV som han vill ge, det eviga livet.
  Samhällen och städer, länder går under i otro, i krig, i förstörelse/destruction, men JESUS då? HAN kan ju rädda alla! Men ALLA VILL ju INTE.
  Jag är trött på alla dessa människor som vill vara någon annan än den som GUD gjort dem till, EN HON OCH EN HAN!

  Kram f Maria, Gud välsigne dig.

 2. Man mår dåligt när man märker hur dessa flator, bögar osv. försöker få in foten lite varstans…..på sista tiden har det stört mig enormt…av olika anledningar.

  “JESUS ÄR VÄGEN SANNINGEN OCH LIVET”

  Det är det enda som bär…..

  Kram och Gud välsigne dig Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.