Himlen; Guds plats /Kom!

1w15.gif

Livets land. Dit kan vi få komma. Här har vi en tid, och där i himmelen har vi en annan tid att leva i. Att sträva emot himmelen är inte fel, bara vi först gör det vi ska göra här först.

Vad ska vi göra här då?  ……Kanske har du frågor över vad livet är, och då vill jag gärna svara dig här på denna sidan eller via mail.

Livet vi lever här, kan vara både svårt och tungt och bedrövligt, det vet jag sannerligen, men inget är oöverstigligt då vi har Jesus med oss som för oss fram.

Livet kan också vara så fullt av glädje/lycka så att vi nästan sprängs av den…..känner du så?  Då vill jag säga att mitt hjärta är så glatt för att Jesus lever! INGET kan få mig gladare än att veta att GUD gör allt väl för oss, och att han vill föra oss till sitt heliga rike, genom Jesus.

Det vi bör göra här, det vi är kallade till, det är att föra fram budskapet om att Jesus är Guds Son  och att han lever idag. Det är vår kallelse som tror, och tror du inte:           så skynda dig in i Jesu armar

och ta emot glädjen, hoppet och framtidsvisionerna om ett fredsrike.

*Låt din kärlek bli min lag, Herre Jesus, dag för dag, du som först har älskat mig.* /Okänd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.