8 thoughts on “Jesus gör under. TACKA HERREN! Mirakel/Miracles

 1. Ja Gud sätter oss där vi ska vara. ENsamma med honom för att lära och lyssna lida och förstå och ha tjänst inför honom. Så har det varit i mitt liv, ut från församling och villoläror och in i fostrande.Det tackar jag för, Gud gör ALLTID rätt. ALDRIG fel. OM att vara utanför lägret visar på Jesu ensamhet med de närmaste lärjungarna och hur han vandrade omkring.Och hur man HATADE honom så mycket att de ville döda honom, nu var det ju Guds plan men man ser hur HAN fick lida.För dig och mig och ALLA, de ALLA som inte ens bryr sig om att fråga om vem han är: SKAPAREN /Maria

 2. Kloka Ord. Har faktiskt inte reflekterat så mycket. Men utanför lägren lät bra. Det skall jag försöka komma ihåg. En gång sa Bengt Pohjanen, där folk samlas i massor och flockas, där är och kan vara något lurt. Kan inte rakt ordagrant han sa så, men betydelsen densamma. “En gång när jag mådde bra, så sa jag orden, där Gud ställer dig där skall du vara. Inte va någon annan säger. det hade jag då erfarenhet själv. Inte vad massorna säger till en.” Guds Frid.

 3. Det är bra att ropa på Gud och vara ärlig i sina rop, det finns en del verkligt fina människor som tror och ger allt för Gud, och de är väl ganska få idag, men förr kunde man hitta fina original som gav allt. De var också hatade av ånga och baktalade p g a sanningen de sade. vi ska ju vara UTANFÖR LÄGRET med Jesus, där är det bäst och inte infekterat! JESUS var ALLTID utan för lägret och dog där.

  Fridshälsn Maria

 4. Måste korrigera mig själv i spalten. Snåsa mannen heter Toralf Gjerstad. Det andra Mats Jerolf är trubbadur.

 5. Jag ropar var dag. Jag såg ett program en gång på TV. Snåsa mannen. Han helade många, Man skrev ner honom som hycklare och kvacksalvare. Att han knappt orka leva, men återgick till att lägga händer på folk, och folk vart också friska eller bättre. Han tog aldrig betalt. Men det jag menar också, är att Snåsa mannen verka bota människor oavsett om de trodde på Gud eller inte, han såg det som sitt kall och uppgift och verka med det goda . Kanske lite som Jesus sa för att de skulle komma till tro på honom, tro åtminstone på undren jag gör. Snåsa Mannen fick leva hård nöd mot dem som anfäkta honom. Hur man än tänker om sådana personer, så gick han mer utanför kyrkomurarna där han en gång var, för att verka utanför. Jag tror han hette Mats Gjerolf. “Guds Frid”.

 6. Jesus gjorde och gör under, ja minsann men man tycks fortfarande inte förstå vidden av hans gärningar, ja det finns sannerligen otro fortfarande. De som är rustade idag,,,hur blir man rustad? Jo genom umbärande och lidande och armod i denna sena men moderna tid! – för att möjligtvis få hjälpa de som lider svårt av sjukdom och annat, få se människor jubla och bli hela!
  Jag vill själv gärna bli hel efter många års sjukdom och jag ropar efter NÅD och Förbarmande! Varje dag o stund. Det finns mycket att göra ute på fältet där människor ropar efter Gud. Gör de det förresten? Människor har ju det så bra säger man………………..de kommer att göra det! Det är sena tider!/ FRID Maria

 7. Ja. Jesus gjorde under och det än. Ibland kan jag tänka på någon Synagoga, där Han predikade och botade folk, och de hade sett allt, och hört de visaste Orden. Och Jesus förundrade sig över deras Otro, fast de hade sett allt han gjorde ?. Jag hoppas Gud skall sända oss rustade människor i Kraft av att kunna Läka mer. Jag menar att Guds gåvor skall komma över folk som söker honom, och tjäna med dessa Andliga gåvor. Gud använder dig som redskap, och jag hoppas gud Välsignar dig rikligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.