Karins Nyhetsbrev Sverige /Varningar!/Oasmöten m m

 

 

*

OBS  LÄS  Karins Nyhetsbrev!

Läror & Debatter: Sverige – Karins nyhetsbrev 28/8-11
 
Oasmöte – tillämpning som liknar Eukaristisk tillbedjan Guds Frid Vänner i Herren Jesus Kristus!

http://www.storstrand.nu/files/storstrand-11_folder_w.pdf eller se bifogad PDF – “Sommaroas -Piteå-Storstrand 21-24 juli 2011- folder”:

Lördag 23/7

08.30 Morgonmässa

10.00 Vi har kommit för att tillbe honom. Matt 2:2b

Bibelundervisning med Berit Simonsson

Vänner, om Berit Simonson och OAS-ledarna medvetet eller omedvetet uppmuntrade till tillbedjan som liknar Eukaristisk tillbedjan….är ovisst idag…det får vi tids nog veta… Jag bad “NN” att skriva ner vad hon såg och upplevde, vilket hon har gjort här nedan. Jag anser det allvarligt – detta är något som vi alla behöver vara beredda på även kommer att försöka introduceras på andra konferenser, samfund och församlingar…

Snälla Guds folk; tag denna varning på allvar! Det är ingen hemlighet att det finns de som arbetar febrilt på att underlägga alla kristna under Påven för att erkänna att han har auktoriteten… JAG OCH “NN” TÄNKER I ALLA FALL INTE TA DEL I DETTA OCH VI UPPMANAR VARJE LÄSARE ATT TA AVSTÅND!

För en del kommer nedanstående redogörelse kanske inte låta så farligt…och kanske t.o.m. tycka att nu är vi “extra överkänsliga”… Men kom då ihåg att

Systern i Herren, som vill vara anonym – vi kallar henne för “NN” – ringde i slutet av mötet där man uppmuntrades gå fram och “träna på tillbedjan” av Jesus Kristus där man ställt fram en stol som “representant”!!! Hon sa att det var mycket likt Eukaristisk tillbedjan… Hon var tacksam till Gud att hennes dotter & svärson lyssnade till hennes varning att inte ta del i detta! Hon hade åkt med dem för att höra vad som sades…eftersom hon märkt dragningen åt det katolska inom OAS…

Det lät mycket obehagligt och jag blev också illa berörd – speciellt när vi vet vart OAS leder – med Hans Weichbrodt i spetsen som t.o.m. haft Påvens predikant Raniero Cantalamessa här i Sverige… på en annan Oaskonferens i sommar erbjöds “Romersk-Katolsk Mässa”…och bikt hos katolsk präst: http://www.elvorochjanne.se/profetiskt/nyheter/OHLINS%2023-7-11.html – Oasrörelsen har säkert haft en del bra och sund undervisning i Kungsbacka. Men hur kan man vid flera tillfällen under konferensen välkomna till “Romersk-katolsk mässa” >> (se foldern i pdf) och bikt hos en katolsk präst?! Man uppmuntrar därmed människor att GÅ LÅNGT UTANFÖR GUDS ORDS GRÄNSER. Vad är det för “förnyelse” Oasrörelsen står för, om den leder människor till Rom?! Det kanske också är på sin plats att någon informerar biskop Graham Dow att Bibeln säger tydligt att det är den helige Ande som delar ut sina (nåde)gåvor SOM HAN VILL till dem som lyder honom – inte som vi vill eller som vi känner för, 1 Kor 12:8-11.
Folder kan även ses i bifogad PDF “Oasmöte i Kungsbacka 2011 – Program” (hämtat från:
http://www.oasrorelsen.se/programhttp://www.oasrorelsen.se/images/pdf/k-backa/oas%20-11_web.pdf)
Låt det här brevet bli en varning och väckarklocka – för att vi ska se hur långt tåget mot Rom redan har kommit… Jag fick ett upprörande telefonsamtal fredagen den 23 juli från en syster i Herren som var på Oasmöte i Storstrand, EFS lägergård i Öjebyn strax utanför Piteå.

BREVET OVAN HÄMTAT FRÅN: http://www.elvorochjanne.se/laror-debatter/sverige/Karin_28-8-11.html  där du kan läsa BREVET I SIN HELHET!

Bifogat:
 1) Sommaroas-Piteå-Storstrand 21-24 juli 2011- folder
>>

2) Oasmöte i Kungsbacka 2011 – Program >>

TACK KARIN! för det du förmedlar här! Ett mycket viktigt brev!  /Kram f Maria!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.