Kärlek / Gud ger oss…

 blinkies_i0000d82.gif

Nu tackar jag för att Guds ord skall komma till människor och att de skall förstå hans ord, och ta till sig hans kärlek.

Det finns tyvärr alldeles för många människor som känner sig värdelösa och förkastade av både Gud och människor. MEN: Det är ett felaktigt tänkande!

Gud är en god Gud. Gud älskar oss alla. OCH: Att bli en kristen, en troende på hans ord, betyder inte att han lägger krav på oss som är omöjliga att leva upp till!

Att bli en troende kristen betyder att vi förstår! att han är mer än oerhört glad att finna människor som vill stå upp för honom och att de skall finna att han är den han säger sig vara: Universums Skapare och Mästare i allt.

DU som har fått för dig att DU är en värdelös människa, och  som:   kanske är ny i tron, som kanske har en ryggsäck full av tunga saker att bära på:

Vet du inte att Gud kommer att hela dig från de såren och tunga bördorna? Vet du inte att han kommer att göra ditt liv här på jorden glädjefyllt och att du ställs i hans tjänst för evig tid?

Varför tveka? Ta språnget ut i “det okända”, (som är hans kärleksfamn) och få del av hans under.

Du kommer att få ett nytt liv! Du kommer att få en tro och en glädje i livet som du aldrig förut har varit med om!

….kasta alla era bekymmer på honom, ty han sörjer för er. /1 Pet 5:7

….genom lugn och tillit vinner ni styrka. /Jes 30:15

*Jag är stilla i Gud. Jag är hemma i Gud. Jag vilar i Gud. Jag har allt i Gud. /Stanley Jones.

Att vara stilla inför Gud och att i ro veta att man är älskad och eftertraktad och efterfrågad, det är en troendes rikedom. Ta emot honom.

 

2 thoughts on “Kärlek / Gud ger oss…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.