Hotet från Islam. Video. Man vill ha Världsherravälde / JESUS är Herre

Hotet från Islam.

Islam är ingen fredlig ‘religion’. Det är hemskt det som visas i videon och det är skamligt att uttala att de  vill ta över världen. Kanske kommer det att ske, kanske inte, men många Antikrister skall ju komma säger Guds ord. Jag ber dig se videon om du trodde att detta är fredligt. Den som tror att detta är ok den har mer än fel. Detta är en kristen hemsida och jag vill visa på olikheterna, skillnaderna på Allah som de tillber och GUD som jag och andra frälsta troende älskar. Behöver jag säga mer?

Jag vet inte om du har ljud på videon, jag hade inte det vilket program jag än provade med,men det finns ju text och bilderna säger mer än ord.

NamnlösMaria

Jesus5

NamnlösJesusärherre

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.